Read the Official Description

Välkommen till The College of Central London

Kvalifikationer är väsentliga för att få erkännande och respekt. Studenter från Storbritannien, EU och från hela världen vill studera i London och vår filosofi är att ge höga krav på undervisning i en miljö som uppmuntrar akademisk prestation tillsammans med personlig utveckling samtidigt som man upplever en livlig stads kultur och liv. Hitta rätt kurs för dig och få studentcentrerad inlärning under hela din tid på college. Eleverna måste vara 18 år eller äldre att ansöka om.

 • Business, Computing, Logistik, Frakt och Management kurser (klassrumsbaserade dag och kvällskurser / distans / online / blandat lärande)
  • Extended Business - Pearson BTEC Level 3 (QCF) - (snabbspår)
  • HNC Business - Pearson BTEC Level 4 (RQF)
  • HND Business - Pearson BTEC Level 5 (RQF)
  • Logistik och frakt - ABMA nivå 4 (icke-reglerad)
  • Logistik och leverans - ABMA Level 5 (icke-reglerad)
  • Faciliteter Management - BIFM Level 3
  • Faciliteter Management - BIFM Level 4
  • Faciliteter Management - BIFM Level 5
  • Faciliteter Management - BIFM nivå 6
  • Pearson BTEC Level 4 HND Computing (RQF)
  • Pearson BTEC Level 5 HND Computing (RQF)
  • Engelska för specifika ändamål
  • EDSML Strategisk Förvaltning och Ledarskap - BTEC Level 7 (QCF)

Handledare är kvalificerade inom sina respektive discipliner. Några av de bästa privata högskolorna finns i London. Vi är en bland dem.

Stora lärare

Allmän personal och högskolelärare väljs ut för sina kvalifikationer och praktisk erfarenhet för att ge högskolan möjlighet att erbjuda högkvalitativ, klassrumsbaserad utbildning. Vi har en hög framgångsgrad bland dem som slutför en viss kurs. Klasser är tillräckligt små för att lärare ska kunna relatera till studenter som individer och tillräckligt stora för att skapa en levande atmosfär.

Prisvärda avgifter och finansieringsmöjligheter

Som privatkollegium kan vi styra vår egen avgiftsstruktur och det har alltid varit vårt mål att erbjuda studenter högskoleutbildning till överkomliga avgifter. Genom att styra våra egna avgifter strävar vi efter att ge studenter värde för pengarna när de väljer oss som läroplats.

The College of Central London är "ackrediterad av British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education".

De senaste förändringarna i regeringens politik mot finansiering av utbildning i Storbritannien har medfört särskilda finansieringsmöjligheter i form av professionella och karriärutvecklingslån för elever från Storbritannien och Europa som bedriver högskolestudier och universitetsstudier. Observera att denna information inte är marknadsföringsmaterial, så du måste göra specifika förfrågningar antingen via högskolan eller på Directgovs hemsida.

Internationella studenter

Studenter kommer från hela världen och från hela Storbritannien och EU. Brittiska och EU-studenter utgör majoriteten av studentbrorskapet och lägger till en rik och mångsidig studentkår. Internationella studenter kan vara begränsade på grund av brittiska viseringsbegränsningar, så att de kan utnyttja alternativen för distansutbildning.

Alla elever

Vi arrangerar guidade turer till speciella intressanta platser såsom parlamentet, domstolarna och börsen. Webbbesök har tidigare arrangerats till Sky Headquarters, Lloyds-byggnaden och National Archives. Utflykter till andra specialister placerar den baltiska börsen, Tilbury dockor.

Faciliteter på högskolan inkluderar områden där eleverna kan studera eller koppla av under fritiden i ett utbrottsområde på 5: e våningen. Det finns också en tepunkt på 3: e våningen. Utlåningsbibliotekets faciliteter är också tillgängliga och studenter kan låna böcker för att studera hemma.

Plats

Högskolan ligger på stadens kanten, finansiellt knutpunkt i staden London nära det ikoniska Tower Bridgest och inte långt från Tower Hill tunnelbanestationer och Tower Gateway.

Faciliteter

Faciliteter på högskolan inkluderar områden där eleverna kan studera eller koppla av under fritiden och tepunkter där snacks, varma drycker och läskedrycker är tillgängliga. Studenterna har tillgång till internet och Wi-Fi-anslutningar. Utlåningsbibliotekets faciliteter är tillgängliga och studenter kan låna böcker för att studera hemma.

Ett ord från huvudmannen

Vi är tillgängliga för att hjälpa eleverna med problem som uppstår under sina studier och syftar till att skapa starka relationer med våra studenter för att uppmuntra och upprätthålla en trevlig atmosfär. Många av våra studenter återvänder det följande året för att följa en annan kurs. Många rekommenderar att deras vänner och relationer studerar hos oss.

Jag ser fram emot att träffa dig när du bestämmer dig för att studera vid The College of Central London

Jag ser fram emot att träffa dig när du bestämmer dig för att studera vid The College of Central London .

Med vänliga hälsningar till er alla!

Nicolas Kailides, Principal

Uppdragsbeskrivning

Vårt uppdrag är att tillhandahålla nödvändiga kunskaper och kunskaper för att hjälpa eleverna att uppnå akademisk framgång så att de kan söka sysselsättningsmöjligheter med god inkomstpotential. Våra kurser är baserade på praktiska principer och relaterar till arbetsgivarnas krav. De är också utformade för att kvalificera studenter för universitet. Kurser som erbjuds är höga och professionellt erkända.

Läs våra recensioner:

 • Google: https://tinyurl.com/y8paf9gg
 • Sccot: https://tinyurl.com/y9p7p6sr
 • Hotcourses: https://tinyurl.com/y9s6su7b/
Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

The College of Central London

College erbjuder nu det nya Diploma in Management Studies utformat av BTEC / EDEXCEL, Storbritanniens största yrkesutdelande organ. Detta är en erkänd (postgraduate) före ... [+]

Edexcel Level 7 BTEC Advanced Professional Diploma i Management Studies

College erbjuder nu det nya Diploma in Management Studies utformat av BTEC / EDEXCEL, Storbritanniens största yrkesutdelande organ. Detta är en erkänd (postgraduate) företagsekonomi i Storbritannien och är en professionell kvalifikation i sig. Det godkänns som en väg till en MBA. I vissa fall undantag från det första året för en MBA.

Vägledning och enheterEdexcel Level 7 BTEC Advanced Professional Diploma i Management Studies

Denna kvalifikation har tre kärnenheter som stöds av sex specialiseringsenheter utvalda från ett stort antal tillgängliga specialiseringsenheter. Denna kvalifikation breddar och fördjupar elevernas ledarskap och kunskaper.... [-]

Storbritannien London
August 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Certifikat

The College of Central London

Nivå 4-programmet är avsett för dem som strävar efter att bli anläggningschefer eller personer i mellankontroll med liten FM-erfarenhet och som vill förbättra sin special ... [+]

Institutet för arbetsplats- och anläggningsförvaltning Nivå 4-pris och certifikatIntroduktion

Högskolan har en omfattande rekord på detta område och ger kursen genom ett team som har ett stort ämne, pedagogisk och industriell kompetens.

Nivå 4-programmet är avsett för dem som strävar efter att bli anläggningschefer eller personer i mellankontroll med liten FM-erfarenhet och som vill förbättra sin specialist- och ledarskap. En grad behövs inte för att komma igång i FM. Nivå 4 gör det enkelt att starta i FM oavsett bakgrund. Eleverna kan arbeta framför huset eller i ett hotelljobb och uppmuntras att träna i FM för att förvärva mer kompetens. Det finns gott om möjligheter i FM - allt från köpcentrum till sjukhus och till och med skyskrapor.... [-]

Storbritannien London
August 2019
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

The College of Central London

Nivå 5-programmet är avsett för yrkesverksamma med flera års FM-erfarenhet som normalt kommer att ha erfarenhet av medelhantering inom en förvaltningsbransch och önskar f ... [+]

British Institute of Facilities Management Nivå 5 Certifikat och DiplomIntroduktion

Högskolan har en omfattande rekord på detta område och ger kursen genom ett team som har ett stort ämne, pedagogisk och industriell kompetens.

Nivå 5-programmet är avsett för yrkesverksamma med flera års FM-erfarenhet som normalt kommer att ha erfarenhet av medelhantering inom en förvaltningsbransch och önskar förbättra sina special- och ledarskap. Strukturen uppfyller kraven i National Qualifications and Credit Framework och består av obligatoriska och frivilliga enheter för antingen certifikat eller examensbevis. Bedömningen för dessa enheter sker genom skriftliga uppdrag.

Leverans... [-]
Storbritannien London
August 2019
Heltid
22 - 43 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
The College of Central London

BTEC National Diploma in Computer Studies är en internationellt erkänd kvalifikation och är validerad, administrerad och verifierad av Business ... [+]

BTEC Nationellt Diplom i datavetenskap

BTEC National Diploma in Computer Studies är en internationellt erkänd kvalifikation och är validerad, administrerad och verifierad av Business

Syftet med BTEC National Diploma i datavetenskap är att utrusta studenter med nödvändiga färdigheter för att hitta anställning som datorutövare. Det är lämpligt för personalen inom områdena programmering, underhåll av datorsystem, systemanalys och design och verksamhet. Det är en värderad alternativ behörighet till ett brett utbud av avancerade yrkes- och högre utbildningskurser.

Erbjudet diplom har utformats för att ge studenterna en större praktisk kunskap om affärsdatabehandlingssystem så att de kan bli omedelbara effektiva i en kommersiell databehandlingsmiljö. Studenterna kommer att utvärderas på sitt arbete under kursen och kommer också att få slutet av årsexamen. Lika vikt kommer att bifogas de betyg som erhållits i båda. Betygsskala utdelas av högskolan och godkänd av BTEC Extern Verifierare.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The College of Central London

BTEC: s högre nationella examensbevis är en internationellt erkänd kvalifikation och valideras, administreras och verifieras av Pearson BTEC. BTEC: s högre nationella dip ... [+]

Pearson BTEC Level 5 HND i dator- och systemutveckling (QCF)

De nya BTEC-högre medborgarna inom datateknik och systemutveckling har ackrediterats på kvalifikations- och kreditramen (QCF)

Pearson BTEC Hr National Diploma in Computing är en internationellt erkänd kvalifikation och är validerad, administrerad och verifierad av Pearson BTEC. BTEC: s högre nationella diplom (HND) motsvarar de två första åren av ett hedersprogram på ett brittiskt universitet. Denna kvalifikation är utformad för att utrusta studenter med den kunskap, förståelse och färdigheter som krävs för att lyckas i nuvarande och framtida anställning inom informationsteknik. Denna kvalifikation överensstämmer med kraven i British Computer Society (BCS) och Engineering Council för ackreditering och undantag från BCS-undersökningen.... [-]

Storbritannien London UK Online
Öppen antagning
Heltid
1 - 2 år
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska
The College of Central London

Kursen är speciellt utformad för studenter som vill lära sig hur internationell handel fungerar, och hur ökad export kan bidra till BNP. Kursen ska också tydligt ange hur ... [+]

Frakt och Logistik - Nivå 4 Diplom

Kursen är speciellt utformad för studenter som vill lära sig hur internationell handel fungerar, och hur ökad export kan bidra till BNP. Kursen ska också tydligt ange hur import och export kan hanteras på ett praktiskt sätt.

Kursen är nära relaterad till Maritime Management, internationell verksamhet och globalisering.

Inresa Kvalifikationer

Studenterna måste ha en bra kunskap om det engelska språket. Inga andra formella kvalifikationer behövs, trots att 4 GCE: er eller motsvarande måste ha uppnåtts.

Kursens varaktighet

Kursens varaktighet är 24 veckor. Det finns normalt bara ett intag av elever per år, som börjar i slutet av september och slutar i mars det följande året.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Heltid
24 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
The College of Central London

IWFM Level 3-programmet är avsett för dem som vill bli anläggningschefer eller personer med liten FM-erfarenhet och som vill söka en karriär inom anläggningshantering. En ... [+]

Institutet för arbetsplats- och anläggningsförvaltning Nivå 3-examen, certifikat och examensbevisIntroduktion

IWFM Level 3-programmet är avsett för dem som vill bli anläggningschefer eller personer med liten FM-erfarenhet och som vill söka en karriär inom anläggningshantering. En grad behövs inte för att komma igång i FM. Nivå 3 gör det enkelt att starta i FM oavsett bakgrund. Eleverna kan arbeta framför huset eller i ett hotelljobb och uppmuntras att träna i FM för att förvärva mer kompetens. Det finns gott om möjligheter i FM - allt från köpcentrum till sjukhus och till och med skyskrapor.

Leverans

Undervisningen av alla enheter för priset, certifikatet och examen kommer att slutföras under en period på 6/9 månader. Klasser hålls på torsdagskvällar från 17:00 till 20:00 med vissa onsdagar ingår för några av de obligatoriska enheterna för att göra det möjligt för dem att anmäla sig del genom läsåret för att gå med och avslutas inom den schemalagda tiden. Det finns föreläsningar och handledningssessioner samt e-postsupport i programmet. Kursen för certifikatprogrammet omfattar 4 enheter som utgör totalt 26 högskolepoäng. Se tabell nedan. Diplom består av 10 enheter och 48 poäng. Medan dokumentation som handouts och anteckningar kommer att tillhandahållas ska eleverna köpa böcker som rekommenderas av handledarna.... [-]

Storbritannien London
August 2019
Heltid
6 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
The College of Central London

Syftet med Pearson BTEC Extended National Diploma är att ge studenterna en sund, grundläggande företagsutbildning som passar dem som söker en rad karriärer inom industri, ... [+]

Pearson BTEC Level 3 BTEC Utökat Nationellt Diplom I Näringsliv

Detta Extended Diploma är en nationellt och internationellt erkänd kvalifikation och är validerad, administrerad och verifierad av Pearson.

Syftet med Pearson BTEC Extended National Diploma är att ge studenterna en sund, grundläggande företagsutbildning som passar dem som söker en rad karriärer inom industri, handel och offentlig förvaltning och därigenom göra det möjligt för dem att lyckas när de söker arbete. Det är en välgrundad kvalifikation för inresa till högre utbildning och avancerade professionella studier. Nästan alla brittiska universitet accepterar det som en post.

Det utökade examensbeviset som erbjuds av högskolan är detsamma som erbjuds av alla statliga FE-högskolor i Storbritannien. De använda inlärningsmetoderna gör att eleverna kan delta aktivt i sitt eget lärande. Kursansvariga hjälper till att skapa motivation och självförtroende, vilket stimulerar intresset. Vi fokuserar inte på att utveckla dig som individ, utan på uppdrag för att ge dig alla möjligheter att uppnå i snabbspår.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The College of Central London

College erbjuder nu det nya Diploma i Management Studies utformat av PEARSON-BTEC, den största yrkesutdelande organet i Storbritannien. Detta är en erkänd (postgraduate) ... [+]

Pearson BTEC nivå 7 i utökat examensbevis i strategisk ledning och ledarskap

College erbjuder nu det nya Diploma i Management Studies utformat av PEARSON-BTEC, den största yrkesutdelande organet i Storbritannien. Detta är en erkänd (postgraduate) företagsekonomi i Storbritannien och är en professionell kvalifikation i sig. Det godkänns som en väg till en MBA. I vissa fall undantag från det första året för en MBA.

Vägledning och enheterPearson BTEC nivå 7 i utökat examensbevis i strategisk ledning och ledarskap

Denna kvalifikation har tre kärnenheter som stöds av sex specialiseringsenheter utvalda från ett stort antal tillgängliga specialiseringsenheter. Denna kvalifikation breddar och fördjupar elevernas ledarskap och kunskaper.... [-]

Storbritannien London
August 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
The College of Central London Ltd, Tower Bridge Business Centre, 46-48 East Smithfield
E1W 1AW London, England, Storbritannien