Läs den officiella beskrivningen

SuperSkilz: Vilka är vi?

SuperSkilz är en leverantör av utbildning på nätet färdigheter. Våra certifieringsområden omfattar: CompTIA, Microsoft, Cisco, Citrix, EG-rådet, EMC2, VMware, Adobe, SAP, och PMI. Certifiering kurser leder till jobb i IT-säkerhet, IT-forensisk undersökning, Security Analysis, Databasutveckling, databasadministration, nätverksteknik, grafisk design, penetrationstester, Data Centre Management, projektledning, teknisk administration, System Administration, Microsoft Office specialiteter, IT Management och mer.

Vårt uppdrag är ganska enkel ... att förändra livet för vanliga människor genom att hjälpa dem att få extraordinära kunskaper som möjligt för dem.

Vi är lite annorlunda från andra utbildningsanordnare. Vi ser inte kompetens på konventionellt sätt, utan snarare som supermakter som kan förändra livet för inte bara de människor som har dem, men för dem runt omkring dem.

I våra ögon, en mamma som har valt att öka sina kunskaper för att få ett bättre jobb och ge sina barn en bättre livskvalitet är en superhjälte. Hon är också en superhjälte till hennes barn, familj och vänner.

På SuperSkilz ger vi vanliga människor med möjlighet att bli super.

Så vad väntar du på? Få lite SuperSkilz ... förändra ditt liv ... bli en superhjälte!

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också: