The Sheffield College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På The Sheffield College har vi fantastiska kontakter med internationella studenter från hela världen. Våra engelska kurser erbjuds för en mängd olika förmågor (från nybörjare till avancerade) och sträcker sig från 4 veckors intensiva sessioner till årslånga utbildningsprogram. Oavsett om du vill förbättra din konversationsengelska eller studera för en IELTS-kvalifikation så att du kan gå vidare, har vi en kurs som passar dina behov. Våra handledare är fullt utbildade och kommer att gå en extra mil för att se dig lyckas i din kurs. 143970_IMG_0731.JPG

Sheffield är känt för att vara en vänlig stad med en mängd kulturella och sportiga aktiviteter, och det är sant på The Sheffield College också! Det finns alltid något att engagera sig i, från fotbollsmatcher på fem sidor till klassresor till kulturella hotspots som Chatsworth, York och Manchester.

116518_3796_4_0154small.jpg

Om oss

Studenter kan välja att bo hos en av våra värdfamiljer, vilket är ett utmärkt sätt att fördjupa dig helt i brittisk livsstil och öka dina engelsktalande färdigheter! Alternativt kan du hyra boende i en närliggande bostadshall för den unika studentupplevelsen.

Oavsett om du är här i 12 veckor eller 12 månader, är vi övertygade om att du kommer att älska att studera vid The Sheffield College .

Se vår välkomstvideo för att ta reda på mer om vad vi kan erbjuda här på

!

116521_Field_College01_LowRes-51.jpg

Platser

Sheffield

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, england, Storbritannien

Sheffield

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium