Läs den officiella beskrivningen

Vid Good Hope Studies kan du studera engelska genom att gå med i en av våra engelska språkkurser, antingen på vår språkskola i Cape Towns livliga stadskärna eller i det lummiga, exklusiva bostadsområdet Newlands.

På vår engelska skola i Kapstaden erbjuder vi Allmänna Engelska kurser, provberedningskurser för Cambridge, IELTS och TOEFL, engelska för arbete och privata lektioner.

Volontärarbete i Kapstaden, Sydafrika och Namibia

Vi driver även vårt eget omfattande volontärprogram. Välj mellan sociala projekt, bevarandeprojekt, medicinska projekt och gårdsstöd. Vi har frivilliga projekt i och runt Kapstaden, i andra delar av Sydafrika och i Namibia.

Lärarutbildningskurser i Kapstaden

För engelskspråkiga lärare erbjuder vi den populära CELTA-kursen i Kapstaden. CELTA-kvalifikationen delas ut av Cambridge English Language Assessment, en del av University of Cambridge.

Studera engelska i Sydafrika med Good Hope Studies . Eller volontär på ett av våra många volontärprojekt i Sydafrika och Namibia.

Uppdragsbeskrivning

Good Hope Studies ger internationella kunder en heltäckande språkupplevelse av högsta kvalitet, mätt mot internationellt erkända standarder. Genom personlig vård och uppmärksamhet på detaljer strävar vi efter att säkerställa att varje student som går igenom Good Hope Studies lämnar en bättre förmåga att kommunicera på engelska och en oförglömlig upplevelse av Sydafrika.

Good Hope Studies ger sina medarbetare en säker och vänlig miljö där de kan utvecklas professionellt. Varje anställd värderas som en del av Good Hope Studies teamet och deras bidrag till den fortsatta utvecklingen av Good Hope Studies förväntas och uppskattas.

Good Hope Studies placerar sig i förgrunden för att vidareutveckla Kapstaden som ett internationellt erkänt centrum för att undervisa engelska som främmande språk. Därmed strävar vi efter att säkerställa att Kapstaden spelar en viktig roll inom det internationella EFL-samhället och därmed bidrar till den globala EFL-industrin.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Good Hope Studies

Våra populära Allmänna Engelska kurser är idealiska om du vill förbättra dina dagliga kommunikationsförmåga och föredrar att studera i en klass med andra studenter. Små k ... [+]

Våra populära Allmänna Engelska kurser är idealiska om du vill förbättra dina dagliga kommunikationsförmåga och föredrar att studera i en klass med andra studenter. Små klasser och välutbildade lärare garanterar snabba framsteg. Kursinnehållet innehåller grammatik, lexis och alla fyra färdigheter: talar, lyssnar, läser och skriver.

Du kan kombinera morgondagskursen med en eftermiddagsgruppkurs för snabbare framsteg eller med privata lektioner för att fokusera på personliga mål.

Endast för tyska medborgare: Vår GE30-kurs är registrerad för Bildungsurlaub i Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt och Hessen.... [-]

Sydafrika Cape Town
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 48 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Good Hope Studies

Cambridge examen är erkända i hela världen och är allmänt accepterade av företag som bevis på en viss nivå engelska. Det avancerade certifikatet på engelska (CAE) är allm ... [+]

Cambridge examen är erkända i hela världen och är allmänt accepterade av företag som bevis på en viss nivå engelska. Det avancerade certifikatet på engelska (CAE) är allmänt accepterat som bevis på engelskspråkiga färdigheter för universitetsinträde, särskilt i Storbritannien, och accepteras av mer än 2700 organisationer runt om i världen.

Examensförberedande kurser är det rätta valet för:

studenter som behöver bevisa att de har en hög nivå engelska för arbete, studie eller emigrationsändamålstudenter som tycker om utmaningen av en fokuserad kurs med tydliga mål;studenter som har en stark mellanliggande nivå eller högre när de börjar sin examenstudenter som kan göra en till två timmars läxor om dagen för att komplettera kursundervisningen.... [-]
Sydafrika Cape Town
Februari 2020
Engelska
Heltid
9 - 10 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Good Hope Studies

Denna kurs är idealisk för personer som behöver använda engelska på jobbet eller i en affärssammanhang. Vi rekommenderar det för personer som arbetar i en engelsk miljö o ... [+]

Vår engelsk-för-kurs-kurs är idealisk för personer som behöver använda engelska på jobbet eller i en affärssammanhang. Vi rekommenderar det för personer som arbetar i en engelsk miljö och för dem som söker en internationell karriär.

På morgonen deltar eleverna i en Allmän Engelsk kurs; Därefter på eftermiddagen deltar studenterna i engelska för arbete. En mellannivå eller högre krävs för denna gruppkurs.

Endast för tyska medborgare: Kursen är registrerad för Bildungsurlaub i Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt och Hessen.

Morgonlektioner

På morgonen deltar du i antingen GE16 eller GE20.... [-]

Sydafrika Cape Town
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 8 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Good Hope Studies

Examensförberedande kurser är det rätta valet för studenter som behöver bevisa att de har en hög nivå engelska för arbete, studier eller emigrationsändamål. studenter som ... [+]

Examensförberedande kurser är det rätta valet för:

studenter som behöver bevisa att de har en hög nivå engelska för arbete, studie eller emigrationsändamålstudenter som tycker om utmaningen av en fokuserad kurs med tydliga mål;studenter som har en stark mellanliggande nivå eller högre när de börjar sin examenstudenter som kan göra en till två timmars läxor om dagen för att komplettera kursundervisningen.

Erfarna lärare, små klassstorlekar och personlig uppmärksamhet åt alla studenter säkerställer bästa möjliga förberedelse för tentamen.

Båda kurser erbjuds endast som eftermiddagsalternativ i samband med General English på morgonen.

IELTS

IELTS, det internationella engelska språketestningssystemet, är det mest populära standardiserade testet av engelskspråkighet för icke-modersmålare.... [-]

Sydafrika Cape Town
Februari 2020
Engelska
Heltid
4 - 8 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Good Hope Studies

Studieårskonceptet har utformats för att tillgodose de specifika behoven hos långsiktiga studenter. Det är idealiskt om du vill bli skicklig på engelska och / eller vill ... [+]

Studieårskonceptet har utformats för att tillgodose de specifika behoven hos långsiktiga studenter.

Det är idealiskt om du vill bli skicklig på engelska och / eller vill studera eller bo i ett engelsktalande land.

Programmet är skräddarsydd för de studenter som behöver extra stöd, både i och utanför klassrummet, för att nå sina engelska mål.

Varför välja studieår?

För studenter som syftar till att studera vid ett universitet eller högskola i ett engelsktalande land, är studieår utformat för att hjälpa dem att nå rätt nivå på engelska. Vi erbjuder också relaterat stöd: vi hjälper studenter med ansökningar om vidare studier och hjälper dem att registrera och förbereda sig för de engelska kvalifikationer de behöver (t.ex. IELTS).... [-]

Sydafrika Cape Town
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
24 - 48 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Good Hope Studies Newlands

Good Hope Studies City Centre

Study English in Cape Town

GHS On-site accommodation in Newlands

GHS Student House

GHS Homestay

GHS Student Residence