Good Hope Studies

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

På gott hopp studier, kan du studera engelska genom att gå en av ourEnglish språkkurser, antingen på vår språkskola i den pulserande stadskärnan i Kapstaden, eller i den lummiga, exklusivt bostadsområde i Newlands.

På vår engelsk skola i Kapstaden erbjuder vi General English kurser, examensförberedande kurser för Cambridge, IELTS och TOEFL, affärsengelska och Engelska för högskolestudier.

Volontär i Kapstaden, Sydafrika och Namibia

Vi kör även vår egen omfattande volontärprogram. Välj mellan sociala projekt, bevarandeprojekt och jordbruks vistelser. Vi har volontärprojekt i och runt Kapstaden, i andra delar av Sydafrika och i Namibia.

Praktik i Kapstaden

Vi erbjuder även praktikplatser i Kapstaden och ett antal intressanta praktikplatser vid gott hopp studier.

Lärarutbildningar i Kapstaden

För engelska språklärare, erbjuder vi populära CELTA kurs i Kapstaden. CELTA examen delas ut av Cambridge English Language Assessment, en del av University of Cambridge.

Plugga engelska i Sydafrika med gott hopp Studies. Eller volontär på en av våra många volontärprojekt i Sydafrika och Namibia.

Affärsidé

Good Hope Studier ger internationella kunder med en allomfattande språkreseupplevelse av högsta kvalitet, mätt mot internationellt erkända standarder. Genom personlig omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vi sträva efter att se till att varje elev som passerar Godahopp Studies blad med en förbättrad förmåga att kommunicera på engelska och en oförglömlig upplevelse i Sydafrika.

Good Hope Studier erbjuder sina anställda en säker och vänlig miljö där de kan utvecklas professionellt. Varje anställd värderas som en del av Good Hope Studies team och deras bidrag till den fortsatta utvecklingen av Good Hope studier förväntas och uppskattat.

Good Hope Studier ställer sig i spetsen för att vidareutveckla Cape Town som ett internationellt erkänt centrum för undervisning i engelska som främmande språk. På så sätt vill vi se till att Kapstaden spelar en viktig roll i det internationella EFL samfundet och därmed bidrar till den globala EFL industrin.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Affärsengelska

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 8 veckor February 2019 Sydafrika Cape Town + 1 fler

Vår Business English Course är idealisk för människor som behöver använda engelska i arbetet eller i ett affärssammanhang. Vi rekommenderar det för människor som arbetar i en engelsk miljö och för dem som söker en internationell karriär ... [+]

Vår Business English Course är idealisk för människor som behöver använda engelska i arbetet eller i ett affärssammanhang. Vi rekommenderar det för människor som arbetar i en engelsk miljö och för dem som söker en internationell karriär.

På morgonen, studenter deltar i bolags kurs; därefter på eftermiddagen, är affärsengelska visas i små grupper. En mellannivå eller högre krävs för denna grupp kurs.

För endast tyska medborgare: vår affärsengelska kurs är registrerad för Bildungsurlaub i Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt och Hessen.

morgon lektioner

På morgonen tar du del i antingen GE16 eller GE20. ... [-]


Cambridge Kurser

Campusstudier Heltid Deltid 8 - 12 veckor February 2019 Sydafrika Cape Town + 1 fler

Cambridge examen redovisas över hela världen och är allmänt accepterade av företag som bevis för en viss nivå av engelska. Den Advanced Certificate i engelska (CAE) är allmänt accepterat som bevis på kunskaper i engelska för universitets inträde språk, särskilt i Storbritannien, och accepteras av mer än 2700 organisationer runt om i världen ... [+]

Cambridge examen redovisas över hela världen och är allmänt accepterade av företag som bevis för en viss nivå av engelska. Den Advanced Certificate i engelska (CAE) är allmänt accepterat som bevis på kunskaper i engelska för universitets inträde språk, särskilt i Storbritannien, och accepteras av mer än 2700 organisationer runt om i världen.

Examensförberedande kurser är det rätta valet för:

studenter som behöver bevisa att de har en hög nivå av engelska för arbete, studier eller emigrationsändamål; studenter som gillar utmaningen av en fokuserad kurs med tydliga mål; studenter som är på en stark mellannivå eller högre när de börjar sin examensförberedande kurs; studenter som har möjlighet att göra en till två timmar läxor en dag för att komplettera kurs lektioner. ... [-]

General English Kurser

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 48 veckor February 2019 Sydafrika Cape Town + 1 fler

Våra populära General English kurser är perfekt om du vill förbättra dina vardagliga kommunikationsförmåga och du föredrar att studera i en klass med andra studenter. Små klasser och välutbildade lärare garanterar snabba framsteg. Innehåll Kursen innehåller grammatik, ordförråd och alla fyra färdigheter: tala, lyssna, läsa och skriva ... [+]

Våra populära General English kurser är perfekt om du vill förbättra dina vardagliga kommunikationsförmåga och du föredrar att studera i en klass med andra studenter. Små klasser och välutbildade lärare garanterar snabba framsteg. Innehåll Kursen innehåller grammatik, ordförråd och alla fyra färdigheter: tala, lyssna, läsa och skriva.

Du kan kombinera morgonen gruppkurs med en eftermiddag gruppkurs för snabbare framsteg eller med privatlektioner för att fokusera på personliga mål.

För endast tyska medborgare: vår GE30 Course är registrerad för Bildungsurlaub i Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt och Hessen.... [-]


IELTS & TOEFL Kurser

Campusstudier Heltid Deltid 4 - 8 veckor February 2019 Sydafrika Cape Town + 1 fler

Examensförberedande kurser är rätt val för studenter som behöver bevisa att de har en hög nivå av engelska för arbete, studier eller emigrationsändamål; studenter som gillar utmaningen av en fokuserad kurs med tydliga mål; studenter som är på en stark mellannivå eller högre när de börjar sin examensförberedande kurs; studenter som har möjlighet att göra en till två timmar läxor en dag för att komplettera ... [+]

Examensförberedande kurser är det rätta valet för:

studenter som behöver bevisa att de har en hög nivå av engelska för arbete, studier eller emigrationsändamål; studenter som gillar utmaningen av en fokuserad kurs med tydliga mål; studenter som är på en stark mellannivå eller högre när de börjar sin examensförberedande kurs; studenter som har möjlighet att göra en till två timmar läxor en dag för att komplettera kurs lektioner.

Erfarna lärare, små klasser och personlig uppmärksamhet till alla elever säkerställa bästa möjliga förberedelse för testet.

IELTS

IELTS, The International English Language Testing System, är den mest populära standardiserat test av kunskaper i engelska för icke infödda talare.... [-]


årskurs I Kapstaden

Campusstudier Heltid Deltid 24 - 48 veckor February 2019 Sydafrika Cape Town + 1 fler

Läsåret konceptet har utformats för att tillgodose de särskilda behoven hos långsiktiga studenter. Det är perfekt om du vill bli goda kunskaper i engelska och / eller vill studera eller bo i ett engelskspråkigt land. Programmet är skräddarsytt för de studenter som behöver extra stöd, både i och utanför klassrummet, att nå sina engelska mål språk ... [+]

Läsåret konceptet har utformats för att tillgodose de särskilda behoven hos långsiktiga studenter.

Det är perfekt om du vill bli goda kunskaper i engelska och / eller vill studera eller bo i ett engelskspråkigt land.

Programmet är skräddarsytt för de studenter som behöver extra stöd, både i och utanför klassrummet, att nå sina engelska mål språkkunskaper.

Varför välja årskurs?

För studenter som syftar till att studera vid ett universitet eller en högskola i en engelsktalande land är Årskurs utformade för att hjälpa dem att nå rätt nivå på engelska. Vi erbjuder också tillhörande support: vi hjälpa eleverna med ansökningar för vidare studier och hjälpa dem att registrera och förbereda sig för de engelska kvalifikationer de behöver (t.ex. IELTS).... [-]


Videoklipp

English Language School in Cape Town, CITY CENTRE

English Language School in Cape Town, NEWLANDS Campus

STUDENT HOUSE Accommodation

CAMPUS Accommodation

STUDENT RESIDENCE Accommodation