University of Southampton International Summer School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Tillbringa din sommar som en del av ett världsklass universitet!

När du går med i International Summer School 2019 bokar du din plats för att bli en internationellt erkänd centrum för världsklass forskning, företagande och lärande. Under fyra veckor, 15 juli till 9 augusti 2019 möter du många av de studenter och anställda som gör University of Southampton till en av de 100 bästa universiteten globalt.

Att blanda med studenter och personal från hela världen i klassrummet, som du mår mest av våra moderna campusanläggningar, eller medan du kopplar av i din bekväma bostadsort, kommer du att göra vänner och få erfarenheter att ta hem som är unika .

Du kommer att utforska Storbritannien och dess kultur och kulturarv - både genom spännande studier i klassrummet och på vägen i många resor och utflykter.

Du kommer att ta hem förtjusta minnen av en kulturell upplevelse som är rotad i hundraårig tradition av ett av Storbritanniens högsta universitet.

"Jag njöt av den avkopplande atmosfären, livsstilen och det brittiska folket", Jasmine - Tidigare sommarskolestudent128674_naassom-azevedo-Q_Sei-TqSlc-unsplash.jpg

Lokal information

Southampton är den största staden i det ceremoniella länet i Hampshire på Englands sydkust.

Vi ligger 75 miles från London; 19 miles från Portsmouth och 12 miles från Winchester. Vi är bara några minuter från New Forest National Park som är 219 kvadrat miles av vacker park och skog. Mycket av sydvästra Hampshire är vacker natur som sträcker sig in i sydöstra Wiltshire och mot öster om Dorset. Vi är också mycket nära Stonehenge, en av världens underverk och det mest kända förhistoriska monumentet i Europa.

Southampton har en befolkning på cirka 220 000 och är en av Storbritanniens mest gröna och trevliga storstadsområden. Southampton har egen flygplats och snabbbussförbindelser till London och resten av Storbritannien. Ligger på sydkusten är vi hemma hos Carnival UK och har regelbundet de största kryssningsfartygen i världen.

Southampton är också hemmet för Southampton Football Club som tävlar i Premier League och The Ageas Bowl, hemmet för Hampshire County Cricket Club.

West Quay köpcentrum ligger i hjärtat av Southampton stad, det är en 800 000 kvadratmeter detaljhandel utrymme bostäder 150 butiker inklusive John Lewis, Marks och Spencer, Apple och Hollister.

Platser

Southampton

Address
University of Southampton
University Road
Southampton
SO17 1BJ
United Kingdom

Southampton, england, Storbritannien

Program