Läs den officiella beskrivningen

Regent Business School (RBS) inrättades för att tillgodose den ökande efterfrågan på ledarskapsutbildning i södra Afrika. RBS är registrerat som ett privat lärosäte av Institutionen för högre utbildning och yrkesutbildning (DHET) i Sydafrika. Dessutom har rådet om högre utbildning (CHE) ackrediterat RBS program inklusive dess flaggskepp Civilekonom Examen (MBA). RBS har också olika andra erkännanden från olika institutioner. RBS erbjuder en rad ackrediterade program från högre certifikat till inlägget utexaminerades meriter. RBS avstånd och stöds utbildningsprogram ger en professionell pedagogisk examen som kommer att utrusta examen med praktisk verksamhet kunskap för att möjliggöra framgång i den starkt konkurrensutsatta och global arbetsmiljö. RBS är medveten om behovet av sina program för att återspegla ledande internationell affärspraxis. Studie- och stödmaterial inkluderar fallstudie simulering av verkliga affärssituationer särskilt utformade för att spegla senaste utvecklingen inom arbetssituation och deras inverkan på affärspraxis.

RBS är starkt engagerad i att utveckla verksamheten och entreprenörskap i södra Afrika och samtidigt säkerställa våra studenter en konkurrensfördel i en snabbt föränderlig omvärld.

Varför välja REGENT Business School (RBS)

RBS har utvecklat en serie program som är utformade för att ge individer och organisationer med förvaltningskompetens och kritiska färdigheter som krävs för att bygga upp och upprätthålla konkurrensfördelar i en snabbt föränderlig och komplex omvärld. RBS: s expertis har utvecklats genom kontinuerlig forskning och utveckling som i att leverera ett utbud av lokala och internationella affärer och management utbildningsprogram.

Som en specialiserad utbildning leverantör av förvaltningsrelaterade program lärande, har RBS kapacitets, system och resurser för att leverera kurser med flexibiliteten hos plats, offsite samt webbaserad undervisning och lärande. Det är väl känt att framgångsrika företag genom särskilda insatser för att säkerställa att utbildning av personal inte äventyrar produktionen och affärs tid. RBS levererar kurser som är flexibla och stöds av en rad stöd anläggningar dvs telefonsupport, ansikte mot ansikte föreläsningar, online och webbsupport och virtuella klassrum. Detta ställer organisationer i spetsen för konkurrenskraft med sin personal utbildad och upplyfta bibehållen optimal produktivitet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Postgraduate Diploma

Regent Business School

Den magisterexamen i Management (PG Dip Man) är en 1 års forskarutbildning som gör elever med relevant arbetslivserfarenhet och lämpliga kvalifikationer ... [+]

Den magisterexamen i Management (PG Dip Man) är en 1 års forskarutbildning som gör elever med relevant arbetslivserfarenhet och lämpliga kvalifikationer för att vidareutveckla sina funktionella och reflekterande kompetens inom management, ledarskap och administration. Programmet syftar till att utveckla en integrerad begreppsförståelse, syntes och kritisk tillämpning av specialiserade kvalitativa och kvantitativa frågor i förvaltningen.

Kvalificeringen är riktad mot elever som har relevant arbetslivserfarenhet och ockuperar mellannivå och högre chefspositioner och som har avslutat en kandidatexamen eller motsvarande kompetens. Denna examen kommer att ge de studerande att utveckla fördjupade, disciplin specifika kunskaper och tillämpad kompetens inom den privata och offentliga sektorn som kommer att ge möjligheter till personlig intellektuell tillväxt, mer målmedveten sysselsättning och göra en förstärkt bidrag till samhället. Kvalificeringen kommer att ge de studerande att lösa problem på ett fokuserat sätt och att effektivt hantera och fördela resurser, att kommunicera effektivt och bidra till kunskap och socioekonomisk omvandling på ett ansvarsfullt och etiskt sätt.... [-]

Sydafrika Durban Johannesburg
Februari 2020
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Regent Business School

Den magisterexamen i Pedagogiskt Management and Leadership (PG Dip EML) är en ettårig ... [+]

Den magisterexamen i Pedagogiskt Management and Leadership (PG Dip EML) är en ettårig doktorand examen som syftar till att utveckla kapaciteten inom management och ledarskap i en pedagogisk ledning sammanhang. Fokus i programmet är att förbättra praxis för förvaltning och ledarskap inom utbildningssektorn.

Programmet gör det möjligt för studenterna en utbildningsbakgrund att utveckla integrerade och funktionella reflekterande kompetens i pedagogisk ledning. Den är avsedd för utbildningschefer och som strävar efter att ockupera ledande befattningar i läroanstalter. Programmet undersöker frågor som förvaltningsprinciper, pedagogiskt styrning, ledarskap i utbildning, ekonomisk förvaltning inom utbildningsinstitutioner och användning av informationsteknik i utbildningen.... [-]

Sydafrika Durban Johannesburg
Februari 2020
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska