Läs den officiella beskrivningen

Paramount Aviation Academy är en exklusiv flygskola i staden Bethlehem, inbäddat vid foten av Maluti och Drakensberg bergen i Sydafrika.

Här tror vi att personlig uppmärksamhet från mycket erfarna instruktörer är nyckeln till att producera exceptionella piloter som är övertygade och kompetenta.

varför välja ossHär är anledningarna till att Paramount Aviation Academy bör vara ditt val när det gäller att lära sig att flyga:

ERFARENADE INSTRUKTÖRER

Våra instruktörer är mycket erfarna och dedikerade till att lära människor att flyga i närheten.

FANTASTISK VÄRD

Free State Highlands har fantastiskt väder vilket innebär att eleverna kan flyga nästan varje dag på året.

INGEN TRYCK / TID AVFALL

Lugnt flygfält betyder att eleverna kan koncentrera sig på att lära sig att flyga utan att bli rusad

VARM

På heta dagar eller högre höjder är atmosfären mindre tät och därför krävs mer försiktighet

Miljö

Med Paramount Aviation Academy ligger bara 20 minuter från Clarens, 2 timmar från en skidort i världsklass och många andra fantastiska attraktioner organiserar vi ofta utflykter där det finns mycket roligt att äta.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Paramount Aviation Academy

En kommersiell pilot kan kompenseras för flygning. Utbildning för licensen fokuserar på en bättre förståelse av flygplan och en högre standard för flygförflyttning. ... [+]

En kommersiell pilot kan kompenseras för flygning. Utbildning för licensen fokuserar på en bättre förståelse av flygplan och en högre standard för flygförflyttning. Själva kommersiella licensen tillåter inte att en pilot flyger i instrumentets meteorologiska förhållanden.

En kommersiell flygplanspilot måste kunna driva ett komplext flygplan, eftersom ett visst antal timmar komplexa (eller turbindrivna) flygplanstid är bland förutsättningarna och åtminstone en del av den praktiska undersökningen utförs i ett komplext flygplan.

I själva verket tillåter inte denna körning att piloten ska inrätta en operation som utövar allmänheten för uthyrning. Sådan verksamhet styrs av andra bestämmelser. Ofta kommer den kommersiella licensen att minska pilotens försäkringspremier, eftersom det är bevis på utbildning till en högre säkerhetsstandard.... [-]

Sydafrika Bethlehem
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Paramount Aviation Academy

En privatpilotlicens är det första steget mot att få en CPL. Det låter dig transportera ett begränsat antal passagerare. ... [+]

En privatpilotlicens är det första steget mot att få en CPL. Det låter dig transportera ett begränsat antal passagerare.

Krav att starta- 16 år eller äldre (du kan börja träna tidigare men måste vara 17 år för att bli tilldelad en privatpilot och 16 år för att kunna gå ensam)- Håll ett giltigt klass 1 eller 2 läkarintyg (vi har läkare i Bethlehem som kan utföra ditt flyg medicinskt när du har startat kursen)- Du ska kunna tala engelska på en konversationsnivå, eftersom det är ett krav att skicka ett engelsktest för att få din radiolicens.Juridiska flygkravMinst 25 timmars dubbelflyginstruktion (dubbel - praktisk flygträning med en instruktör ombord)Minst 15 solo timmar (detta består av minst 5 timmars längd, 5 timmars krets- och landningsutbildning och 5 timmars generell flygträning)5 timmar instrumentflygning.... [-]
Sydafrika Bethlehem
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska