Läs den officiella beskrivningen

Reception Academy grundades 2008 med det huvudsakliga målet att ge Hotell med exceptionellt kompetent personal på alla avdelningar. Sedan erbjuda våra klassrum baserade kurser till allmänheten under 2010, har vi utbildat många passionerade studenter, som vill ha en karriär i Hospitality. Med ett bra resultat av våra studenter få anställning i branschen, har vi spelat en avgörande roll för att förbättra livet för engagerade människor och gjorde massor av drömmar.

Vi är nu erkänt av över 500 hotell som arbetar i nära samarbete med oss ​​och erkänna kvaliteten på vår yrkesutbildning och standarden på våra studenter. Vi tillhandahåller en plattform för att ansluta Hospitality akademiker att arbetsgivarna genom vår examen profildatabas. Vi har också en online jobbet ombord som gör det möjligt registrerade Hotell att skicka alla deras gästfrihet lediga gratis.

Vi är stolta över att kunna säga att vi för närvarande har akademiker som arbetar i ett sortiment av hotell. Från The Ritz, Hilton, Marriott, Park Plaza, IHG till Premier Inn, vi gör en skillnad. Att framgångsrikt ha minskat den tid och kostnader för utbildning för framsidan av huset positioner, strävar vi efter att täcka alla andra Hospitality avdelningar och vara den föredragna leverantören av utbildad personal på hotell.

Vår historia Under vår grundare karriär som framsidan av huset Manager i olika multinationella hotellkedjor som Hilton och Radisson, blev det uppenbart att de flesta ansökningar om Receptionist positioner avvisades på grund av bristande erfarenhet. Medan många sökande tycktes ha passionen och viljan att arbeta i hotell, kunde de inte ges en chans att bevisa detta i intervjuer, på grund av bristande kunskaper och färdigheter. Även de som hade hospitality management Grader verkade bara ha en övergripande förståelse över hotell men inga praktiska färdigheter för att arbeta som Hotel Receptionists.

Missnöjd över de höga studieavgifter som ständigt ökar och som vill ge dessa passionerade individer en möjlighet att starta en ny karriär, skapade vi Hotel Receptionist Training Course. Denna kurs tillsammans med andra Hospitality program ske på vår träningscenter ligger i hjärtat av London.

För att säkerställa att våra studenter att hitta arbete i Hotell i Storbritannien och utomlands, arbetade vi tillsammans med Hotell att skapa en kurs baserat på deras krav när hyra Hotell receptionister. Vi erbjuder också en gratis introduktion service till varje hotell, där våra studenter profiler kan ses av Hotell vill anställa Hotel Receptionists. Kontinuerlig nära samarbete med London garanterar utbildningen är till högsta standard, dessutom våra instruktörer är utbildade proffs som själva har arbetat i framgångsrika hotell i flera år.

I receptionen Academy anser vi att passion, hårt arbete och en solid grundläggande kunskap kommer att ge alla en idealisk möjlighet att vara framgångsrik i livet.

Vad våra studenter säger om oss: "Om du vill att dina professionella drömmar besannas, boka en kurs med mottagning Academy. Många tack för utmärkt stöd och vägledning från min handledare! "Ania Maciuk" hotel receptionist och Opera V5 kurs vid receptionen Academy kommer att överstiga alla dina förväntningar oavsett din tidigare utbildning eller yrkesmässig bakgrund! På grund av min yrkesbakgrund inom utbildningsområdet och med tanke på vad utbildningsmarknaden erbjuder just nu, måste jag säga utan tvekan finns det inte en bättre plats att lära sig vad som måste läras om besöksnäringen. Mottagning Academy är det första jag har sett hittills där människor som arbetar där är passionerade vad de gör, var de är 100% ärliga och verkligen bryr sig om sina elever. "Lourdes Medina" Stor kurs där jag har träffat inte bara framtida exceptionella receptionister men också exceptionella människor (och utbildare!) Tack för att lära oss "hur man flyger"! "Ana Oñate" Jag rekommenderar starkt Reception akademi för alla som vill förbättra och växa i en gästfrihet verksamhet. Mycket nöjd med resultatet efter kursen! "René Garcia Fernandez

Vad Hotell säger om oss: "Sedan upptäcker den enorma arbete receptionen Academy är vi glada över att säga att deras studenter har satt en hög riktmärke för alla nyanställda här på Park Plaza, Westminster Bridge. För närvarande mer än hälften av vår reception laget består av Academy Akademiker, och vi har nyligen främjat vår första examen i ett skiftledare ställning. Vi är ständigt glada av entusiasm och tekniska förmåga av de examinerade varje månad, och ser fram emot att utveckla vår relation ytterligare med akademin. "Park Plaza Westminster Bridge" Ett stort tack till receptionen Academy för fantastiskt jobb de gör genom att utbilda sina studenter till de högsta tekniska och beteendemässiga standarder för att möta gäster! Hilton Hotels har så många framgångshistorier som vi kunde dela! I London Hilton, Park Lane (det största 5-stjärnigt hotell i London) kan du hitta Eva, Matt och Catalin allt från mottagning Academy! Tack till teamet ".

Hilton Resourcing

Programmen undervisas på:
Engelska
För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: