Southampton Data Science Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Professor Les Carr

Sedan 1980-talet har han experimenterat med multimedia informationssystem, nya sätt att konstruera hypertexter, digitala bibliotek och kunskapshanteringssystem.

Professor Elena Simperl

Hon har doktorsexamen i datavetenskap rer. Nat.) Från Free University of Berlin. Hennes primära forskningsområde ligger vid korsningen mellan kunskapsteknik och publikdatorer. I synnerhet är Elena intresserad av socialt och ekonomiskt motiverade aspekter av att skapa och använda semantiskt aktiverat innehåll på webben, och i paradigmer, metoder och tekniker för att underlätta omfattande samarbete och stimulera deltagande.

Dr Sepi Chakaveh

Sepi har en examen inom elektronisk teknik och en doktorsexamen i experimentell astrofysik och rymdvetenskap. Sepi har undervisat och forskat om dynamiska objekt och datakonvergens under de senaste 20 åren. Hon är en besökande akademiker i databehandling och data vid institutionen för fortbildning, Oxford University, en associerad forskare vid Tyska Fraunhofer Society och en medlem av Open Data Institute (ODI).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser » Se Online Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Datasäkerhet (Teknisk) - en online kurs

Online Deltid 6 veckor May 2019 Storbritannien Cambridge

Denna kurs ger dig den praktiska kunskapen för att säkert hantera personuppgifter enligt definitionen i Allmänna dataskyddsbestämmelserna. Det kräver en grundläggande förståelse för webbaserade system och nätverk, nivå 3 BTEC eller högre. Du kommer att lära dig hur man bedömer sårbarheter i ett känt IT-system och hur man reducerar dessa hotvektorer. [+]

Om kursen

Denna kurs ger dig den praktiska kunskapen för att säkert hantera personuppgifter enligt definitionen i Allmänna dataskyddsbestämmelserna. Det kräver en grundläggande förståelse för webbaserade system och nätverk, nivå 3 BTEC eller högre. Du kommer att lära dig hur man bedömer sårbarheter i ett känt IT-system och hur man reducerar dessa hotvektorer.

På plats under sex veckor kommer varje vecka att innehålla en blandning av undervisat material, självstudie, aktiviteter och praktiska övningar som alla utförs online.

Mål och lärandemål

I slutet av kursen kommer du att kunna:

Förstå kravet på säkerhetsstyrning och de rättsliga aspekterna av cybersäkerhet som det gäller ett IT-systemIdentifiera typen av sårbarheter och hotvektorer till ett IT-systemFöreslå den cyberkontroll som krävs för att minska riskvektorernaFörstå konsekvenserna av olika strategier som används för att mildra en cyber-attack.Förstå säkerhetsorganisationen för en organisationUtför en sårbarhetsbedömningKursplan... [-]

Kontakt
Besöksadress
Kett House, Station Road
Cambridge, England, CB1 2JH GB
Sociala medier