The Private Hotel School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till den privata hotell skola

Baserat på de vackra omgivningarna i staden Stellenbosch, Sydafrika främsta vin turistmål, och landets kulinariska huvudstad, är The Private Hotel School där gästfrihet drömmar. The Private Hotel School med sin skickliga team, undervisnings nationellt och internationellt ackrediterade kurser, är en av de mer eftertraktade hotell skolor i Sydafrika och kommer att hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner en karriär i den stimulerande värld av gästfrihet. Vår läroplan kombinerar innovativ och framkant gästfrihet instruktion med ljud praktisk utbildning och kunskap om besöksnäringen. Detta gör det möjligt för oss att ge morgondagens gästfrihet industriledare med praktisk utbildning, utbildning och kulturella färdigheter medvetenhet krävs för att lyckas i dagens konkurrensutsatta globala ekonomin. Samtidigt strävar vi också att främja internationellt samförstånd och vänskap. På vår gästfrihet skola våra elever är utbildade för att behärska knappa yrkeskunskaper, få höga nivåer av specialkunskaper som behövs för att utmärka sig i den gästfrihet miljö. Våra meriter är ackrediterade av AHA-IHMS och låter våra elever att slutföra sin tillval 3: e året i USA.

Vad gör oss annorlunda och skiljer oss från alla andra gästfrihet akademi?

1- TPH är registrerad hos institutionen för högre utbildning och yrkesutbildning (Dnr: 2010 / HE007 / 005) som en privat högre läroanstalt och är registrerat att erbjuda följande Hospitality studier:

  • Högre Certificate in Hospitality Management,
  • Advanced Certificate i Hospitality Management och en
  • Advanced Diploma in Hospitality Education.

2- Vi är den enda sydafrikanska skolan erbjuder en Advanced Diploma in Hospitality Education.

3- Vi är stolta medlemmar av de ledande sydafrikanska föreningar såsom Fedhasa (Federated Hospitality Association of South Africa), Association of privata leverantörer av utbildning och utveckling (APPETD) och sydafrikanska Chefs Association (SACA).

4- The Private Hotel School är ackrediterad av den internationellt kända och respekterade amerikanska Hospitality Academy- International Hotel Management Schools (AHA-IHMS). IHMS skolor dedikerade till att erbjuda en innovativ respons på besöksnäringen behov av ledare.

5- The Private Hotel School är ett registrerat och godkänt centrum för den berömda internationella City & Guilds Group.

6- Vi har en samarbetsavtal med den internationellt skiljas Stellenbosch University.

7- Direktören för Private Hotel School är en rådgivande styrelseledamot i AHA-IHMS (International Hospitality Management Schools).

8- Vi är en medlem av USA National Restaurant Association (NRA).

9- Vi är en medlem av turism Stellenbosch.

10- TPH sitter i styrelsen för EUROCHRIE, den officiella federation för Europa och Afrika, av Internationella rådet för turism och Hospitality lärare.

Som student på The Private Hotel School du kommer att behärska knappa yrkeskunskaper och få höga nivåer av specialkunskaper som behövs för att utmärka sig i besöksnäringen. Om du är intresserad av en karriär inom besöks eller kulinariska fält, vill vi utvidga en personlig inbjudan till dig och din familj att besöka vårt campus och uppleva Private Hotel School skillnad.

Platser

Stellenbosch

The Private Hotel School

Address
The Private Hotel School
33 Stellenbosch
Vlottenburg Road
Vlottenburg
7604

Stellenbosch, Western Cape, Sydafrika
Telefon
+27 21 881 3792