Läs den officiella beskrivningen

Roligt engagerande varje dag

Vi är passionerade för att arbeta med ungdomar i olika kulturer, vårt mål är att gnista sin fantasi och inspirera dem för framtiden.

ISSFT föddes av en entusiasm för det internationella skol- och baccalaureatsystemet. Vi är passionerade för att arbeta med ungdomar i olika kulturer, för att gnista sin fantasi och inspirera dem för framtiden.

Vi är stolta över att ge förstklassig undervisning, faciliteter i världsklass och ett varierat aktivitetsprogram baserat på en verkligt inspirerande miljö.

Genom vår unika läroplan uppmuntrar vi intellektuell nyfikenhet och stöder våra elever att utveckla en sund känsla av självständighet och självkänsla.

Vårt läge

ISSFT ligger i Stirling, det historiska hjärtat av Skottland, och är centralt beläget 40 minuter från Edinburghs internationella flygplats.

Edinburgh Airport driver regelbundna flyg till de flesta internationella flygbolag och erbjuder en direkt väg för passagerare som vill undvika London. Campus ligger på den fantastiska, skogsmarken vid University of Stirling i Skottland. Regelbundet kallad en av de vackraste och välutrustade campuserna i världen, erkänns den också som Skottlands universitet för idrottskompetens.

boende

Våra studenter bor i några av de mest moderna och bekväma studentboende i världen.

Alla våra elever har ett sovrum för sig själva, vilket inkluderar egen toalett, dusch och plats att studera. Eftersom kursen är i tre veckor, finner vi eleverna uppskattar sitt eget utrymme och rena badrum. Med detta sagt är de bara i sina rum för att sova, eftersom sommarskolans schema håller dem upptagna hela dagen.

Alla våra rum är inredda och rengörs varje vecka. Sänglinne och handdukar ingår.

På campus kommer våra studenter också att njuta av:

 • Gratis Wi-Fi
 • Superior Pastoral Care, 24 timmar om dygnet
 • Tre nyberedda måltider per dag
 • Rum städas varje vecka (med färskt lakan och handdukar)
 • Tvättservice ingår i mitten av sessionen
 • 24-timmars campus säkerhet (inklusive i hyreshus)
 • Vänligt och avslappnat gemensamt boende
 • Vacker skogsmark inställning i Skottlands historiska hjärtat

Vårt lag

På ISSFT tar vi tid att rekrytera personal som är passionerade för sitt arbetsområde.

Vår personal är i allmänhet välskött och har en bred global överblick. Vi trivs med att arbeta med tonåringar och lära känna deras olika kulturer. Vår erfarenhet ligger i vår förmåga att lyssna såväl som att undervisa.

All lärare är högkvalificerade och engagerade medarbetare med det gemensamma målet att ge våra elever verkliga livskvalifikationer som de kan ansöka om sina akademiska och personliga liv långt efter sommarskolan har slutat.

Professionella kvalifikationer inkluderar men är inte begränsade till:

 • CELTA / TEFL kvalificerade engelska lärare
 • PGA kvalificerade golfare
 • LTA-kvalificerade tennisbussar
 • Mästare / doktorander
 • Branschpersonal med en passion för undervisning
 • Vår erfarenhet ligger i vår förmåga att lyssna såväl som att undervisa.

Typisk dag

Varje dag är annorlunda, full av lärande, kul och äventyr och är aldrig tråkigt.

På morgonen studerar våra studenter sitt valda akademiska ämne. Akademiska ämnen inkluderar engelska språk, globalt entreprenörskap, studiefärdigheter, miljövetenskap och introduktion till juridik.

På eftermiddagen deltar studenterna i deras valda valämne som i allmänhet är en sportig eller kreativ aktivitet som de vill utveckla under sommarmånaderna. Valfria ämnen inkluderar golf, tennis, teater, fotografi, kreativ kodning och sportledarskap

På helgen tas studenterna ut på skotska sevärdheter. När du är tillbaka på campus kommer du också att ta sport- och konstverkstäder, bland annat ridning, vattensport, filmframställning, dans och kampsporter för att nämna några.

Veckodag

08:00

Helgen

08:30

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

The International Summer School for Teens

En introduktionsklass för studenter intresserade av datavetenskap, teknik och spel. Studenterna lär sig grunden för kodningsteori, språk och animering. De kommer också at ... [+]

Resväg

Detta är en introduktion till mellanliggande nivå för studenter intresserade av datorprogrammering, teknik och spel.

Eleverna kommer att lära sig grunden för kodning, teori, språk och animering, inklusive planering, skrivning och programmeringskod, med hjälp av CSS, Python och HTML och andra. De kommer att arbeta med projekt som sträcker sig från Virtual Reality, Robotics, Game Design till App Development, förståelse av STEM och framtida karriärmöjligheter. Denna klass utvecklar problemlösning, lagarbete och kommunikationsförmåga.

Lär dig grunden för programmering av logik, språk och animeringLär dig att koda i CSS, Python och HTMLGör och programmera datorhårdvaraProva Virtual Reality och Robotics, lära sig om deras programmeringLärda färdigheter kan tillämpas på andra grundläggande programmeringsspråk.Arbeta på mini-projekt, inklusive speldesign och apputvecklingUtrustning - Studerande uppmanas att ta med sig sitt eget varv så att de kan ta sitt jobb hem med dem. Bärbara datorer kan tillhandahållas vid behov och tillräckligt med meddelande ges i förväg.... [-]
Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International Summer School for Teens

Denna kurs riktar sig till avancerade engelska studenter som vill göra sina skriftliga färdigheter till essäer och skolrapporter. Kursen kommer också att dyka in i poesi ... [+]

Om den här klassen

Denna kurs riktar sig till avancerade engelska studenter som vill göra sina skriftliga färdigheter till essäer och skolrapporter. Kursen kommer också att dyka in i poesi och engelsk litteratur. Lektioner inkluderar meningsstruktur, ordförråd och grammatisk noggrannhet. Eleverna kommer att lära sig att kommunicera sina idéer på skriftlig engelska med tillförsikt och noggrannhet.

Arbeta i små grupper, klasser kommer att omfatta:

Uppsats och rapportskrivningSammanfattar en textPresentations färdigheterAntecknaReferens / Bibliotek ArbeteGrammatisk noggrannhetSkrivstilar

Lärandemål för alla klasser är att våra studenter växer i förtroende och utvecklar sin övergripande kommunikationsförmåga.... [-]

Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International Summer School for Teens

Du kommer att utforska nya vägar och tekniker när du utvecklar ditt intresse och kunskap om fotografering. ... [+]

Resväg

Vårt fotografiska val är en utmärkt introduktion till den spännande världen av fotografering.

Vårt fotografiska val är en utmärkt introduktion till den spännande världen av fotografering och är idealisk för alla som vill förbättra sina fotografiska färdigheter. Under det här praktiska och roliga valet får du 36 timmars undervisning. Lär dig hur du använder din kamera och ta fantastiska bilder. Du kommer att utforska nya vägar och tekniker när du utvecklar ditt intresse och kunskap om fotografering. De praktiska uppdrag som du kommer att slutföra under vägen kommer att ligga till grund för din miniportfölj om du väljer att ta ditt intresse längre.... [-]

Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International Summer School for Teens

Denna klass förbereder eleverna för framtida karriär genom att utveckla en affärsidé och utforska alla aspekter av ett företag. ... [+]

Resväg

Vår globala entreprenörskapsklass är väl lämpad för alla spirande entreprenörer.

Det är dock också en bra passform för studenter intresserade av debatt, globala problem, problemlösning och ledarskap.

Dragon's Den möter sommarskolan

Kursen är strukturerad i stil med "Dragon's Den" där studenter utvecklar en affärsidé och lär sig om reklam, affärsplaner, konkurrensfördelar, kunddemografi, entreprenörsanda, etiska frågor, finansiering, nätverk, digital marknadsföring, produktutveckling och social ansvar.

Du lär dig inte att gå genom att följa regler. Du lär dig genom att göra och genom att falla över.

Lärandemål

Våra klassresultat.... [-]

Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International Summer School for Teens

Vårt exklusiva golfläger exponerar alla våra tonåringar till en rad Skottlands mest intressanta och kända kurser samtidigt som vi erbjuder specialundervisning för att för ... [+]

Resväg

Vår golf sommarskola är utformad för att ge alla våra studenter, oavsett deras nivå eller förmåga, den unika upplevelsen att spela i Skottland, "Home of Golf".

Vårt exklusiva golfläger exponerar alla våra tonåringar för en rad Skottlands mest intressanta och kända kurser, samtidigt som vi erbjuder specialundervisning för att förbättra deras individuella spel (och handikapp om tillämpligt).

Denna valfria klass omfattar:

36 timmars golfundervisning från vår PGA-kvalificerade Golfcoach som är en känd specialist inom junior golf coaching.För nybörjare erbjuder vi en perfekt introduktion till golf där vi guidar dig igenom alla aspekter av spelet i en rolig, vänlig och inspirerande miljö. Våra PGA-tränare lär dig grunderna. från uppsättning till swing, chipping och bunker skott, till vikten av etikett och spelets regler.För mellanliggande till avancerade spelare, kommer våra specialister att utvärdera din nuvarande nivå och arbeta med dig individuellt för att förbättra ditt nuvarande spel i syfte att minska ditt handikapp. Lektioner kommer att omfatta swing förbättring, kort spel, avståndskontroll och mental fokus.Mästerskapskurser för 2019 studenter kommer att vara Gleneagles PGA Ryder Cup Course och Kingsbarns Links Course i St. Andrews *Studenter kan komma in i St Andrews Old Course stämman *Klubbpassning finns också på begäran *För avancerade spelare erbjuder vi möjlighet att spela några av världens finaste golfbanor. Hittills har våra studenter spelat St Andrews Links Courses, Dundonald Links (Ladies European Tour 2015), Royal Troon (värd för 2016 Open), Gleneagles (värd för Ryder Cup 2014 och 2019 Solheim Cup) samt den berömda Old Kurs i St Andrews.... [-]
Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International Summer School for Teens

Denna kurs riktar sig till studenter som vill uppnå större flyt och förtroende för sina talade engelska. Studenter kommer att utveckla sin presentationskunskap och arbeta ... [+]

Resväg

Denna kurs riktar sig till studenter som vill uppnå större flyt och förtroende för sina talade engelska. Studenter kommer att utveckla sin presentationskunskap och arbeta även med provtagningsstrategier för framtida engelskspråkiga prov. Studenter kommer också att ha möjlighet att ta IELTS-examen (endast 16 år plus) medan de är på sommarskolan. För mer information vänligen kontakta vår antagningsteam.

Arbeta i små grupper, klasser kommer att omfatta:

Läsa och förståelseSammanfattning och syntes av textSkriver tydligt och sammanhängandePresentera information och idéerKommunicera som modersmålIELTS-provtagning

Lärandemål för alla klasser är att våra studenter växer i förtroende och utvecklar sin övergripande kommunikationsförmåga.... [-]

Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International Summer School for Teens

Detta är en utmärkt kurs för att ge studenterna exponering för juridisk process och ekonomisk teori och hur de påverkar samhället. ... [+]

Resväg

För studenter som börjar tänka på universitet och framtida karriärvägar.

Eleverna kommer att lära sig om olika typer av lag och olika juridiska frågor som påverkar våra dagliga liv. De kommer att lära sig att debattera med självförtroende i en rolig och inspirerande miljö.

Lär dig hur man talar med självförtroende

Klassen kommer att omfatta:

Mock försök att utveckla debatt färdigheterStudera människorätts- och övervakningsrättenLär dig hur du presenterar med självförtroendeGrunderna för juridisk teori och deras verkliga applikationerÄmnen som olika typer av lag, statligt ingripande, internationell handel och politikSkolans stora modell FN-möte (MUN)Lärandemål... [-]
Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International Summer School for Teens

Studenter kommer att täcka ett brett spektrum av ämnen från biologi till ekologi till klimatförändringar och livsmedelssäkerhet. ... [+]

Resväg

Miljövetenskap och Bevarande är en praktisk klass full av fältstudier och experiment.

Lär dig hur miljön påverkas av förändringen, lär dig vad det betyder för livet och upptäck hur du påverkar det positivt. När vi går in i en period av oöverträffad förändring av mänsklig historia har undersökningen av bevarande och vår planetens framtid aldrig varit viktigare. Syftet med kursen är att introducera studenter till de viktigaste frågorna som påverkar den biologiska mångfalden i världen idag. Studenter kommer att täcka ett brett spektrum av ämnen från biologi till ekologi till klimatförändringar och livsmedelssäkerhet. Som en del av kursen ska eleverna utveckla sina laboratoriekunskaper och genomföra ett slutprojekt som kommer att centreras kring fältkunskaper. Banan innehåller en resa till Blair Drummond Safari Park.... [-]

Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International Summer School for Teens

Engelska Språkstuderande arbetar i små grupper för att bygga förtroende för grammatik, vokabulär, uttal, talande, lyssnande, läsning, skrivning och engelsktalande engelsk ... [+]

Resväg

Nybörjare Engelska Språkelever arbetar i små grupper för att bygga förtroende för alla aspekter av engelska språket.

Engelska Språkstuderande arbetar i små grupper för att bygga förtroende för grammatik, vokabulär, uttal, talande, lyssnande, läsning, skrivning och engelsktalande engelska.

Om den här klassen

Engelska Språkstuderande arbetar i små grupper för att bygga förtroende för grammatik, vokabulär, uttal, talande, lyssnande, läsning, skrivning och engelsktalande engelska. Full engelsk fördjupning ligger i hjärtat av ISSFTs sommarupplevelse.

Arbeta i små grupper, klasser kommer att omfatta:

36 timmar engagerade engelska språkundervisningUndervisning levererad av kvalificerade CELTA / TEFL engelska lärareStudenterna kommer att ha det dagliga tillfället att öva talar i strukturerade samtalLektionerna kommer att vara projektorienterade och kommer att kräva att eleverna presenterar information till klassen med hjälp av sina språkkunskaperEleverna kommer läsa från modifierade texter och kommer att lära sig olika strategier för att hjälpa till med förståelse. De kommer också att utveckla analytiska färdigheter för att tolka litteratur och bilder.Studenter kommer att skriva dagligen, öva grammatikstrukturer och lära sig nytt ordförråd. De kommer att skriva en rad olika personliga berättelser, beskrivningar, rapporter, dikter och kreativ fiktion.... [-]
Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International Summer School for Teens

Bygg förtroende och motståndskraft och utveckla de färdigheter som krävs för att vara en bra ledare samt en lagspelare. ... [+]

Utveckla ledarskapsfärdigheter

Vårt sportledarskapsval kommer att ge dig självförtroende och motståndskraft genom teambyggnad, lagsporter och utveckling av färdigheter för individuell excellens.

Denna klass är utformad för att utveckla självförtroende och positivt ledarskap genom sport och aktiva utomhusaktiviteter. Med tillgång till många inomhus och utomhus sportanläggningar samt den hisnande landsbygden, erbjuder den här klassen ett brett utbud av sportmöjligheter för alla nivåer och förmågor. Eleverna kommer att arbeta för att utveckla sina ledarskap i sport genom samarbete, målsättning och effektiv kommunikation. Denna klass är väl lämpad för studenter som älskar sport eller de som bara vill prova något nytt. Det är också mycket fördelaktigt för Duke of Edinburghs Award-deltagare.... [-]

Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International Summer School for Teens

Denna klass är utformad för att stimulera eleverna med de färdigheter och förtroende som krävs för akademisk framgång efter sommaren. ... [+]

Resväg

Vår studiefärdighetsklass är speciellt för studenter som kommer att påbörja diplom- / GSCE-examen efter Internationella Baccalaureat (IB) efter sommaren.

Lektioner kommer att omfatta ämnen som tidshantering, planering av arbetsbelastning, uppsatsskrivning, presentation med förtroende, anteckningar och tentamen.

Med särskild hänvisning till IB kommer studenterna att diskutera krav på IB: s utökade uppsats, CAS och kunskapsteori. Denna klass är utformad för att stimulera eleverna med de färdigheter och förtroende som krävs för akademisk framgång. Det är också mycket rekommenderat för studenter som vill arbeta med sina engelska språkkunskaper i ett mer akademiskt sammanhang.... [-]

Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International Summer School for Teens

Vår teaterklass ger eleverna en grundlig förståelse för den kreativa processen. ... [+]

Resväg

Vår teaterkurs ger studenterna möjlighet att delta i alla aspekter av den kreativa processen.

Eleverna arbetar som en grupp för att lära sig och utveckla de färdigheter som krävs för att skapa, designa, producera och stjärna i en professionell teaterproduktion. Vår teaterklass är en utmanande, intensiv och mycket givande valfri.

Övningar som utforskar teknikerna för att ageraUtveckla färdigheter relaterade till röstprojektionUtforska betydelsen av rörelse i berättandeFörstå den kreativa processen skriftligen och producera en bit av arbeteReflekterar både under och efter kreativ processenImprovisationsverkstadUtför på Macrobert Arts Center, en ledande multi-arts mötesplats som ligger på universitetsområdet Stirling.FilmverkstadProducera en teaterproduktion för slutet av skolgången... [-]
Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International Summer School for Teens

Vår tennis klass utvecklar fitness, strategi ... [+]

Resväg

Vårt tennisklass utvecklar träning och strategi samtidigt som vi undervisar om de finaste elementen i sporten.

Vi har tillgång till sex inomhus och två utomhus lera domstolar, som består av skotska Tennis Center. Dessa är samma domstolar där världsmästare, Andy Murray (för närvarande rankad nummer 1 i världen) först lärde sig spela.

Tränare är LTA-kvalificerade och fokuserar på hastighet, samordning, strategi och övergripande teknik. Denna klass är öppen för studenter på alla nivåer och, precis som allt vi gör på ISSFT, har tonvikten på lärande genom teamwork och roligt.

36 timmars tennisundervisningSpela in i exteriör lerbanor och inuti domstolarPerfekt för fitness och flexibilitetFörbättra ditt spel genom Padel och andra racket sportArbeta i små grupper för att utveckla teknisk förmåga, mental fokus och samordningSpecifika lektioner inkluderar: Groundstroke, nätverksspel, fotarbete, servering (platt, skiva, toppspinn), återvändande tjänar (förhandshand, enkelhänder bakhand, dubbelhandig backhand), strategi, tennisspecifik träning, balans, hastighetsstyrka, backhand skott och huvudskott.Bra sätt att skapa nya vänner... [-]
Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
20 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska

https://www.youtube.com/watch?v=Y3HAgOOvQaE

Address
Juniper Court, University of Stirling, Stirling FK9 4LA
Stirling, Scotland, Storbritannien