African Leadership Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

African Leadership Academy syftar till att omvandla Afrika genom att identifiera, utveckla och ansluta nästa generation afrikanska ledare. Vår Ledarutveckling formel är relativt enkel:

Potential

Vi kamma Afrika för ungdomar som visar gnista initiativ; som ser vad som kan vara och strävar efter att göra det så.

Repetition

Unga ledare slutföra ett intensivt program med intellektuell tillväxt och praktisk ledarutveckling.

Möjlighet

Unga ledare styrs av ett kraftfullt nätverk längs deras väg till omvälvande inverkan i Afrika.

Om oss

African Leadership Academy försöker aktivera varaktig fred och välstånd i Afrika genom att utveckla och ansluta kontinentens framtida ledare. Afrikas största behov är etiskt och entreprenörs ledarskap. Alltför ofta, vi investerar i att ta itu med symptomen på dåligt ledarskap i Afrika: vi ger filtar, mat och medicin till dem som påverkas av krig, fattigdom och svält. Men dessa ansträngningar kommer aldrig sluta om vi inte utvecklar ledare som förhindrar krig uppstår i första hand, entreprenörer som skapar arbetstillfällen, och forskare som hållbart öka produktionen och tillgången mat till sjukvård.

Vår ledarskapsutveckling formel är relativt enkel: vi tror att genom att identifiera unga ledare med enorm potential, så att de kan utöva ledarskap, och koppla samman dem med transformativa möjligheter, kan vi utveckla och stärka den framtida Nelson Mandela, nästa Wangari Maathai, och Afrikas Bill Gates.

Vår påverkan

Vi har genomgående visat spetskompetens och har bevittnat enastående framgång med vårt flaggskepp läroplan. Våra elever har placerats i ledande globala universitet, inklusive: Harvard, Yale, Brown, Cornell, hertig, New York University, MIT, Stanford, Oxford, London School of Economics, Ashesi Universitet, University of Cape Town, och mer. Våra avgångselever har hittills kollektivt tjänat över $ 35 miljoner i stipendieutdelningar.

ALA: s unga ledare har redan börjat göra en inverkan på Afrika. De har lanserat 44 ideella och vinstdrivande företag sedan start, och många av dessa företag fortsätter att frodas på campus och i elevernas hemländer som hållbara organisationer.

Världsekonomiskt forum har erkänt fem ALA unga företagare för innovativa organisationer de har inletts i sina hemländer. Två lag med ALA utexaminerade från invignings klassen vann $ 10,000 Kathryn Davis fredspris för sina projekt i Kenya och Marocko. Dessutom fortsätter African Leadership Academy för att ta emot allt större internationellt erkännande.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Summer courses » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Ala modell Afrikanska unionen kurs

Campusstudier Heltid 5 dagar March 2019 Sydafrika Roodepoort Johannesburg + 1 fler

African Leadership Academy Model Afrikanska unionen (ALAMAU) är en simulering av Afrikanska unionen, som ger en plattform för unga ledare att utforska det inre arbetet i Afrikanska unionen, och att öva internationell diplomati genom att anta roller afrikanska ledare. [+]

Om oss

African Leadership Academy Model Afrikanska unionen (ALAMAU) är en simulering av Afrikanska unionen, som ger en plattform för unga ledare i åldern 14 till 19 för att utforska det inre arbetet i Afrikanska unionen, och att öva internationell diplomati genom att anta roller afrikanska ledare. Denna konferens delegater möjlighet att studera komplexa afrikanska frågor, förstår intressen och ståndpunkter afrikanska länder, och lära sig att framgångsrikt förhandla utan att kompromissa nationella intressen. ALAMAU syftar till att ge unga ledare att modellera internationellt samarbete samtidigt firar mångfald och främja pan-afrikansk enhet.

ALAMAU 2015 kommer att hållas 18-22 mars, 2015 som unga ledare försöka att lösa, i fem dagar av intensiv brainstorming och förhandlingar, några av de längsta och mest komplicerade frågor på kontinenten.... [-]


Sommarkurser

Ala globala forskare program sommarkurs

Campusstudier Heltid 19 dagar July 2019 Sydafrika Roodepoort Johannesburg + 1 fler

African Leadership Academy: s Global Scholars Program (GSP) är en 3-veckors ledarutvecklingsprogram för ungdomar i åldern 15 till 19 år från hela världen. Den leds av akademiens berömda Entrepreneurial Leadership fakultet, utexaminerade från Akademins tvåårigt program, och Utbildare från olika yrkesbakgrund. [+]

Om GSP

African Leadership Academy: s Global Scholars Program (GSP) är en 3-veckors ledarutvecklingsprogram för ungdomar i åldern 15 till 19 år från hela världen. Den leds av akademiens berömda Entrepreneurial Leadership fakultet, utexaminerade från Akademins tvåårigt program, och Utbildare från olika yrkesbakgrund. GSP är en möjlighet för ungdomar att lära sig och utveckla entreprenörs ledaregenskaper som behövs för att bli ledare för det 21-talet och globala agenter för positiv förändring. Deltagarna kommer att lära BUILD - ett designtänkande modell för att utveckla en människocentrerad strategi för att lösa samhällsproblem och tillämpa denna kunskap på ett gemenskaps Sajt i Johannesburg. Genom att arbeta i olika team, GSP deltagarna bygga kraftfulla globala anslutningar samtidigt som du får en djupare förståelse för Afrika och världen.... [-]


Videoklipp

ALA Summer - A video tour of the Global Scholars Program