Regent Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Regent Business School (RBS) inrättades för att tillgodose den ökande efterfrågan på ledarskapsutbildning i södra Afrika. RBS är registrerat som ett privat lärosäte av Institutionen för högre utbildning och yrkesutbildning (DHET) i Sydafrika. Dessutom har rådet om högre utbildning (CHE) ackrediterat RBS program inklusive dess flaggskepp Civilekonom Examen (MBA). RBS har också olika andra erkännanden från olika institutioner. RBS erbjuder en rad ackrediterade program från högre certifikat till inlägget utexaminerades meriter. RBS avstånd och stöds utbildningsprogram ger en professionell pedagogisk examen som kommer att utrusta examen med praktisk verksamhet kunskap för att möjliggöra framgång i den starkt konkurrensutsatta och global arbetsmiljö. RBS är medveten om behovet av sina program för att återspegla ledande internationell affärspraxis. Studie- och stödmaterial inkluderar fallstudie simulering av verkliga affärssituationer särskilt utformade för att spegla senaste utvecklingen inom arbetssituation och deras inverkan på affärspraxis.

RBS är starkt engagerad i att utveckla verksamheten och entreprenörskap i södra Afrika och samtidigt säkerställa våra studenter en konkurrensfördel i en snabbt föränderlig omvärld.

Varför välja REGENT Business School (RBS)

RBS har utvecklat en serie program som är utformade för att ge individer och organisationer med förvaltningskompetens och kritiska färdigheter som krävs för att bygga upp och upprätthålla konkurrensfördelar i en snabbt föränderlig och komplex omvärld. RBS: s expertis har utvecklats genom kontinuerlig forskning och utveckling som i att leverera ett utbud av lokala och internationella affärer och management utbildningsprogram.

Som en specialiserad utbildning leverantör av förvaltningsrelaterade program lärande, har RBS kapacitets, system och resurser för att leverera kurser med flexibiliteten hos plats, offsite samt webbaserad undervisning och lärande. Det är väl känt att framgångsrika företag genom särskilda insatser för att säkerställa att utbildning av personal inte äventyrar produktionen och affärs tid. RBS levererar kurser som är flexibla och stöds av en rad stöd anläggningar dvs telefonsupport, ansikte mot ansikte föreläsningar, online och webbsupport och virtuella klassrum. Detta ställer organisationer i spetsen för konkurrenskraft med sin personal utbildad och upplyfta bibehållen optimal produktivitet.

Platser

Durban

Regent Business School, Kwazulu Natal

Address
35 Samora Machel (Aliwal Street)
4001 Durban, KwaZulu-Natal, Sydafrika
Telefon
(+27-31) 304-4626

Johannesburg

Regent Business School, Johannesburg

Address
Sunnyside Park,13 Frost Avenue
2092 Johannesburg, Gauteng, Sydafrika
Telefon
(+27-11) 482-1404