The International Summer School for Teens

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Roligt engagerande varje dag

Vi är passionerade för att arbeta med ungdomar i olika kulturer, vårt mål är att gnista sin fantasi och inspirera dem för framtiden.

ISSFT föddes av en entusiasm för det internationella skol- och baccalaureatsystemet. Vi är passionerade för att arbeta med ungdomar i olika kulturer, för att gnista sin fantasi och inspirera dem för framtiden.

Vi är stolta över att ge förstklassig undervisning, faciliteter i världsklass och ett varierat aktivitetsprogram baserat på en verkligt inspirerande miljö.

Genom vår unika läroplan uppmuntrar vi intellektuell nyfikenhet och stöder våra elever att utveckla en sund känsla av självständighet och självkänsla.

Vårt läge

ISSFT ligger i Stirling, det historiska hjärtat av Skottland, och är centralt beläget 40 minuter från Edinburghs internationella flygplats.

Edinburgh Airport driver regelbundna flyg till de flesta internationella flygbolag och erbjuder en direkt väg för passagerare som vill undvika London. Campus ligger på den fantastiska, skogsmarken vid University of Stirling i Skottland. Regelbundet kallad en av de vackraste och välutrustade campuserna i världen, erkänns den också som Skottlands universitet för idrottskompetens.

boende

Våra studenter bor i några av de mest moderna och bekväma studentboende i världen.

Alla våra elever har ett sovrum för sig själva, vilket inkluderar egen toalett, dusch och plats att studera. Eftersom kursen är i tre veckor, finner vi eleverna uppskattar sitt eget utrymme och rena badrum. Med detta sagt är de bara i sina rum för att sova, eftersom sommarskolans schema håller dem upptagna hela dagen.

Alla våra rum är inredda och rengörs varje vecka. Sänglinne och handdukar ingår.

På campus kommer våra studenter också att njuta av:

 • Gratis Wi-Fi
 • Superior Pastoral Care, 24 timmar om dygnet
 • Tre nyberedda måltider per dag
 • Rum städas varje vecka (med färskt lakan och handdukar)
 • Tvättservice ingår i mitten av sessionen
 • 24-timmars campus säkerhet (inklusive i hyreshus)
 • Vänligt och avslappnat gemensamt boende
 • Vacker skogsmark inställning i Skottlands historiska hjärtat

Vårt lag

På ISSFT tar vi tid att rekrytera personal som är passionerade för sitt arbetsområde.

Vår personal är i allmänhet välskött och har en bred global överblick. Vi trivs med att arbeta med tonåringar och lära känna deras olika kulturer. Vår erfarenhet ligger i vår förmåga att lyssna såväl som att undervisa.

All lärare är högkvalificerade och engagerade medarbetare med det gemensamma målet att ge våra elever verkliga livskvalifikationer som de kan ansöka om sina akademiska och personliga liv långt efter sommarskolan har slutat.

Professionella kvalifikationer inkluderar men är inte begränsade till:

 • CELTA / TEFL kvalificerade engelska lärare
 • PGA kvalificerade golfare
 • LTA-kvalificerade tennisbussar
 • Mästare / doktorander
 • Branschpersonal med en passion för undervisning
 • Vår erfarenhet ligger i vår förmåga att lyssna såväl som att undervisa.

Typisk dag

Varje dag är annorlunda, full av lärande, kul och äventyr och är aldrig tråkigt.

På morgonen studerar våra studenter sitt valda akademiska ämne. Akademiska ämnen inkluderar engelska språk, globalt entreprenörskap, studiefärdigheter, miljövetenskap och introduktion till juridik.

På eftermiddagen deltar studenterna i deras valda valämne som i allmänhet är en sportig eller kreativ aktivitet som de vill utveckla under sommarmånaderna. Valfria ämnen inkluderar golf, tennis, teater, fotografi, kreativ kodning och sportledarskap

På helgen tas studenterna ut på skotska sevärdheter. När du är tillbaka på campus kommer du också att ta sport- och konstverkstäder, bland annat ridning, vattensport, filmframställning, dans och kampsporter för att nämna några.

Veckodag

08:00

Helgen

08:30

Platser

Stirling

Address
Juniper Court, University of Stirling, Stirling FK9 4LA
Stirling, skottland, Storbritannien