University of Northampton International College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UNIC ger en hjälpande hand till internationella studenter, vars nuvarande betyg inte uppfyller universitetets krav på examen eller har en examen som inte erkänns inom universitetet.

Vi hjälper till genom att tillhandahålla en akademisk språngbräda till University of Northampton, tillhandahålla Foundation, First Year and Pre-Masters-program över ett brett spektrum av ämnen.

Våra grundkurser leder till en kandidatexamen efter avslutad och är för 2 semestrar, medan Pre-masters endast är en termin och leder till en Masters-kurs.

Om din ansökan lyckas får du dessutom en kombinerad CAS med ett visum som täcker dig under din UNIC- och UON-studie.

Om UNIC

Vad

UNIC är University of Northampton s Associate College, ger pedagogiska Pathways till ett brett spektrum av University of Northampton grader. UNIC ger dig en spännande, värdefull och dynamisk pedagogisk upplevelse i en miljö som uppmuntrar dig att uppnå högsta kvalitet i dina studier.

UNIC är en del av den globala Navitas Group, en internationellt erkänd utbildningsleverantör med kunskap och resurser för personal på mer än 120 högskolor och campus världen över. Här på UNIC är vi mycket noga med att se till att din erfarenhet vid University of Northampton är av högsta standard för att förbereda dig för din framtida karriär i en global ekonomi. Genom att välja en UNIC Pathway du redo att uppnå akademisk framgång och njuta av en oförglömlig inlärningsupplevelse.

Var

UNIC ligger på University of Northampton's Avenue Campus, nära centrum av Northampton och i hjärtat av England, bara en timmes tåg från centrala London och Birmingham.

UNIC har utmärkta faciliteter inklusive en studenthub, Learning Technology-svit och klassrum som alla är avsiktligt inredda för undervisning och lärande.

Studentupplevelse

UNIC har ett dedicerat team för studenttjänster baserat på högskolan. Förutom att hantera eventuella frågor eller frågor du har kan de också ordna sociala evenemang som filmkvällar, fotbollsturneringar och frågesporter. Som UNIC-student har du också full tillgång till alla University of Northampton-evenemang och faciliteter. University of Northampton Students Union är en av endast tre fackföreningar i landet som har alla klubbar, idrott och föreningar GRATIS att gå med för alla studenter.

När kan jag börja

UNIC har tre intag per år - januari, maj eller september.

Vem

University of Northampton har 15 000 studenter, med 1 000 internationella studenter från mer än 100 länder. UNIC har bara registrerat studenter från över 30 olika länder under det senaste året.

Varför

  1. Läge - Bara en timme från centrala London med tåg och nära städerna Oxford, Cambridge och Birmingham är Northampton det perfekta stället att bo, studera och utforska.
  2. Excellence - University of Northampton tilldelades "Guld" i regeringens ram för utbildning och spetskompetens (TEF).
  3. Flexibilitet - UNIC erbjuder Pathways till mer än 90 olika universitetsprogram i University of Northampton, vilket innebär att du kan välja den Pathway som är bäst för dig.

Platser

Northampton

Address
Saint Georges Avenue
NN2 6JD Northampton, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program