Tante Marie Culinary Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Som Storbritanniens äldsta oberoende matskola, Tante Marie Culinary Academy har utvecklat en internationellt uppmärksammad rykte för kvalitet.

Akademiker i vår Cordon Bleu Diploma kvalificering och professionell kock kurser njuta framgångsrika karriärer i livsmedel över hela världen. Dessa alumner har lagt Tante Marie på kartan som en ledande matlagningsskola och kombinationen av vår Cordon Bleu diplom och CTH Nivå 4 Diploma in Professional Culinary Arts innebär Tante Marie akademiker har världen vid sina fötter när de utvecklas till framgångsrika karriärer i livsmedel .

Liksom våra professionella matlagningskurser, erbjuder Tante Marie Culinary Academy ett brett utbud av inspirerande Lifestyle kurser som omfattar helg, kväll och barns matlagningskurser - alla undervisas av våra Academy lärare i vårt toppmoderna kök.

Den prisbelönta Restaurang på Tante Marie ger akademiker vår Cordon Bleu Diploma en plattform för att visa upp sina nya uppnått professionella kunskaper om matlagning medan företaget en betald lärlings, arbetar för en hospitality management examen. Allmänheten kan uppleva det bästa av Tante Marie mat i en avslappnad och sofistikerad miljö.

Ett rikt arv

UTBILDNING världens toppkockar

Tante Marie School of Cookery grundades 1954 av den hyllade matlagnings författaren Iris Syrett i Woking, Surrey. Skolan är uppkallad efter Ann-Marie Taride författare till 1925 franska kulinariska bibel, 'La Veritable Cuisine de Famille' - Tante Marie är hennes pseudonym.

År 1967 Tante Marie School of Cookery byggde momentum och flyttade in i Woodham hus i utkanten av Woking. Det återstod där till januari 2015 då Tante Marie Culinary Academy öppnade sina dörrar i sin nuvarande position i centrum av Woking - fortsätta att ge förstklassig kock utbildning och matlagningskurser för dem brinner mat.

Tante Marie Culinary Academy har över 60 år uppnått en internationellt uppmärksammad rykte för kvalitet i kulinariska utbildning. Vi är helt inriktade på att lära praktiska kunskaper om matlagning i vår stödjande och roliga matskola, samtidigt våra studenter utveckla höga nivåer av skicklighet och disciplin som krävs för att laga vacker mat till högsta standard.

Våra lokaler

Tante Marie Culinary Academy och restaurang är bara en minuts promenad från Woking train station, bara 20 minuter från centrala London. Akademiens central, centrum platsen är inom räckhåll för London, Heathrow och Gatwick airport. Det finns omfattande parkering i närheten och många fritidsaktiviteter, inklusive bio, teater och en mängd restauranger och köpcentra.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Certifikater » Se Diplom » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Cordon Bleu Certifikat

Campusstudier Heltid 2 månader September 2018 Storbritannien Woking

Den 1 termen Cordon Bleu Certifikatkurs är lämpad för dem som vill utveckla karriär inom mat och gästfrihet. [+]

Den 1 termen Cordon Bleu Certifikatkurs är lämpad för dem som vill utveckla karriär inom mat och gästfrihet.

Vi har kört kursen sedan 1954, vilket har lett till det globala erkännandet som ett av de ledande grundnivåerna på matlagningsprogrammen.

Cordon Bleu-certifikatkursen innehåller också CTH Level 2 Diploma in Culinary Skills, ett nivå 2-pris inom livsmedelssäkerhet och en 1-dagars vinkurs med Master of Wine, John Downes.

Vad du kommer att lära dig

Din kurs börjar med en introduktion till att arbeta i en professionell köksmiljö, med praktisk kompetensutveckling som knivkompetens innan du går vidare till grunden för professionell matlagning.

... [-]

Fartygets Kockcertifikat

Campusstudier Heltid 4 dagar May 2018 Storbritannien Woking

Denna kurs är idealisk för erfarna kockar som redan arbetar ombord på ett fartyg och behöver uppdatera sin certifiering, eller till kockar som har en solid branscherfarenhet och ser ut att börja en karriär till sjöss. [+]

Tante Marie Culinary Academy är nöjd att meddela att vi nu tillhandahåller bedömningen i marin kokkärl - fartygets kockbedömning - ett viktigt steg för att uppnå det obligatoriska skeppets kaktsbevis.

Denna kurs är idealisk för erfarna kockar som redan arbetar ombord på ett fartyg och behöver uppdatera sin certifiering, eller till kockar som har en solid branscherfarenhet och ser ut att börja en karriär till sjöss.

Tante Marie Culinary Academy ligger i centrala Woking, bara 20 minuters tågresa från London, Waterloo. Våra toppmoderna faciliteter kombinerat med vår online virtuella läromiljö (VLE) betyder att vår akademi är den perfekta platsen för att få den ackreditering du och ditt besättning behöver så snabbt och enkelt som möjligt för att säkerställa överensstämmelse med MLC 2006.... [-]


Diplom

Cordon Bleu Diploma

Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Woking

Vårt flaggskepp Cordon Bleu Diploma är för dem som är seriösa om mat och vill ta de första stegen mot en karriär i mat och dryck. [+]

Vårt flaggskepp Cordon Bleu Diploma är för dem som är seriösa om mat och vill ta de första stegen mot en karriär i mat och dryck.

Tante Marie Cordon Bleu Diploma är en internationellt erkänd kvalifikation som har fastställt normerna i global kulinarisk träning sedan starten 1954. Kör över ett helt 3-termins akademiskt år från september till juli. Denna kurs är utformad för de med lilla eller nej tidigare erfarenhet i köket, så att eleverna kan utvecklas inom sin komfortzon mot en professionell kulinarisk kvalifikation.

Med detta program kan studenterna få en internationellt ackrediterad kvalifikation skapad av Tante Marie och Turism och gästfrihet (CTH).

... [-]

Intensivt Cordon Bleu Diploma

Campusstudier Heltid 6 månader April 2018 Storbritannien Woking

Kursen är utformad för dem som har tidigare erfarenhet av matlagning. Detta kan vara antingen yrkeserfarenhet eller helt enkelt laga mat hemma. Hur som helst går kursen i en snabbare takt än de tre terminerna, och studenterna förväntas kunna tolerera en lite mer pressad och intensiv inlärningsmiljö. [+]

Tante Marie Intensive Cordon Bleu Diploma passar för erfarna kockar som vill förbättra sina grundkunskaper och få en professionell kvalifikation i matlagning.

Vårt Cordon Bleu Diploma är en internationellt erkänd kvalifikation som har fastställt normerna i global kulinarisk träning sedan starten 1954. Denna intensiva tvåtidsutbildning omfattar samma läroplan och tilldelas samma kvalifikation som vår treåriga kurs men körs i en snabbare takt för mer mogna studenter som har någon tidigare matlagning erfarenhet och kan reagera på trycket av intensivt lärande.

Med detta program kan studenterna få en internationellt ackrediterad kvalifikation skapad av Tante Marie och Turism och gästfrihet (CTH).... [-]


Kurser

4 Veckors Viktiga Färdigheter

Campusstudier Heltid 4 veckor September 2018 Storbritannien Woking

Tante Marie 4-veckan Essential Skills-kursen är en av världens ledande matlagningskurser av denna typ. [+]

Tante Marie 4-veckan Essential Skills-kursen är en av världens ledande matlagningskurser av denna typ.

Under kursen kommer studenterna att lära sig en rad viktiga, kulinariska färdigheter inom flera områden av matlagning. Eleverna lämnar med möjligheten att laga god mat, för alla tillfällen och i alla miljöer.

En nivå 2-pris i livsmedelssäkerhet inom matlagning ingår också i kursen tillsammans med CTH Level 2- priset i kokkunskapskvalifikationer.

Vad du kommer att lära dig

Din kurs börjar med en introduktion till att arbeta i en professionell köksmiljö, med praktisk kompetensutveckling som knivkompetens innan du går vidare till grunden för grundläggande matlagning.... [-]


Videoklipp

About Tante Marie Culinary Academy

Kontakt

Adress, rad 1 Tante Marie Limited 57-61 Commercial Way,
GU21 6HN Woking, England, Storbritannien
Hemsida https://www.tantemarie.co.uk
Telefonnummer +44 1483 726957