Rhodes Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Rhodos universitet , grundat 1904, har universitetet ett välgrundat rykte för akademisk excellens .

Med drygt 8200 elever är Rhodos ett litet universitet, som åtnjuter skillnaden mellan att ha bland de bästa kandidatkursen och utbildningsnivåerna i Sydafrika , enastående framgångsrika forskarutbildningar och det bästa forskningsresultatet per akademisk medarbetare. Detta är ett vittnesbörd om kvaliteten på studenter som Rhodos attraherar och av akademisk bestämmelse, och till engagemang från Rhodos personal till studentutveckling och framgång.

woman reading book while sitting on chairAlexis Brown / Unsplash

Av våra mer än 8000 studenter är 30% doktorander och över 18% är internationella studenter från 54 länder runt om i världen vilket gör Rhodos till en dynamisk och kosmopolitisk kunskapsinstitution. Studenterna kan genomföra ett omfattande utbud av grundutbildning och forskarutbildning i fakulteten för humaniora , vetenskap, handel, apotek, lag och utbildning. Med den mest gynnsamma akademiska personalen till studentförhållandet bland sydafrikanska universitet garanteras Rhodos studenter lätt tillgång till akademiker och nära tillsyn.

Universitetet är stolt över sitt motto, där ledare lär sig och producerar akademiker som är kunniga intellektuella, skickliga proffs och kritiska, omtänksamma och medkännande medborgare som kan bidra till ekonomisk och social utveckling och ett rättvist, rättvist och demokratiskt samhälle.

Nästan 50% av Rhodos studenter och majoriteten av doktorander bor i universitetets bostäder, samtidigt som det finns särskilda bostäder för doktorander. Genom en väletablerad struktur av förvaltare, undervaktare och bostadskommittéer spelar bostäderna en viktig roll i den övergripande studentutvecklingen, inklusive utveckling av ledarskapsförmåga.

Många klubbar och samhällen ger stora möjligheter för studenter att delta i en mängd olika intellektuella, sociala, kulturella och sportaktiviteter och vidareutveckla värdefulla färdigheter.

Rhodos universitet ser fram emot framtiden med tillförsikt, säkerställer att, som indawo yolwazi (kunskapsplats) och genom strävan efter kompetens inom undervisning, forskning och samhällsengagemang, producerar utestående akademiker som är eftertraktade och utgör ett viktigt bidrag till mänskliga och sociala utveckling.

woman holding book on bookshelvesBecca Tapert / Unsplash

Våra kandidater fungerar bra på en alltmer konkurrensutsatt arbetsmarknad och är högt ansedda av arbetsgivare runt om i världen. Under din tid här hjälper vi dig att förbereda dig för din valda karriär. Anställningsgraden för våra studenter fortsätter att öka och räknas upp där med det bästa som världen har att erbjuda. Vårt utbildningsutbud förbereder eleverna på arbetsmarknaden genom att säkerställa att de utvecklar de färdigheter arbetsgivarna vill ha, oavsett arbetslivserfarenhet, volontärarbete eller sociala aktiviteter.

Orienteringsveckan är utformad för att inte bara ge dig information om kurser som erbjuds på Rhodos universitet utan också för att avslöja dig för det breda utbudet av tjänster och möjligheter som tillhandahålls av universitetet för att förbättra dina chanser att lyckas. Det övergripande målet med Studentdirektoratet är att "skapa ett levande och lärande studentstödsystem och en miljö som är inkluderande och bidrar till en hälsosam livsstil, personlig tillväxt, utveckling och akademisk framgång för våra studenter."

Vår akademiker och supportpersonal är här för att stödja dig; de är här för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar, mål och ambitioner; de är här för att få ditt universitet att uppleva en positiv, givande och uppföljande. Som ett litet universitet med dedikerad och engagerad personal kan vi erbjuda den personliga touchen som kan göra skillnad i ditt liv. Vi uppmuntrar dig att använda allt professionellt stöd och stöd som finns tillgängligt.

På uppdrag av våra studenter och personal, välkommen till Rhodos universitet . Du kan vara säker på att du har gjort rätt val för dina studier. Du har valt en kvalitetsinstitution och har tagit ett viktigt steg mot att uppnå dina personliga önskemål.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Postgraduate Diplomas » Se PhD » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Postgraduate Diploma

Postgraduate Diploma in Business Analysis

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 3 terminer February 2019 Sydafrika Grahamstown + 1 fler

Rhodes Business School har åtagit sig att göra ett viktigt bidrag till utvecklingen av hållbara affärsmetoder. Business Analysis är en kritisk kompetensuppsättning som krävs för att hjälpa organisationer att uppnå en hållbar affärsverksamhet. [+]

Rhodes Business School har åtagit sig att göra ett viktigt bidrag till utvecklingen av hållbara affärsmetoder. Business Analysis är en kritisk kompetensuppsättning som krävs för att hjälpa organisationer att uppnå en hållbar affärsverksamhet.

Syftet med examensbeviset är att ge kvalifikationer för yrkesanalyspersonal som gör det möjligt för dem att strategiskt, operativt och kritiskt adressera relevanta metoder, processer, system och tekniker som ska tillämpas för att uppnå en hållbar affärsverksamhet.

På så sätt antal och kvalitet på arbetsanalytiker i Afrika som effektivt kan kommunicera och tillämpa sin förståelse av teorin, principerna, syftet, rollen, metoderna och teknikerna för affärsanalys, affärsmodellering och förbättring av affärsprocessen för att uppnå hållbar utveckling affärsutveckling kommer att uppnås.... [-]


Postgraduate Diploma in Enterprise Management

Campusstudier Deltid 12 månader January 2019 Sydafrika Grahamstown

Deltid Doktorsexamen i Enterprise Management, känd som PGDip (Enterprise Management) PT, erbjuds av Rhodes Business School . Beläget på Rhodos universitets campus, har den fördelarna med en kollegial, vetenskaplig miljö, samtidigt som den interagerar med det lokala och internationella näringslivet. [+]

Deltid Doktorsexamen i Enterprise Management, känd som PGDip (Enterprise Management) PT, erbjuds av Rhodes Business School . Beläget på Rhodos universitets campus, har den fördelarna med en kollegial, vetenskaplig miljö, samtidigt som den interagerar med det lokala och internationella näringslivet.

PGDip (Enterprise Management) PT är en 12-månaders programkörning inom Rhodes Business School från och med januari varje år och slutar i december.

Den är utformad för att tillgodose behoven hos akademiker i heltidsanställningar från ett brett utbud av arbetsfunktioner som vill:

- utveckla deras entreprenörskap färdigheter inom sin organisation

- Utveckla ett intrapreneuriellt förhållningssätt till affärer... [-]