Academy of York

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Academy of York , En Business College för Människor med syfte.

Academy of York är en ackrediterad vidareutbildningskollegium som grundades 2006 och har över 14 000 framgångsrika akademiker. Våra studenter har alla en sak gemensamt att de strävar efter ett bättre liv, ett bättre jobb, tjäna mer eller ökad kunskap och färdigheter. Vi förstår de gemensamma utmaningar som många elever upplever under sina studier, vilket är tid, pengar och motivation. Academy of York lösning på dessa utmaningar genom att erbjuda korrespondensstudier som erkänns som en av de mest effektiva och beprövade studieformerna.

Vi erbjuder våra studenter följande utbildningskvalifikationer:

 • Färdighetsbaserade program
 • Korta kurser
 • Nationella certifikat
 • Nationella diplom
 • Internationellt erkända certifikat

Vi lovar dig

En ackrediterad utbildning

AOY är ett ackrediterat DHET-registrerat företagshögskola, certifierat och ackrediterat av SAQA erkända yrkesorganisationer

Prisvärd månadsavgift

Vi kommer att strukturera en överkomlig månatlig betalningsplan för dig

Fanatisk studie support

Våra 22 professionella studentrådgivare kommer att hålla dig motiverad från inskrivning till examen

Gradering

Vi firar din prestation med en examenceremoni som hålls en gång om året

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår Business College for People med syfte!

Visste du?

När du utforskar vidareutbildning som en lösning för att snabbt spåra dina kunskaper och karriärmöjligheter är det viktigt att välja ett college som är ackrediterat. I Sydafrika finns det fler icke-ackrediterade högskolor än ackrediterade? Se till att du gör ett smart val när du väljer rätt högskola för dina personliga behov.

Så vad är ackreditering?

Ackreditering är en uppsättning standarder som bestäms av ett styrande organ, och högskolor måste uppfylla vissa standarder och krav för att kunna ackrediteras. Det finns hundratals olika högskolor i Sydafrika, och om varje högskola fastställer sina egna standarder skulle det inte finnas något sätt att se till att de kvalifikationer som utfärdats av olika högskolor är desamma. Det finns olika organisationer och avdelningar som certifierar ackreditering i Sydafrika.

Academy of York är preliminärt registrerad hos Högskoleverket som privatkollegium enligt lagen om vidareutbildning och utbildningsskolor, nr 1 av 2013, och ändrad genom ändringar i regeringstidningen nr 38072, volym 592 , den 8 oktober 2014 - Vårt registreringsnummer är 2011 / FE07 / 069

Många SAQA-erkända yrkesorganisationer, till exempel SABPP (South African Board for People Practices), ICB (Institute of Certified Book Keepers och PMSA (Project Management SA) har skapat en standard och kriterier för kurser för att säkerställa att en professionell standard Academy of York erbjuder sålunda kurser som är certifierade och ackrediterade av specifika branschledare, som SABPP, ICB, PMSA, CompTIA och ICDL.

Sist men inte minst är den sydafrikanska kvalifikationsmyndigheten (SAQA). SAQA betygskvalifikationer enligt National Qualifications Framework (NQF). NQF är som en bro i lärande eftersom du kan tjäna NQF-justerade poäng för olika kurser. Ju högre NQF-nivån på en kurs, ju mer avancerad den är och ju högre kvalifikationen är betygsatt.

Högskolan är stolt att också vara ackrediterad av följande institutioner:

 • ICB (Institutet för certifierade bokförare)
 • FASSET (Financial Services SETA Provider Number 1237)
 • CompTIA
 • SABPP (South African Board for People Practices)
 • Institutionen för högre utbildning och utbildning
 • PMSA
 • SAIOSH

Platser

Randburg

Address
280 Kent Avenue, Randburg
Randburg, Gauteng, Sydafrika