University of Stirling

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

På University of Stirling är skillnaden i vår DNA-tillhandahållande utbildning med syfte och forskning som hjälper till att forma samhället.

Vi är ett internationellt universitet med en banbrytande anda och ett globalt rykte för högkvalitativ undervisning och forskning. Vi är passionerade för att skapa inverkan på allt vi gör.

Stirling är en plats där förmåga - inte bakgrund - är värderad.

Vårt rykte

Göra vår inverkan genom att tänka annorlunda

University of Stirling har sedan starten 1967 drivits av transformativt tänkande och en anda av innovation. Vårt uppdrag är att göra allt vi kan för att ge våra studenter kunskap och expertis för att få sin inverkan i världen.

Allt vi gör gör en positiv skillnad mot människors liv. Vi är en agent för förändring, förbinder människor, innoverar och förvandlar livet för våra studenter, personal och de globala samhällen vi tjänar. Vi har en ständig önskan att uppfinna och förbättra för att göra en skillnad för samhället. Det är hur vi har tjänat vårt globala rykte för högkvalitativ undervisning och internationellt välrenommerad forskning.

Stirlingforskning: förändring av liv

Vårt mål är enkelt. Från att mata världen till att använda psykologi för att fånga brottslingar, vill vi ta itu med de globala frågorna i vår tid. Våra multidisciplinära forskare utmanar antaganden, innoverar tänkande och hittar lösningar.

Våra forskningstema är:

Vår vision

Att erkännas över hela världen som ett universitet som tillgodoser samhällets behov genom innovativ och tvärvetenskaplig forskning. lärande och undervisning av högsta kvalitet; och genom att dela vår kunskap med världen.

Positioneringsutlåtande

På University of Stirling är våra tänkare ljusa, nyfikna och innovativa.

Allt vi gör, som en institution och som individer, har syfte och inverkan. Detta former vår kultur, vår personlighet och vår tankegång. Det uppmuntrar oss att utmana status quo och driva normen. Vi har en ständig önskan att uppfinna och förbättra för att gynna samhället och göra en skillnad för de samhällen vi tjänar.

Vi använder vårt tänkande för att förbättra allt. Genom att koppla, innovera och transformera, tror vi att vårt tänkande kan förändra världen.

Vårt uppdrag

Vårt bidrag och tillvägagångssätt definieras av:

  • Utveckla människor och hjälpa samhället genom att sträva efter och förstå kunskap. Vi skapar förutsättningarna för innovativ, tvärvetenskaplig forskning och kommunicerar det vi har lärt oss till hela världen på ett tydligt och användbart sätt.
  • Att omvandla våra studerandes och personalers liv genom att ge dem möjligheter att nå sin fulla potential intellektuellt och emotionellt; genom att göra dem elastiska och ge dem de färdigheter de behöver för den moderna världen; och genom att inställa i dem en känsla av ansvar för att främja allmänhetens bästa.
  • Skapa globala medborgare, arbeta i partnerskap med regeringar, näringsliv, den offentliga och tredje sektorn och kollegor i andra institutioner för att identifiera och möta samhällets föränderliga behov.

Våra värderingar

Förträfflighet

Ledar vägen globalt inom våra forskningsområden och genom leverans av en enastående lärande.

Öppenhet

Att vara öppen i allt vi gör, kommunicerar arbetet och värdet av universitetet till den bredare världen och engagerar människor i leveransen av vår vision.

Ambition

Växa universitetet på innovativa sätt, integrera hållbarhet och göra den till en förebild för sektorn.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Postgraduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Online PhD » Se Online MSc » Se Health BScs » Se Health MSc » Se Health PhD:er » Se Health Magisterexamen » Se Health Kandidatexamen » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se 1-åriga MBA:er » Se Doktor i pedagogik » Se DBA » Se Law LLB » Se MSc:er » Se PhD » Se Law LLM » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Postgraduate Certificate

MSc, doktorsexamen, doktorsexamen i översättningsstudier

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader September 2018 Storbritannien Stirling + 1 fler

Kursen är utformad för att ge dig de färdigheter du behöver för att arbeta från två språk till engelska, eller ett språk till och från engelska på professionell nivå. Du måste vara modersmålsmedlem eller ha närakompetens på kinesiska, franska, tyska, spanska eller engelska eller ha en examen på kinesiska, franska, tyska eller spanska. [+]

Översikt

Kursen är utformad för att ge dig de färdigheter du behöver för att arbeta från två språk till engelska, eller ett språk till och från engelska på professionell nivå. Du måste vara modersmålsmedlem eller ha närakompetens på kinesiska, franska, tyska, spanska eller engelska eller ha en examen på kinesiska, franska, tyska eller spanska.

Vi är medlemmar av Institutet för översättning och tolkning (ITI), en professionell organisation erkänd över hela världen. Vi är också medlem i Chartered Institute of Linguists (CIOL).

Under kursen är det starkt fokus på praktisk översättning och specifika situationer där människor kommunicerar med varandra i olika kulturer. Vi ger dig stor flexibilitet vid val av vilka översättningsområden du vill specialisera dig när du bygger upp en översättningsportfölj med din handledare. Du kan också välja att genomföra en översatt översättning som en del av ditt avhandlingsprojekt.... [-]


Postgraduate Certificate in Undervisningskvalificering i vidareutbildning (TQFE) - In-service

Online och Campus-kombinerat Deltid 12 månader August 2019 Storbritannien Stirling

Detta är den erkända undervisningskvalificeringen för personer som redan föreläsar i vidareutbildning - kallas in-service. Kursen är baserad på professionella standarder för lärare i Skottlands högskolor och är helt ackrediterad av General Education Council for Scotland. [+]

Översikt

Detta är den erkända undervisningskvalificeringen för personer som redan föreläsar i vidareutbildning - kallas in-service. Kursen är baserad på professionella standarder för lärare i Skottlands högskolor och är helt ackrediterad av General Education Council for Scotland.

Om du är en föreläsare och redan undervisar i en vidareutbildning, eller liknande miljö, kan du komplettera din tidigare erfarenhet och kvalifikationer med en doktorsexamen i TQFE. Kursen är också lämplig för alla som arbetar i andra utbildnings- och utbildningsförhållanden i efterskolan.

Under hela kursen utvecklar du dina personliga och professionella förmågor för att hjälpa dig att anta större ansvar och ledarskap i din egen arbetsmiljö.... [-]


Postgraduate Diploma

Postdoktorsexamen i undervisningskvalificering i vidareutbildning (TQFE) - Förkörning

Online och Campus-kombinerat Heltid 12 månader August 2019 Storbritannien Stirling

Denna TQFE forskarutbildning är baserad på professionella standarder för lärare i Skottlands högskolor och är fullt ackrediterad av General Education Council for Scotland. Kursen stöder dig i att utveckla din kapacitet som professionell pedagog för att bidra positivt till den moderna vidareutbildnings sektorn. [+]

Översikt

Denna TQFE forskarutbildning är baserad på professionella standarder för lärare i Skottlands högskolor och är fullt ackrediterad av General Education Council for Scotland. Kursen stöder dig i att utveckla din kapacitet som professionell pedagog för att bidra positivt till den moderna vidareutbildnings sektorn.

Du får värdefull arbetslivserfarenhet i en av våra partnerhögskolor i Skottland och förbättrar din förståelse och yrkesutövning inom FE-sektorn.

University of Stirling har levererat TQFE-kursen i 15 år. Kursen integrerar en rad pedagogiska tekniker som syftar till att uppmuntra dig att engagera sig med akademisk och politisk litteratur och att kommunicera med dina kamrater som en del av ett "professionellt lärande". Både ansikte mot ansikte sessioner och en mängd olika online-tekniker används för att leverera kursen.... [-]


Kontakt
Besöksadress
University of Stirling,
Stirling, Scotland, FK9 4LA GB