Open Learning Group

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Open Learning Group (OLG) är en ledande, fullt ackrediterad, privat utbildningsinstitution och en effektiv distansutbildare som väljer att stödja undervisnings- och inlärningsresan för utbildningsinstitutioner och uppnå ökad genomgång av akademiker inom Sydafrika .

Open Learning Academy levererar ackrediterade och specialiserade logistik- och Supply Chain Management-kvalifikationer som sträcker sig från NQF Level 2-lektioner till en NQF Level 7-grad. Dessa kvalifikationer fokuserar på att utveckla individs karriärer till nästa nivå.

Utöver vårt syfte att förbli engagerad i att tillhandahålla kvalitativ utbildning och yrkesinriktade specialkvalifikationer, erbjuder divisionen Open Learning Services administrativt och operativt stöd till andra exceptionella utbildningsinstitutioner som erbjuder några av sina kvalifikationer i distansinlärningsläge. Detta säkerställer att ett stort antal studenter i både stads- och landsbygdssamhällen i södra Afrika kan få tillgång till kvalitetsutbildningar genom effektiv och lämplig teknik. OLG tillhandahåller för närvarande administrativt och operativt stöd till olika utbildningsinstitutioner, som erbjuder program inom ledning, undervisning, finans, handel, logistik och Supply Chain Management.

Ackreditering

OLG är en registrerad leverantör av Högskoleverket och är registrerad som privat högskolor på - vidareutbildning - TVET och högre utbildning - HET.

Varför är OLG ledande inom utbildning

  • Akkrediterad: med Sydafrikas kvalifikationsmyndighet (SAQA) och avdelningen för högre utbildning och utbildning (DHET)
  • Prisvärd: Tillgång till flexibla betalningsplaner
  • Tillgänglig: registrera när som helst och studera var som helst
  • Dedikerat student support: med OLG4ME studentportal, digitalundervisning och virtuella klassrum
  • Innovativa undervisnings- och inlärningsmetoder: Att hjälpa studenter att trivas
  • Blandat leveranssätt: distansutbildning i kombination med inlärningsstöd vid inlärningsnav
  • Branschledare: med över 20 års erfarenhet inom området

Platser

Johannesburg

Address
Hutton Court, 2nd floor
8 Summit Road (cnr Jan Smuts Avenue)
Hyde Park

Johannesburg, Gauteng, Sydafrika