West London English School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

wles

West London English School Är en privat språkskola med rykte för utmärkta lärandestandarder och erbjuder en miljö för att göra vänner och njuta av den livliga staden London.

Skolan är belägen i Ealing Broadway, bredvid de historiska Ealing Studios som har varit ansvarig för antalet klassiska filmer sedan 1930-talet och involverat i senare utgåvor som "Notting Hill", "Shaun of the Dead" och "I Give It ett år'.

Skolan ligger nära många affärer, kaféer och flera parker. Det är bara en kort promenad till tunnelbanestationen, varifrån du kan nå sevärdheterna i centrala London på bara 30 minuter. Det är en avslappnad och välkomnande plats för studenter men fortfarande tillräckligt nära den spänning som London har att erbjuda.

Engelska språkkurser är ackrediterade av British Council och vi erbjuder för närvarande General English, Cambridge English Exam Preparation, Academic IELTS Exam Preparation, Conversation, engelska för yrkesverksamma, affärsengelska och engelska sommarkurser samt privata engelska lektioner och juniorprogram.

Studenten återkopplar bekräftar att eleverna får verklig tillfredsställelse och njutning från sina studier med WLES och får utbildning, kultur och social erfarenhet. Vårt dedikerade undervisningsteam kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig att uppnå dina ambitioner.

WLES Ger en varm och vänlig miljö för dina studier. Vår entusiastiska och engagerade personal stöder studenterna aktivt under skolan, med hjälp av praktiska behov, inklusive levande, finansiering, hälsa, sociala och personliga problem.

wles

Varför välja oss?

Med klasser begränsade till högst 12 studenter kan vi erbjuda en personlig service och ge stort värde där lärare kan ge de studerande den uppmärksamhet de behöver för att uppnå sina mål.

Här på skolan har vi några av de mest supportiva och kunniga engelska lärarna i Storbritannien, som alla är kvalificerade och har många års erfarenhet av undervisning. Våra lärare är stolta över sina kurser och kommer alltid att anpassa klasserna till elevernas behov och preferenser så att de kan lära sig och förbättra sig snabbt.

Vad gör West London English School förutom andra engelska skolor i London är vår personal; Alla våra medarbetare är vänliga, hjälpsamma och tillvägagångssätt. De kan hjälpa dig med många aspekter av dina studier, från att öppna ett bankkonto, hitta någonstans att bo, välja rätt kurs, ansöka om VISA eller andra frågor som våra studenter kan möta under sina studier i London.

På West London English School ser vi till att alla våra studenter har en bra upplevelse under sin tid i London och gör det möjligt för våra studenter att lära sig, njuta och uppnå sitt bästa. Vi erbjuder våra elever exklusivitet och höga krav på undervisning som ger utmärkt service och valuta för pengarna, och det är därför vi rekommenderar att du väljer West London English School.

wles

Studentliv

För många av våra studenter representerar deras resa till London för att studera på språkskolan en stor livsstilförändring. Det är därför viktigt att språkskolan erbjuder expert hjälp och vägledning om alla aspekter av studentlivet.

Även innan våra utländska studenter anländer till Storbritannien jobbar vårt team hårt på deras vägnar för att säkerställa att allt går bra vid deras ankomst i Storbritannien.

Teamet är väl medvetet om att elevernas akademiska framgång på språkkursen ofta beror på deras komfort i sin omgivning och deras förmåga att övervinna eventuella problem de kan ha.

Londons styrka och framgång kommer från dess mångfald och unika mix av kulturer. Staden förändras ständigt - behåller en känsla av tradition samtidigt som den omfattar den nya.

Studentlivet i London handlar inte bara om din studie - det handlar om de vänner du gör och den tid du spenderar på att utforska en av världens mest fascinerande städer.

Platser

london

Address
Shaftesbury House,
49 – 51 Uxbridge Road, Ealing

W5 5SA london, england, Storbritannien