Leanne Test School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Med ett globalt nätverk av Pilot Training Academies, Simulator / Assessment Centers och Foundation Schools, är Airways Aviation väl etablerad som en ledande internationell flygträningsorganisation.

Airways Aviation opererar på olika platser i Europa, Mellanöstern, Asien och Australien, och erbjuder internationella flygbolag med direkt tillgång till de mest kvalificerade och mest utbildade kommersiella piloterna. Tack vare våra 30 plus år av världsklass flygträning erfarenhet, är organisationen perfekt positionerad för att stödja inhemska och internationella studenter och att möta den snabba ökningen av efterfrågan på kommersiella piloter globalt.

Vi erbjuder blivande piloter Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) eller Luftfarts Safety Authority (CASA) godkända utbildnings Pathways och använda partnerskap med flygindustrin för att våra högt motiverade examen piloter att flytta in flyg karriärer.

Airways Aviation har åtagit sig att leverera högkvalitativa undervisnings- och lärandemål, tillsammans med en oförglömlig upplevelse på land och i luften. Vi tillhandahåller fullt utrustade, specialbyggda klassrum och studentområden och upprätthåller en världsklass flygplansflotta för att våra studenter och personal ska flyga säkert och med tillförsikt.

Platser

oxford

Address
London Oxford Airport
Langford Lane
Kidlington
Oxfordshire

OX5 1RA oxford, england, Storbritannien

Huesca

Address
Huesca-Pirineos Airport
Carretera 1217 Km. 3
Monflorite-Alcala del Obispo

22111 Huesca, Aragon, Spanien

Bilinga

Address
Airways Aviation Academy Gold Coast
Hangar 51
Lores Bonney Circuit

4225 Bilinga, Queensland, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: