Läs den officiella beskrivningen

wles

West London English School Är en privat språkskola med rykte för utmärkta lärandestandarder och erbjuder en miljö för att göra vänner och njuta av den livliga staden London.

Skolan är belägen i Ealing Broadway, bredvid de historiska Ealing Studios som har varit ansvarig för antalet klassiska filmer sedan 1930-talet och involverat i senare utgåvor som "Notting Hill", "Shaun of the Dead" och "I Give It ett år'.

Skolan ligger nära många affärer, kaféer och flera parker. Det är bara en kort promenad till tunnelbanestationen, varifrån du kan nå sevärdheterna i centrala London på bara 30 minuter. Det är en avslappnad och välkomnande plats för studenter men fortfarande tillräckligt nära den spänning som London har att erbjuda.

Engelska språkkurser är ackrediterade av British Council och vi erbjuder för närvarande General English, Cambridge English Exam Preparation, Academic IELTS Exam Preparation, Conversation, engelska för yrkesverksamma, affärsengelska och engelska sommarkurser samt privata engelska lektioner och juniorprogram.

Studenten återkopplar bekräftar att eleverna får verklig tillfredsställelse och njutning från sina studier med WLES och får utbildning, kultur och social erfarenhet. Vårt dedikerade undervisningsteam kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig att uppnå dina ambitioner.

WLES Ger en varm och vänlig miljö för dina studier. Vår entusiastiska och engagerade personal stöder studenterna aktivt under skolan, med hjälp av praktiska behov, inklusive levande, finansiering, hälsa, sociala och personliga problem.

wles

Varför välja oss?

Med klasser begränsade till högst 12 studenter kan vi erbjuda en personlig service och ge stort värde där lärare kan ge de studerande den uppmärksamhet de behöver för att uppnå sina mål.

Här på skolan har vi några av de mest supportiva och kunniga engelska lärarna i Storbritannien, som alla är kvalificerade och har många års erfarenhet av undervisning. Våra lärare är stolta över sina kurser och kommer alltid att anpassa klasserna till elevernas behov och preferenser så att de kan lära sig och förbättra sig snabbt.

Vad gör West London English School förutom andra engelska skolor i London är vår personal; Alla våra medarbetare är vänliga, hjälpsamma och tillvägagångssätt. De kan hjälpa dig med många aspekter av dina studier, från att öppna ett bankkonto, hitta någonstans att bo, välja rätt kurs, ansöka om VISA eller andra frågor som våra studenter kan möta under sina studier i London.

På West London English School ser vi till att alla våra studenter har en bra upplevelse under sin tid i London och gör det möjligt för våra studenter att lära sig, njuta och uppnå sitt bästa. Vi erbjuder våra elever exklusivitet och höga krav på undervisning som ger utmärkt service och valuta för pengarna, och det är därför vi rekommenderar att du väljer West London English School.

wles

Studentliv

För många av våra studenter representerar deras resa till London för att studera på språkskolan en stor livsstilförändring. Det är därför viktigt att språkskolan erbjuder expert hjälp och vägledning om alla aspekter av studentlivet.

Även innan våra utländska studenter anländer till Storbritannien jobbar vårt team hårt på deras vägnar för att säkerställa att allt går bra vid deras ankomst i Storbritannien.

Teamet är väl medvetet om att elevernas akademiska framgång på språkkursen ofta beror på deras komfort i sin omgivning och deras förmåga att övervinna eventuella problem de kan ha.

Londons styrka och framgång kommer från dess mångfald och unika mix av kulturer. Staden förändras ständigt - behåller en känsla av tradition samtidigt som den omfattar den nya.

Studentlivet i London handlar inte bara om din studie - det handlar om de vänner du gör och den tid du spenderar på att utforska en av världens mest fascinerande städer.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

West London English School

Våra Business English-klasser är utformade för att hjälpa dig att få de kunskaper och förtroende du behöver för att kommunicera mer effektivt på arbetsplatsen. ... [+]

Vår Business English Klasser är utformade för att hjälpa dig att få de kunskaper och förtroende du behöver för att kommunicera mer effektivt på arbetsplatsen.

Varje kurs är baserad på en kursbok som passar din nivå. Lärarna bygger också lektioner kring gruppens behov och kommer att använda material från autentiska källor som tidskrifter, tidningar, videor och podcaster. Vi tillhandahåller vissa material gratis, beroende på längden på din kurs.

Våra kurser använder en kommunikativ metodik, vilket innebär att det finns ett starkt fokus på tal och lyssnande färdigheter. De är utformade för att hjälpa dig att uttrycka dig mer flytande och självsäker när du kommunicerar med kunder och kollegor på olika nivåer och i olika arbetssituationer.... [-]

Storbritannien London
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
West London English School

Våra Allmänna Engelska klasser är utformade för att hjälpa dig att förbättra din förmåga att använda och förstå engelska. Dessa klasser innehåller talande, lyssnande, läs ... [+]

Vår Generell engelska Klasser är utformade för att hjälpa dig att förbättra din förmåga att använda och förstå engelska. Dessa klasser innehåller talande, lyssnande, läs- och skrivförmåga; Och de kommer också att hjälpa dig att utveckla din grammatik och ordförråd.

Varje kurs är baserad på en annan kursbok, som ändrar varje termin, och innehåller även en betygsatt läsare, lämplig för din nivå. De täcker en mängd olika ämnen, bland annat: semester, mat och dryck, sport, kultur, jobb, transport och underhållning. Vi tillhandahåller vissa material gratis, beroende på längden på din kurs.

Vi erbjuder upp till sju nivåer av General English:

Preliminär / A1 Pre-Intermediate / A2 / KET Intermediate / B1 / PET Övre mellannivå / Bl - B2 / FCE Cambridge engelska först (FCE) / B2 / FCE Cambridge English Advanced (CAE) / C1 / CAE Cambridge engelska färdighet (CPE) / C2 / CPE ... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 48 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
West London English School

Vår IELTS-förberedelsekurs introducerar dig till de olika delarna av testet och ger dig de tekniker du behöver för att uppnå din fulla potential. Dessa tekniker inkludera ... [+]

Academic IELTS Är ett internationellt erkänt test som används som inmatningskrav för studier vid universitetet i Storbritannien. Det behövs också ofta för viseringsansökningar och för personer som går in i specifika studier som medicin. När du tar ett IELTS-test kommer ditt resultat att vara en i form av ett band som är poäng från 1 till 9. När du kontaktar ett universitet, kommer de att berätta för bandet du behöver uppnå för att skriva in på sina kurser.

Här är en grov guide till IELTS-band:

C2 / 9 / CPE (Kunskap) C1 / 7-8 / CAE (avancerad) B2 / 5,5 - 6,5 / FCE (Första) B1 / 4 - 5 / PET Om kursen

Vår IELTS-förberedelsekurs introducerar dig till de olika delarna av testet och ger dig de tekniker du behöver för att uppnå din fulla potential. Dessa tekniker inkluderar: notering i föreläsningar; Skumma och skanna akademiska texter med hög hastighet; Skriva akademiska rapporter och uppsatser; Talar med flytande och självförtroende Och utöka din akademiska ordförråd. Vi erbjuder både heltidsintensiva IELTS-kurser och längre deltidskurser.... [-]

Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 48 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

West London English School

Våra engelska sommarkurser är ett utmärkt sätt att förbättra dina engelska färdigheter när du utforskar allt som London har att erbjuda i sommar. Vi har två paket tillgän ... [+]

Vår Engelska sommarkurser Är bra sätt att förbättra dina engelska färdigheter när du utforskar allt som London har att erbjuda i sommar. Vi har två paket tillgängliga för studenter som vill upptäcka och uppleva London, huvudstaden i Storbritannien och en av världens största städer.

Engelska Språk Sommarkurs (Alternativ A) Allmän Engelska Heltid - 4 veckor Boende med värdfamilj bed & breakfast enkelrum / dubbelrum (enbostad) Socialt program minst 4 händelser 4 United Kindom turer Flygplats plocka upp från Heathrow eller Gatwick *

Pris: £ 1.545

Engelska Språk Sommarkurs (Alternativ B) Allmän Engelska Heltid - 4 veckor Delat boende fristående rum (2 personer) * Socialt program minst 4 händelser 4 United Kindom turer Flygplats plocka upp Heathrow eller Gatwick * ... [-]
Storbritannien London
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska