Läs den officiella beskrivningen

Högskolan för konst, humaniora och samhällsvetenskap är den största av de tre högskolorna i Edinburghs universitet. Den har 12 skolor, 23 650 studenter och 3 600 anställda.

En fördel med dess storlek är det mycket brett spektrum av ämnen och forskningsspecialis du kan välja mellan. Det finns över 300 grundutbildningar och 200 undervisade forskarutbildningsprogram.

60419_Picture1.png

I College of Arts, Humaniora och samhällsvetenskap är vi stolta över vår forsknings bredd och de höga betyg vi fått i REF2014.

Vi har byggt på denna styrka för att locka till internationella forskare, och nu har vi många stora forskningscentra baserade på våra skolor.

Internationellt grundprogram är ett heltids, ettårigt program. Det är utformat för att förbereda dig för examen på grundnivå inom konst, humaniora och samhällsvetenskap vid University of Edinburgh.

Läs mer om att studera på vårt internationella grundprogram från våra studenter.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

University of Edinburgh

Internationellt grundprogram är ett heltids, ettårigt program. Det är utformat för att förbereda dig för examen på grundnivå inom konst, humaniora och samhällsvetenskap v ... [+]

Internationellt grundprogram är ett heltids, ettårigt program. Det är utformat för att förbereda dig för examen på grundnivå inom konst, humaniora och samhällsvetenskap vid University of Edinburgh.

Alla kurser inom International Foundation Programmet har utformats så att du har bästa möjliga start på din universitets lärande erfarenhet. Som kurser framsteg kommer deras akademiska, individuella studier och bedömningskrav gradvis att bli närmare dem som du kommer att uppleva i ditt första år av examen på grundnivå.

"IFP förbereder studenter akademiskt och socialt för universitet, samtidigt som man skapar en bekväm gemenskap som främjar olika lärande. Jag håller fortfarande i nära kontakt med de vänner jag gjorde under min tid i kursen. Kursen förberedde mig definitivt för de rigorösa akademikerna och ansvaret som kom med självständigt boende. Det gav grunden till att jag med självförtroende kunde börja mitt första år, förbättrade kommunikationsförmågor som jag har använt under hela min karriär och lät mig förstå hur man bäst förstärker min akademiska potential inom den inlärningsmiljö som universitetet tillhandahåller. Att promenera genom Edinburghs gator är helt enkelt tillräckligt för att göra ett leende, och det ger därför en utmärkt studentupplevelse. " Från: Japan Graderad från IFP: 2013 Studierar för närvarande: MA International Relations... [-]

Storbritannien edinburgh
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

International Foundation Programme Video

University of Edinburgh, International Foundation Programme (programme content)