Nurture Education International

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

"Byt arkitektur av utbildning!"

Nurture Education International vill erbjuda sydafrikanska yrkesverksamma, elever och studenter möjlighet att studera disciplinen efter eget val och samtidigt ta emot globalt erkända kurser!

På Nurture Education International strävar vi efter att leverera högsta standard för utbildning och support för att du ska uppnå dina mål och omfatta övergången från "Undervisning till lärande".

Vi på Nurture Education International förstår att klassrumscentrerad utbildning inte alltid är nödvändig för inlärning, det är inte alltid möjligt för dem som vill studera för att ta tid ur sina livliga liv att delta i ansikte mot ansikte kontaktklasser!

Våra innovativa, online, facilitator-stödda kurser är utformade och strukturerade kring det viktigaste - du! Experter utvecklar kursmaterialet och våra studenter kan lära sig när som helst, var som helst i en takt som är bekväm för dem, med försäkran om att våra expert facilitators är online för att hjälpa dig.

Nurture Education International vill erkännas som en av ledarna i Online-institutionerna i Sydafrika och bli en av de största online-leverantörerna av första världsutbildningen.

Nurture Education International kommer att kunna ta med de senaste materialen och online-lärandekoncepten till våra studenter i Sydafrika.

Uppdragsbeskrivning

Nurture Education International avsikt är att driva från flera platser i hela Sydafrikas provinser. Vi ger studenterna flexibel och prisvärd tillgång till online internationellt erkända utbildningar på många olika discipliner.

Nurture Education International erbjuder innovativ, inspirerande utbildning över ett brett spektrum av ämnen, färdigheter och utbildningskvalifikationer genom passionerade facilitators, tränare och mentorer, och därigenom erbjuder vi en mycket stark bolagsstyrning och compliance.

Nurture Education International fortsätter att växa en erkänd, trovärdig och utbildningscentrerad verksamhet i hela landet.

Nurture Education International kommer att sträva efter att göra en verklig skillnad för sina studenter och personal.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Online Advanced Diplomas » Se Online Diplomas »

Kontakt