Beyond Borders Wildlife Film School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Med högst sex elever per kurs, Beyond Borders Wildlife Film School, Som ligger i den världsberömda Kruger National Park i Sydafrika, Kommer att beväpna dig med all den kunskap, praktik och kontakter du behöver för att göra din dröm och bli en vilda filmskapare.

Specialist på 3D kommer vi också att lära dig linor av 3D-filmning och 3D-video redigering. Därav vårt namn "Beyond Borders" Vi erbjuder 25 dagarskurser hela året, men om det är för lång och / eller om du har reslust, erbjuder vi även Mobile Fotografiska och Filming banor. Vi erbjuder också korta kurser (5 och 7 dagars workshops) om manusförfattande, kamera teknik och tekniker och videoredigering.

MARKERA av våra 25 dagars djurliv filmmaking kurser: Du får möjlighet att manus, film och redigera dina egna tre minuter lång dokumentär om ett ämne av ditt val i vårt verksamhetsområde, som är Kruger National Park, har mycket att erbjuda i form av kort dokumentärer.

MARKERA av vår MOBILE SAFARIS: Att lära sig linor av professionell fotografering och film samtidigt upptäcka Sydafrika och gå hem med en DVD som produceras och redigeras av dig. En man i en unik möjlighet att blanda din passion för film och resor. Och till råga på allt, imponera på dina vänner och familj tillbaka hem!

MARKERA av vår korta kurser: Kortare, budget medvetna och flexibel. Den erfarenhet vi erbjuder är oförglömlig!

Platser

Polokwane

Beyond Borders Film School

Address
Beyond Borders Wildlife Film School,
Parson 16, Balule Nature Reserve - Limpopo

Polokwane, Limpopo, Sydafrika
Telefon
+27 7 2303 0582; +27 7 2976545

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: