University of Leicester Global Study Centre

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Global Study Center (GSC), som välkomnar den första gruppen av studenter i september 2019, tillhandahåller skräddarsydda Pathways till ett brett utbud av grundutbildningar samt en verklig studentupplevelse från University of Leicester.

Pathway läroplanen, utvecklad i enlighet med universitetet och enligt strikta kvalitetsnormer, har utformats för internationella studenter som faller precis under direkta inträdeskriterier (engelska eller akademiska).

Centret ligger inom gångavstånd från universitetet i Leicester campus, och uppmuntrar utveckling, sköter förtroende och stöder integrationen av varje student i studentlivet i Storbritannien.

Oavsett om det är en student, förälder eller utbildningsrådgivare, är Center teamet engagerat i att ge dig den information du behöver för att fatta ett informerat beslut.

Du kommer att dra nytta av

  • Ett CAS-brev för hela studien
  • Akademiska tjänster och supporttjänster på plats
  • Tillgång till universitetsanläggningar, inklusive biblioteket, studieutrymmen, datorsviter och Studenters Union
  • Övergångsstöd från grundstudie till din valda examen
  • Vägledning och support för boende
  • September och januari intag
  • Ytterligare engelska utbildning via universitetets enhet för undervisning i engelskspråk vid behov128969_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg Brooke Cagle / Unsplash

Staden Leicester

Med en befolkning på cirka 450 000 är Leicester den tionde största staden i Storbritannien. Det är en kulturellt mångfaldig stad med många nationer representerade. I själva verket är en väg i Leicester officiellt den mest varierade gatan i Storbritannien med 22 nationaliteter bland sina butiker och kaféer!

Leicesters historia går 2000 år tillbaka och inkluderar den berömda engelska monarken Kung Richard III vars grav förlorades i 400 år tills den hittades av University of Leicester arkeologer 2012. Du kan besöka King Richards grav i Leicester-katedralen.

Storbritanniens centrum ligger bara några mil utanför Leicester, vilket gör staden till en enkel plats att nå - och en fantastisk utgångspunkt för att utforska Storbritannien eller Europa.

Det finns två internationella flygplatser i närheten, East Midlands Airport och Birmingham Airport, liksom direktförbindelser till alla tre Londons flygplatser: Heathrow, Gatwick och Stansted. Tåg från Leicester till London ansluter till Eurostar som reser under havet till Frankrike, så med bara ett tågbyte kan du vara i Paris vid lunchtid.

Platser

Leicester

Address
Leicester Global Study Centre,
St George's Tower

LE1 1SW Leicester, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium