Läs den officiella beskrivningen

Stratford College ger handledning tjänster för program av hög kvalitet och workshops brittisk utbildning lokalt och internationellt.

Stratford College har sitt säte i Telford, Shropshire, Storbritannien med centra i London och Abuja (Nigeria). Vi erbjuder också kurser på distans.

Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet utbildning och utvecklingsmiljö. Våra studenter dra nytta av intensiv undervisning och en engagerad personal. Vi kombinerar traditionella värden med ett modernt synsätt och tekniker för att säkerställa att alla kurser levereras och lärs ut i det mest effektiva och effektivt sätt för att lyckas.

Våra program utformas och levereras i samarbete med välrenommerade brittiska institutioner och normalt utnyttjas från en webbplattform som matar handledning akademier i Storbritannien och utomlands.

Våra studenter utanför Storbritannien kan få en internationellt erkänd, brittisk kompetens utan att behöva resa till Storbritannien. Dessutom är alla våra kurser garanterar progression för vidare studier på institutioner i Storbritannien. Detta ger våra internationellt baserade studenter flexibiliteten att starta sina program i sina respektive länder och fylla i Storbritannien eller vice versa, om så önskar.

Alla våra internationella akademier fungerar som professionella skolor ger undervisning för elever som genomgår våra internt tilldelas program eller självständigt arrangerade undersökningar för kurser / kvalifikationer som tillhandahålls av andra universitet eller högskolor. Studenterna får ansikte mot ansikte undervisning och stöd från välutbildade personal på deras lokala akademi för program som administreras och bedöms från våra college i Storbritannien på distans.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Stratford College Of Business Management

Programmet kan innehålla dubbla priset som inkluderar athe Level 5 Extended Diploma ledningen och är erkänd av en mängd olika brittiska universitet som motsvarar deras eg ... [+]

Advanced Diploma in Business Management - Level 5 (Athe Level 5 Diploma in Management)

Behörighet:

Minst Diploma eller Nivå 4 kvalifikationer eller A nivåer plus minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Bevis på engelska språkförmåga på en nivå som motsvarar IELTS 5,0 Övriga meriter kan övervägas från fall till fall.

Minimiålder:

19 yrs

Varaktighet:

Enstaka pris- 6 månader, dubbla priset (Athe) - 9 månader

Intag Datum:

Januari, april, juli och oktober Programmet kan innehålla dubbla priset som inkluderar athe Level 5 Extended Diploma ledningen och är erkänd av en mängd olika brittiska universitet som motsvarar deras egen BA (Hons) Business innehåll och därför innehavaren av denna kvalifikation kan få avancerad inträde på BA (Hons) Business grad.... [-]

Storbritannien Telford
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 - 9 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

Diplom

Stratford College Of Business Management

A nivåer eller nivå 3 kvalifikationer eller 5 GCSE: s plus minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Bevis på engelska språkförmåga på en nivå som motsvarar IELTS 5,0 Öv ... [+]

Diploma in Business Management - Nivå 4 (Athe Nivå 4 Diploma in Management)

Behörighet:

A nivåer eller nivå 3 kvalifikationer eller 5 GCSE: s plus minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Bevis på engelska språkförmåga på en nivå som motsvarar IELTS 5,0 Övriga meriter kan övervägas från fall till fall.

Minimiålder:

19 yrs

Varaktighet:

Enstaka pris- 6 månader, dubbla priset (Athe) - 9 månader

Intag Datum:

Januari, april, juli och oktober Programmet kan innehålla dubbla utmärkelser som inkluderar Athe Nivå 4 Extended Diploma in Management och erkänns av en mängd olika brittiska institutioner för inträde till Advanced Diploma / HND eller motsvarande nivå 5 program.... [-]

Storbritannien Telford
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 - 9 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

Postgraduate Diploma

Stratford College Of Business Management

Denna examen är inspirerad och baserad på Masters i företagsekonomi som är en världsberömd högre utbildning som omfattar alla kärnkompetenser som krävs av en senior busin ... [+]

Magisterexamen Strategic Management - Nivå 7 (Athe Level 7 Examen i Strategic Management))

Behörighet:

Alla HND eller grad. (Sökande kan godkännas på grundval av relevant arbetslivserfarenhet kommer att övervägas efter bedömning av högskolan från fall till fall) bevis på engelska språkförmåga på en nivå som motsvarar IELT s 6,5. Övriga meriter kan bedömas från fall till fall.

Minimiålder:

19 yrs

Varaktighet:

Enda utmärkelse - 6 månader, dubbla priset (Athe) - 9 månader

Intag Datum:

Januari, april, juli och oktober Certifiering inspirerad och baserad på mästare i företagsekonomi som är en världsberömd högre utbildning som omfattar alla kärnkompetenser som krävs av en senior business manager.... [-]

Storbritannien Telford
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 - 9 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Location address
1 Bridge Street, Oakengates,
Telford, england, TF1 2AH GB