The Sheffield College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På The Sheffield College har vi fantastiska kontakter med internationella studenter från hela världen. Våra engelska kurser erbjuds för olika förmågor (från nybörjare till avancerad) och sträcker sig från 4-veckors intensiva sessioner till årslånga studieprogram. Oavsett om du vill förbättra din konversationsengelska eller studera för en IELTS-examen så att du kan genomföra ytterligare studier har vi en kurs som passar dina behov. Våra lärare är helt utbildade och kommer att gå en extra mil för att se dig lyckas med din kurs.

Sheffield är känt för att vara en vänlig stad med en mängd kulturella och sportiga aktiviteter, och det är sant på The Sheffield College också! Det finns alltid något att engagera sig i, från fotbollsmatcher på fem sidor till klassresor till kulturella hotspots som Chatsworth, York och Manchester.

116518_3796_4_0154small.jpg

Om oss

Studenter kan välja att bo hos en av våra värdfamiljer, vilket är ett utmärkt sätt att fördjupa dig helt i brittisk livsstil och öka dina engelsktalande färdigheter! Alternativt kan du hyra boende i en närliggande bostadshall för den unika studentupplevelsen.

Oavsett om du är här i 12 veckor eller 12 månader, är vi övertygade om att du kommer att älska att studera vid The Sheffield College .

Se vår Välkommen-video för att läsa mer om vad vi kan erbjuda här på The Sheffield College !

116521_Field_College01_LowRes-51.jpg

Platser

Sheffield

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, england, Storbritannien

Sheffield

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium