The College of Animal Welfare

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Djurskyddsskolan erbjuder utbildning i världsklass baserat på de grundläggande värdena för djurs välbefinnande. Högskolan firar 1989 och firar över 25 år av att vara världsledande inom veterinär- och djurvård.

Vi inser att djurens välfärd är en verkligt global fråga. Vi välkomnar varmt internationella studenter som vill delta i vår heltid eller online, distansutbildningskurser.

När du väljer att studera hos oss får du kunskap och erfarenhet från en av Storbritanniens ledande och mest betrodda utbildningsleverantörer . Detta ger dig lugn i att du kommer att uppnå en erkänd kvalifikation med en ansedd college.

Vår uppdragsförklaring är:

"Att erbjuda innovativa möjligheter till lärande för främjande av djurs välbefinnande"

Med hjälp av denna metod har vi utvecklat vårt eget digitala inlärningsmaterial, vilket möjliggör distansundervisning genom våra online kurser samt stöd till klassrumsundervisning.

Vad gör vi?

Vi levererar ett antal fullt ackrediterade kvalifikationer för djurindustrin, inklusive veterinär vård, veterinärvård och djurvård.

De kurser vi erbjuder är lämpliga för dem som arbetar, eller frivilligt med djur i veterinärmedicinska metoder, djurräddningscenter, kennlar och catteries och mycket mer. Några av våra kurser är tillgängliga genom online-lärande och kan studeras i ditt hemland, andra kan studeras i Storbritannien. Baserat i Storbritannien arbetar kollegiet med över 30 olika länder och välkomnar studenter från hela världen.

Platser

Huntingdon

Address
The College of Animal Welfare – Administration Centre, Headland House, Chord Business Park, London Road, Godmanchester
PE29 2BQ Huntingdon, england, Storbritannien

Program

Skolan erbjuder också: