Walsall College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför studera på Walsall College?

På Walsall College, kommer du att få en fantastisk och unik möjlighet att uppleva levande och lärande i Storbritannien på en av West Midlands största statliga finansierade högskolor. Vårt campus är state of the art, erbjudande: 4 specialist lärande däck förutom ett Learning Resource Centre; ett gym; hår & skönhetssalong; en restaurang och 3 studerande kaféer; och gratis wi-fi i hela vårt campus. Våra erfarna, kvalificerade lärare är alla infödda talare med grundutbildning och är dedikerade till att leverera spetskompetens till alla studenter. Dessutom har vi en dedikerad Internationell Team som är där för att ge dig stöd och hjälp med allt du behöver, inklusive resor, visum (vi är UK Border Agency Mycket Trusted Sponsorer), registrera sig hos en läkare, registrerings polisen och öppna ett bankkonto ! Vi är en prisbelönt college!

AoC Beacon Award Winner för effektivitet genom effektiv användning av teknik i vidareutbildning och kompetens, så det är ingen överraskning att vi har gratis Wi Fi i hela vårt campus Matrix Excellence Awards och Black Country Quality Award i karriärer utbildning, information, råd och vägledning (Gold Standard) LSIS Ledande Learner Voice Awards 2 lovord. Vi lyssnar på vad våra elever vill och tillfredsställa deras behov.

Om Walsall

Walsall är en livlig och kulturellt mångsidig stad som ligger nära Englands näst största stad, Birmingham Resor är enkelt och Walsall ligger bara 15 minuters tågresa till Birmingham, som är Storbritanniens andra stad I Birmingham kommer du att upptäcka Bull Ring Shopping Centre som är en av de största köpcentrum i Storbritannien och har ett stort utbud av affärer, butiker och restauranger Det centrala läget gör att flytta runt i Midlands är lätt, med historiska städer som Stratford-upon-Avon och Warwick mindre än en timme bort Vi är också bara ca 1 timme från London och 1 timme från Manchester med tåg Du kommer aldrig att lida brist på saker att göra, eftersom det finns oändliga möjligheter för idrott, underhållning och resor

Vilka elever har sagt om oss

"Det stöd jag fått från den internationella teamet var utmärkt, de är mycket vänliga och hjälpte mig mycket." "Lärarna är mycket tålmodiga och hjälpa eleverna en hel del." "Jag är verkligen glad att jag studerade på högskolan det hjälpte mig att vänja sig den engelska livsstilen innan universitetet." "Walsall College ger en varierad, kreativ och användbar kurs i engelska för studenter."

Bostadsområde IELTS Programmet

Om du vill komma till Storbritannien och studera en kort engelsk språkprogram så har vi kursen för dig och din skola eller högskola. Vi driver för närvarande ett antal engelskspråkiga program från 8 veckors IELTS program för att pre-sessionerna engelska förberedelse för University studie genom året. Vi erbjuder skräddarsydda bostäder paket för grupper av elever från skolor och högskolor genom världen. Våra engelska språkprogram kan anpassas från 4 till 8 veckor beroende på dina behov. Vi kan också ordna en IELTS examen på slutförandet av din kurs.

Vi hjälper dig med:

bistå med att skriva brev som behövs för gruppviseringar, ordna grupp flygplats pickup tjänster hitta värdfamiljer med måltider ingår anordnande av en social färdväg organisera buss passerar eller annat stöd du behöver

En grupp på 36 studenter från Thailand besökte nyligen Walsall College i 8 veckor studerar en engelsk språkprogram. Vi hittade boende för var och en av eleverna och lärarna med DBS kontrolleras lokala familjer, som tyckte att upplevelsen av att leva med värdfamiljer en värdefull del av deras kulturella förståelse av brittisk kultur. Alla elever kommer att ta en IELTS (International English Language Testing System) examen i engelska vid slutet av kursen, eftersom de valde Cambridge som sitt testcenter, var i slutet av tentan firas med en utflykt.

Dr Choksaurin Jitchoknimit, IELTS Preparation Course projektledare på Samufprakarn Assumption School i Thailand kommenterade; "Kursen är mycket bra och förbereder studenterna för IELT test som de behöver för att kunna gå in på universitetet. En grupp studenter kom hit förra året och vi såg bra resultat, så vi beslöt att ta en annan grupp tillsammans i år. Campus är mycket imponerande här, med bra faciliteter för eleverna att använda. Förutom att studera, har eleverna levt med fina värdfamiljer och har fått en verklig upplevelse av brittisk kultur. "

Platser

Walsall

Address
Walsall College
Wisemore Campus, Littleton Street West

Walsall, england, Storbritannien