Good Hope Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vid Good Hope Studies kan du studera engelska genom att gå med i en av våra engelska språkkurser, antingen på vår språkskola i Cape Towns livliga stadskärna eller i det lummiga, exklusiva bostadsområdet Newlands.

På vår engelska skola i Kapstaden erbjuder vi Allmänna Engelska kurser, provberedningskurser för Cambridge, IELTS och TOEFL, engelska för arbete och privata lektioner.

Volontärarbete i Kapstaden, Sydafrika och Namibia

Vi driver även vårt eget omfattande volontärprogram. Välj mellan sociala projekt, bevarandeprojekt, medicinska projekt och gårdsstöd. Vi har frivilliga projekt i och runt Kapstaden, i andra delar av Sydafrika och i Namibia.

Lärarutbildningskurser i Kapstaden

För engelskspråkiga lärare erbjuder vi den populära CELTA-kursen i Kapstaden. CELTA-kvalifikationen delas ut av Cambridge English Language Assessment, en del av University of Cambridge.

Studera engelska i Sydafrika med Good Hope Studies . Eller volontär på ett av våra många volontärprojekt i Sydafrika och Namibia.

Uppdragsbeskrivning

Good Hope Studies ger internationella kunder en heltäckande språkupplevelse av högsta kvalitet, mätt mot internationellt erkända standarder. Genom personlig vård och uppmärksamhet på detaljer strävar vi efter att säkerställa att varje student som går igenom Good Hope Studies lämnar en bättre förmåga att kommunicera på engelska och en oförglömlig upplevelse av Sydafrika.

Good Hope Studies ger sina medarbetare en säker och vänlig miljö där de kan utvecklas professionellt. Varje anställd värderas som en del av Good Hope Studies teamet och deras bidrag till den fortsatta utvecklingen av Good Hope Studies förväntas och uppskattas.

Good Hope Studies placerar sig i förgrunden för att vidareutveckla Kapstaden som ett internationellt erkänt centrum för att undervisa engelska som främmande språk. Därmed strävar vi efter att säkerställa att Kapstaden spelar en viktig roll inom det internationella EFL-samhället och därmed bidrar till den globala EFL-industrin.

Platser

Kapstaden

Good Hope Studies - City Centre

Address
City Centre Campus,
5 St. Georges Mall

8001 Kapstaden, Western Cape, Sydafrika
Telefon
+27 21 425 5403