43 Air School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

130956_CostalPhoto.jpg

© 43 Air School

43 Air School välkomnar dig till pilotutbildning i världsklass

Vi levererar detta genom att sätta högsta standard, oöverträffade faciliteter och en allvarlig passion för luftfart. Vi har professionellt utbildat över 6000 kandidater för allmän-, flyg- och militär luftfartssektor under de senaste 30 åren, men det är vår förmåga att överträffa förväntningarna från våra kunder som skiljer oss.

Våra platser i RSA har betingade dedikerade flygutbildningsområden, låg lufttrafikdensitet och klar tillgång till instrumentutbildningsanläggningar som fokuserar eleverna på vad de har anmält sig till.

 • 9 simulatorer
 • 75 instruktörer
 • 240 anställda
 • 70 flygplan
 • 300 studenter

130950_SchoolProfile1.png

© 43 Air School

Erfaren instruktörer

Vår 43 instruktörers erfarenhet är oöverträffad i branschen. Teamet leds av proffs som har haft utmärkta karriärer inom luftfarten. Vi är fast beslutna att se till att vi håller oss uppdaterade om branschutvecklingen och metoder för luftinstruktion.

Superior faciliteter

43 Air School äger den största och bäst underhållna flygplansflottan på kontinenten, och våra cockpiterbjudanden finns att erbjuda i glas.

Vår stora erfarenhet och ledarskap inom utbildning, placerar 43 Air School i spetsen för internationella utbildningsstandarder.

Ingen annan utbildningsorganisation på kontinenten kan erbjuda dig

 • 70 Ständiga och kontraktsinstruktörer som övervakas av Senior Flight Management Team med omfattande erfarenhet inom flygbolaget, flygvapnet och charterindustrin
 • Mer än 50 utmärkt underhållna flygplan tillgängliga dagligen för träning
 • 30 års erfarenhet av pilotutbildning
 • Över 6 000 piloter tog examen framgångsrikt
 • Avancerad teknik och e-erbjudanden inriktade på att säkerställa sömlös utbildning
 • Många utbildningshjälpmedel och program tillgängliga, från inträde till avancerade nivåer
 • Godkända kurser för mekanik för flygunderhåll och flygkontroll
 • Simulatorer i 3 platser som omfattar Ab-Initio, företags- och flygutbildning
 • Våra moderna campusanläggningar och utrustning säkerställer att alla studenters behov tillgodoses
 • 240 heltidsanställda som garanterar maximalt fokus på utbildning
 • Kompass ™ utvärderingsverktyg som ger ett exakt objektivt resultat av studentpotentialen
 • Dedikerade grundskoleanläggningar bemannade av professionella lektorer
 • ATC Simulator används för att förbättra luftfarten, engelska och mental orientering
 • Pilotbutik för att tillgodose alla dina behov på Campus
 • Bra säkerhetsrekord i alla aspekter av luftträning

130951_SchoolProfile2.png

© 43 Air School

43 Air School idag

43 Air School är en dedikerad karriärorganisation för pilot- och luftfartsutbildning som serverar de privata, allmänna kommersiella, flygbolagen och militära sektorerna. Den har omfattande erfarenhet av att utbilda själv- och företagssponserade piloter, flygledare och underhållskandidater med olika kulturella bakgrunder och från olika länder runt om i världen.

Skolan kan tillhandahålla en högkvalitativ tjänst eftersom den har alla grundläggande faktorer på plats, nödvändiga för effektiv utbildning. I en miljö som är väl lämpad för inledande grundläggande och avancerad operationell flygutbildning med all nödvändig utrustning och anläggningar, är skolan inriktad specifikt och exklusivt för flygträning. Alla instruktörer har omfattande driftserfaring och utbildning.

43 Air School har bedrivit karriärpilotutbildning i mer än 30 år, har hittills över 6 000 kandidater och kan med rätta hävda att vara den största och mest respekterade flygutbildningsanläggningen i Afrika, med ett internationellt rykte.

Specialiserade moduler, såsom uppsättningsutbildning, MCC (Multi-Crew Co-operation Training) och CRM (Crew Resource Management), för att nämna några, tillhandahålls vid behov. Skolan driver en flotta med 57 utbildningsflygplan och har mer än 250 heltidsanställda varav cirka 70 är flyg- och markinstruktörer.

Fullt boende för en genomsnittlig studentpopulation på 300 kadettpiloter tillhandahålls på Port Alfred Campus.

Flygträning

Skolan tillhandahåller en flygutbildningsmiljö som är väl lämpad för den gradvisa utbildningen och utvecklingen av kadettpiloten: ett dedikerat och omfattande träningsområde för den tidiga grundträningen, med klar tillgång till de operativa situationerna med högre densitet för de mer avancerade stadierna i kursen.

Kustvatten ger exponering för förhållanden som piloten kommer att behöva möta i framtiden, utan att äventyra säkerhet eller ekonomi i övningen. Det finns minimal störning av kommersiell trafik och närheten till de allmänna utbildningsområdena garanterar utbildningens ekonomi.

Regionala flygplatser och luftrum

Flygplatserna Port Elizabeth, Bisho och East London ligger i närheten av Port Port 43 och de regionala flygplatserna är alla perfekta för instrumentflygning.

För att ge studenter möjlighet att tillämpa sina kunskaper i den bredare operativa miljön genomförs utbildningsflyg till alla större centra i Sydafrika, inklusive Kapstaden, Durban och Johannesburg. Dessutom finns det minst en träningsövning till en internationell destination.

130952_SchoolProfile3.png

© 43 Air School

Platser

Port Alfred

Address
Port Alfred Aerodrome, Bathurst Street, Port Alfred
6170 Port Alfred, Eastern Cape, Sydafrika

Lanseria

Address
Hangar 104C, Lanseria International Airport
1748 Lanseria, Gauteng, Sydafrika

Port Elizabeth

Address
30 Edward St, Port Elizabeth Central, Port Elizabeth
6001 Port Elizabeth, Eastern Cape, Sydafrika

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium