South Eastern Regional College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till den internationella avdelningen av SERC

Sydöstra Regional College kombinerar akademisk kvalitet med fantastiska faciliteter, lysande kul i en fantastisk del av världen. Nordirland erbjuder fantastiska platser, fantastiska landskap och vänligaste av välkomnar och är den säkraste platsen i Storbritannien.

SERC är en topp längre och högre utbildning regering college. Studenter från över 68 olika länder har valt SERC som förstahandsval för utbildning av god kvalitet i år och är en uppskattad och integrerad del av vår studentkåren. College är British Council ackrediterade och har en UKVI Tier 4 licens. SERC erbjuder ett brett utbud av program för General English, Academic engelska, lärarutbildningen engelska utveckling samt internationellt erkända högskoleförberedande utbildning och Stiftelsen Högskolan grader ackrediterade av ledande universitet och tilldela organ, inklusive affärer, turism, IT, teknik och vetenskap . Vi söker aktivt efter ytterligare möjligheter att samarbeta med utländska organisationer.

"Att lära på SERC gav mig många positiva minnen, mycket roligt och stor tillfredsställelse. Jag är redo att starta min karriär med rätt kvalifikation och internationell erfarenhet "
isabella Parbeza

Vi har stannat sant mot våra rötter och förblir livsnerven i lokalsamhället och ekonomin, och har därigenom blivit en topp 30 U K-högskola. Vi har byggt vårt rykte som en pålitlig och respekterad del av vårt lokalsamhälle genom att leverera en branschfokuserad studieplan.

Även om vi har blivit bättre kända för att erbjuda kurser har vi blivit kända som en innovativ partner för företag som vill förbättra produktiviteten och utveckla nya marknader eller produkter. Tjänster som produktprototyper och företagsförbättringsrådgivning hjälper företag, stora och små, att uppnå sina ambitioner. Vi arbetar med BT, Bombardier Aerospace, Nitronica, Canyon Europe, Red Raven och Coca Cola för att bara nämna några.

Sydöstra Regional College (SERC) ger en rad kurser att engagera sig med lokalsamhället. Förutom de heltids- och deltidskurser som erbjuds på SERC arbetar vi med lokala samhällsorganisationer, frivilliga och lagstadgade organisationer för att leverera provkurser i samhällscentra, skolhaller och klubbar. Smakskurser kan levereras på din lokala campus.

Återgå till studier kan hjälpa enskilda personer att:

  • Lär dig en ny färdighet och utveckla nya fritidsintressen

<li> Återansluta med lärande</li> <li> Öka förtroendet</li> <li> Möjlighet att träffa nya människor</li> <li> Förbered dig för att gå vidare till formella kurser</li> <li> Fördjupade kvalifikationer missade första gången</li> <li> Uppnå kompetens och kvalifikationer för att förbättra karriärmöjligheterna</li>

Platser

Lisburn

Address
Castle Street​​
Lisburn
Co. Antrim

BT27 4SU Lisburn, Norra Irland, Storbritannien

Bangor

Address
Castle Park Road
Bangor
Co. Down

BT20 4TD Bangor, Norra Irland, Storbritannien

Downpatrick

Address
Market Street
Downpatrick
Co. Down

BT30 6LZ Downpatrick, Norra Irland, Storbritannien

Newtownards

Address
Victoria Avenue
Newtownards
Co. Down

BT23 7EH Newtownards, Norra Irland, Storbritannien

Ballynahinch

Address
Church Street
Ballynahinch
Co. Down

BT24 8LP Ballynahinch, Norra Irland, Storbritannien

Newcastle upon Tyne

Address
Castlewellan Road
Newcastle
Co. Down

BT33 0UR Newcastle upon Tyne, england, Storbritannien

Holywood

Address
Old Holywood Road
Holywood
Co. Down

BT18 9QH Holywood, Norra Irland, Storbritannien