UCL International Summer School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En spännande ny möjlighet för studenter att studera för kredit i hjärtat av London.

Under sommaren 2016 kommer vi att välkomna studenter till vår nya internationella sommarskolan för studenter.

Som en del av UCL: s studier utomlands erbjuder, är sommarskola körs i juli och augusti och uppdelad i två block, vardera som spänner över tre veckor. Välj att delta antingen blockera eller båda, välja en modul per block.

Med ett stort utbud av moduler som erbjuds från många av våra akademiska institutioner, kan du välja ämne som bäst passar dina akademiska eller personliga intressen.

Moduler undervisas av UCL akademiker på Bloomsbury campus och omfattar föreläsningar, seminarier, gruppövningar samt besök på områden av intresse i och omkring London.

Utanför klassrummet, erbjuder vi dedikerad boende inom gångavstånd från UCL och ett varierat program av sociala evenemang för att hjälpa dig att göra det mesta av din tid i huvudstaden.

Följ med på tre eller sex veckor och upptäck hur UCL kan hjälpa dig att förverkliga din potential!

Datum för 2016

Block One: 4 Juli - 22 Juli, 2016 Block två: 25 Juli - 12 augusti, 2016

Varför UCL?

Baserat i hjärtat av London, är UCL en världsledande universitet. Våra akademiska specialiteter täcker de flesta ämnen, från humaniora och samhällsvetenskap till teknik och fysik, och vår innovativa fokus på en tvärvetenskaplig studie för att undersöka globala frågor som skiljer oss. Vår akademisk excellens, och plats i en av världens mest dynamiska huvudstäder, ger oöverträffad personliga, sociala och akademiska fördelar som kommer att förbättra någon CV.

London Global University

UCL har en global räckvidd och en global vision. Vi välkomnar nu studenter från över 150 olika länder och erkänna och fira mångfald och olika synpunkter som våra studenter medför. Vår lärare, dras från cirka 100 olika länder, är likaså mångskiftande.

Global Outlook, globala frågor

Modulerna erbjuds ger en smak av UCL: s grundsyn och akademisk kompetens. Vårt mål är att göra "världsmedborgare" av alla våra studenter, och vi inbjuder dig att tänka på frågor som påverkar hela världen. Vi strävar också efter att ta din inlärning utanför föreläsningssalen, med platsbesök, praktisk erfarenhet och de senaste forskningsrönen som ingår i många av våra moduler. London är unikt rik på arkitektur, historia, kultur och handel, vilket ger otaliga fallstudier för studenter i varje disciplin.

QS World University Rankings 2015/16

Rang Institution Land

1 Massachusetts Institute of Technology (MIT)

oss

2 Harvard Universitet oss

= 3 University of Cambridge storbritannien

= 3 Stanford University

oss

5

California Institute of Technology (Caltech)

oss

6 University of Oxford storbritannien

7

UCL (University College London)

storbritannien

8

Imperial College London

storbritannien

9 ETH Zurich - Swiss Federal Institute of Technology Schweiz

10

University of Chicago

oss

Platser

london

Address
University College London, Gower Street, London, WC1E 6BT
london, england, Storbritannien