The College of Naturopathic Medicine

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Hermann Keppler ND - Huvudmannen för CNM

Hermann Keppler, grundare och chef för CNM, har mer än 30 års erfarenhet som praktiserande Naturopath. Under sina studier i Tyskland, Schweiz, Israel, Danmark och USA, fick han specialkunskaper inom homeopati, näring, växtbaserad medicin, akupunktur och klinikhantering. Han har skrivit flera böcker och har haft många intervjuer om radio och tv.

När Hermann Keppler började sin klinik som homeopat kom han snart för att upptäcka att han inte hade kunskap för att hjälpa varje enskild klient. Efter vidareutbildning i Iridology, kinesisk diagnos, näring, vävnadsalter, blomstermedel, förstahjälpshomopatiska läkemedel och växtbaserade blandningar, kunde han hjälpa ett större antal kunder, och han blev utövare för hela familjen. Då bestämde han sig för att öppna ett högskola som skulle hjälpa framtida naturläkare att lära sig och trivas genom att omfatta alla dessa färdigheter i läroplanen.

Hermann Keppler etablerade den första CNM i London 1998. Fler högskolor följde över Storbritannien och Irland. CNM är idag Storbritanniens ledande utbildningsleverantör av en rad naturterapier, som erbjuder diplomkurser i:

 • Naturopatisk näring
 • Örtmedicin
 • Akupunktur
 • Homeopati
 • Naturkock

Vårt uppdrag

 • Att ge grundlig, träningsorienterad träning i naturterapier som näring, växtbaserad medicin, akupunktur, homeopati och naturopati
 • Att träna eleverna för att bli högt kompetenta, framgångsrika utövare
 • För att säkerställa att CNM-kurser är allmänt erkända och respekterade i Storbritannien, Europa och internationellt
 • Att ständigt öka profilen för naturterapier i samhället
 • Att stödja och främja CNM-kandidater efter kvalifikation

Varför studera vid CNM?

På CNM hittar du studenter från alla samhällsskikt. De främsta anledningarna till att de väljer att studera med CNM är:

 • CNM är Storbritanniens största utbildningsleverantör av en rad naturterapier, med högskolor i hela landet
 • CNM: s flexibla studieplaner erbjuder både heltid och deltidstudie
 • CNM: s oöverträffade fokus på klinisk tillämpning och övning
 • CNM: s åtagande att träna eleverna för att bli framgångsrika utövare
 • 80% av CNM: s kandidater övar
 • CNMs naturopatiska tillvägagångssätt till wellness ser på hela personen istället för som en samling av symtom
 • Konkurrenskraftiga kursavgifter
 • CNM är allmänt respekterad och erkänd i Storbritannien, Europa och internationellt

Om du vill studera naturliga terapier i en atmosfär av akademisk excellens med fokus på klinisk tillämpning, har du kommit till rätt plats.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Diplom » Se Health Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

Naturkock

Campusstudier Deltid 9 - 12 månader September 2019 Storbritannien London Irland Dublin + 2 fler

CNM Natural Chef är en 3-delig kurs som täcker allt du behöver veta för att bli en framgångsrik Natural ChefCNM Natural Chef, från hur matsmältningen fungerar, för att bygga en kulinarisk karriär! CNMs naturkockutbildning består av 420 timmars livsföränderlig utbildning. Därefter måste du slutföra en praktik på ytterligare 100 timmar. [+]

CNM: s Natural Chef Training

CNM Natural Chef är en 3-delig kurs som täcker allt du behöver veta för att bli en framgångsrik CNM Natural Chef, från hur matsmältningen fungerar, för att bygga en kulinarisk karriär! CNMs naturkockutbildning består av 420 timmars livsföränderlig utbildning. Därefter måste du slutföra en praktik på ytterligare 100 timmar.

CNMs naturkockutbildning har utvecklats för att möta de växande kraven på ett samhälle som är mer intresserad av mat som stöder och främjar hälsa.

CNM Natural Chef Eleverna lär sig att förbereda läckra gourmetmat som fokuserar på näringsvärde. Hela, organiska, färska och minimalt bearbetade livsmedel köps på säsong. Eftersom ingen enskild kostplan är lämplig för alla, lär vi oss hur individuell mat kan förbättra hälsan.... [-]


Vegansk naturkock

Campusstudier Deltid 9 - 12 månader August 2019 Storbritannien London Irland Dublin + 2 fler

CNM Vegan Natural Chef är en 3-delig kurs som täcker allt du behöver veta för att bli en framgångsrik växtbaserad kock, från hur matsmältningen fungerar, att arbeta med växtbaserade proteiner, för att bygga en kulinarisk Vegan-Chef-Logo v5 (liten) karriär! CNMs Vegan Natural Chef Training består av 420 timmars livsföränderlig utbildning. Därefter måste du slutföra en praktik på ytterligare 100 timmar. [+]

CNM: s Vegan Natural Chef Training

CNM Vegan Natural Chef är en 3-delig kurs som täcker allt du behöver veta för att bli en framgångsrik växtbaserad kock, från hur matsmältningen fungerar, att arbeta med växtbaserade proteiner, för att bygga en kulinarisk karriär! CNMs Vegan Natural Chef Training består av 420 timmars livsföränderlig utbildning. Därefter måste du slutföra en praktik på ytterligare 100 timmar.

CNM: s Vegan Natural Chef Training har utvecklats för att möta de växande kraven på ett samhälle som alltmer är intresserad av växtbaserad mat som stöder och främjar hälsa.

CNM Vegan Natural Chef Eleverna lär sig att förbereda läckra gourmetmat som fokuserar på näringsvärde. Hela, organiska, färska och minimalt bearbetade livsmedel köps på säsong. Eftersom ingen enskild kostplan är lämplig för alla, lär vi oss hur individuell mat kan förbättra hälsan.... [-]


Kontakt

London – College of Naturopathic Medicine

Belfast – College of Naturopathic Medicine

Birmingham – College of Naturopathic Medicine

Brighton – College of Naturopathic Medicine

Bristol – College of Naturopathic Medicine

Edinburgh – College of Naturopathic Medicine

Manchester – College of Naturopathic Medicine

Adress, rad 1 Dublin, County Dublin, Irland

Adress, rad 1 Cork, County Cork, Irland

Adress, rad 1 Galway, County Galway, Irland