Läs den officiella beskrivningen

Vårt syfte

Att skapa en miljö av excellens som uppmuntrar utvecklingen av varje elev till sin fulla potential, i sportprestanda, utbildning, personlig utveckling och förberedelse för livet.

Att vara en hotbed av talangutveckling. Att träna och producera mästare. Att utveckla ledare och positiva bidragsgivare till samhället.

Coaching Filosofi

På TGSE bygger vår coachingfilosofi på att behandla varje spelare som individ, med unika egenskaper och attribut. Vi tränar färdigheter först medan du guidar spelaren för att hitta sin egen optimala väg till behärskning. Medan vi tror på användningen av grunden använder vi ett brett utbud av både traditionella och innovativa sätt att uppnå bästa golfen för våra spelare. Vi fortsätter att lära av var och en av våra spelare och förbli öppen för alla sätt att förbättra och lära. Professionell golf blir allt mer än bara talang och teknik, och vi på TGSE strävar efter att hålla sig i framkant av utvecklingen av golfcoaching ".

Utbildning Filosofi

TGSE-träningsfilosofin handlar om att träna de viktigaste prestationsförmågorna som krävs för behärskning. Vi tror att alla färdigheter kan utbildas med tanke på rätt inlärning attityd, arbetsetik, vägledning och inlärningsmiljö. Kunnighetsfokuserad träning kommer till hjärtat av varje spelares behov och sätter prestanda framför estetiken, vilket säkerställer ett ökat lärande.

Vi följer också principerna för långsiktig spelareutveckling, utbildning av juniorer på olika sätt vid varje utvecklingsstadium.

Vi tillhandahåller holistisk träning på alla följande områden;

  • Skicklighets träning
  • Teknik
  • Golf Fitness
  • Mental konditionering
  • Kursstrategi

Ytterligare faktorer som vi utvärderar inkluderar:

  • Utrustning
  • Lifestyle
  • Näring
  • Turneringsberedning
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

The Golf School of Excellence

Spela och studera golf i det perfekta året runt väder i Sydafrika. ... [+]

Översikt

Drömmer du om att delta i en golfskola? Om du har en passion för golf och vill göra en karriär ur spelet du älskar, så är den här 3-åriga golf- / golfkvalificeringen för dig.

Få elitutbildning för att förbereda dig för en lekarkarriär.Studiera golfspecifika PGA-ämnen för att förbereda och kvalificera dig för en karriär inom golf.Få praktisk erfarenhet från branschen, inklusive chansen på 8 veckors coaching i USA.Behåll din amatörstatus under hela ditt studier så att du kan tävla på amatörkretsen, representera din provins eller ens ditt land.Cirka 25% av vår studentkår är internationella studenter.Coaching Program

Eleverna får elitutbildning från TGSE-coachingteamet, med hjälp av Total Golf Coaching System. Färdighetsutbildning och teknisk coaching kommer i form av både individuella och squad sessioner.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska