Läs den officiella beskrivningen

Vibrerande, mångkulturellt och dynamisk, den University of Johannesburg (UJ) delar tempo och energi kosmopolitiska Johannesburg, staden vars namn det bär. Proudly sydafrikanska, är universitetet levande ner till sina afrikanska rötter, och väl förberedd för sin roll i actualising potentialen att högre utbildning gäller för kontinentens utveckling.

Den fenomenala framgångssaga för universitetet är en som har överraskat kritiker och vann över skeptiker. Att vara en institution som stoltserar i sin tillgängliga kompetens, efter endast 11 år UJ har etablerat sig som en institution av global kompetens och världsklass resning.

I sina första fem år av existens, fördubblades UJ dess ackrediterade forskningsresultat och ökade antal framstående sydafrikanska forsknings Stolar från ingen till sju. Denna anmärkningsvärd prestation nåddes i god tid före målet för 2015. 2010 års forskningsresultatet var resultatet av UJ önskan, under den inledande perioden, att etablera UJ som en grundligt forskningsfokuserat universitet.

UJ är den första och enda afrikanska universitet antagits till högt respekte konsortium av 28 forskningsintensiva universitet i världen, Universitas 21 - en viktig stöd för den växande internationella resning av UJ.

UJ skryta världsklass, internationellt erkända akademiska program som bygger på läroplaner informerade genom banbrytande utveckling inom både grund- och forskarutbildningen. UJ: s program, inom sina nio fakulteter, är utformade för att förbereda studenterna för arbetslivet och för globalt medborgarskap. Universitetet har fyra campus, nämligen Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; den Doornfontein Campus; och Soweto Campus.

Baserat på val av UJ Orange Carpet första årets studerande - de med en APS poäng lika med och större än 40 punkter - flaggskeppsprogram inkluderar: Redovisning; Elektriska och elektroniska / Mekanik / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Juridik / BCom lag; Matematik / Tillämpad matematik; IT / datavetenskap; Människans fysiologi; Optometry; Finans; Psykologi; och lärarutbildning.

För att göra UJ: s undervisning, forskning och innovation mål skall bli verklighet, UJ har, under de senaste åtta åren, investerat i över R2 miljarder i uppgradering och utvidgning av levande och lärande anläggningar på alla sina campus och på att skapa en säker och säker, lärande i världsklass och forskningsmiljö för både personal och studenter.

UJ införde också handdatorer (en tablett eller laptop) i första årets klassrum under 2014, i ett försök att ansluta dessa unga sinnen med världen av e-kunskaper som de växer in i, och att omvandla sin förmåga att bidra och konkurrera.

UJ: s examen framgång ligger nu på 83,4% och den totala årliga examen utgång överstiger 11.400 studenter. Universitetets First Year Experience Programme (FYE), ett initiativ som erbjuder akademisk kompetens förstärkning med en accent på studenter mentorskap kamrater, är en av de stödprogram som hjälper lätta skola till universitets övergången. Nästan 1.300 elev handledare, valda från tredje året nivå och uppåt, fungerar som ett gränssnitt mellan studenter och lärare. UJ introducerade också akademiska rådgivare i universitetets bostäder och godkänd utanför campus mottagningsanläggningar. Under UJ Academic Excellence Programme, är 250 elev rådgivare betjänar 2.000 första årets studerande i 25 bostäder.

Noter är också att UJ, med mer än 49,500 studenter; 2300 internationella studenter; 6.700 doktorander och berömda akademisk personal, är en institution med en beundransvärd examensfrekvens. UJ är hem för 133 rankade forskare, varav sex är A-klassad, och har sju National Research Foundation Stolar. Dessutom producerar den det största antalet svarta revisorer för alla ackrediterade bostadshus universitet i landet.

Medan UJ bedriver global excellens och resning, planerar universitetet är nationellt lyhörd på ett sätt som bara UJ kan. I detta avseende, bland Sydafrikas sex ledande universitet, ger bara UJ framgångsrikt tillgång till nästan 2000 första årets studerande som kommer från de fattigaste samhällena, ge dem vid behov, med top-up NSFAS finansiering, stipendier och två hälsosamma måltider om dagen .

Under de kommande tio åren, har UJ satt sex strategiska mål, nämligen:

Global Excellence inom forskning och innovation.
Global Excellence in Teaching and Learning.
En internationell profil Fit for Global Excellence och tyngd.
En enastående Student Experience.
Aktiv Global Reputation Management, och
En institution och människor passar för Global Excellence och tyngd.

Vision

En internationell University of choice, förankrad i Afrika, dynamiskt forma framtiden.

Mission

Inspirera sin samfundet att förändra och tjäna mänskligheten genom innovation och samarbete strävan efter kunskap.

värden

FANTASI KONVERSATION REGENERATION etisk grund

Forma framtiden

tänka självständigt
Att utveckla en kosmopolitisk identitet
Uppvisar ambition och enhet
Antagande företagande tillvägagångssätt

Att lära tillsammans från vår mångfald

Att fatta kloka beslut kollektivt

Engagerande meningsfullt sätt med varandra
Visar ömsesidig respekt
ledande konsultativt

Utveckla hållbart genom kreativa bidrag

Introspek för förnyelse

Innovation för det gemensamma bästa
Att positiv förändring
Med utnyttjande av förbises möjligheter

Treasuring akademiska friheten

Söker balans i jakten på kunskap

Inför utmaningar med mod och tjäna förtroende
Agera ansvarsfullt genom att vara rättvis, konsekvent och transparent
Delta i och hjälpa samhället (Ubuntu) *
  • Ubuntu är förmågan att uttrycka medkänsla, rättvisa, ömsesidighet, värdighet, harmoni och mänskligheten i syfte att bygga, underhålla och stärka samhället. Ubuntu talar till vår inter-samhörighet, vår gemensamma mänsklighet och ansvaret för varje som flödar från vår anslutning.
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

University of Johannesburg

Syftet med Advanced Diploma är att förbereda studenten för att lära vidare inom redovisning, revision och skatter. Programmet kommer också att förbereda studenten för ar ... [+]

Syftet med Advanced Diploma är att förbereda studenten för att lära vidare inom redovisning, revision och skatter. Programmet kommer också att förbereda studenten för arbetsmarknaden genom att en student att tillämpa integrerad kunskap och avancerade konceptuella tänkande till komplexa problem i redovisning, revision och skatter.

INTRÄDESFORDRINGAR

Inträdeskrav för Advanced Diploma i redovisning är en Diploma eller National Diploma med Redovisning, revision eller intern revision och beskattning vid en 3: e år nivå och grad 12 Matematik med minimi APS av fyra. Studenter med en APS under 4 för matematik eller med Grade 12 Matematisk Literacy kommer endast övervägas efter slutförandet av matematik för Diploma studenter modul som erbjuds av den naturvetenskapliga fakulteten vid universitetet i Johannesburg till alla andra och tredje år Diploma studenter intresserade av ytterligare studier vid universitetet i Johannesburg.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Advanced Diploma i Retailing är att utveckla de tillämpade och praktiska kompetens kandidaten i förvärvet, förståelse och tillämpning av detaljhandels principe ... [+]

Syftet med Advanced Diploma i Retailing är att utveckla de tillämpade och praktiska kompetens kandidaten i förvärvet, förståelse och tillämpning av detaljhandels principer. Det ger en intensiv, fokuserad och tillämpad specialisering inom området för Retail för att säkerställa att studenter har en djup och systematisk förståelse av nuvarande tänkande, praktik, teori och metodik inom Retail.

Behörighetskrav

En sökande måste ha en lämplig examen eller kandidatexamen eller motsvarande kompetens på NQF nivå 6 som bestäms av en statuskommitté.

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Advance Diploma är att bredda och fördjupa kunskap, förståelse, insikt och kompetens i syfte att ytterligare lärande i nationalekonomi. Programmet är utformat ... [+]

Syftet med Advance Diploma är att bredda och fördjupa kunskap, förståelse, insikt och kompetens i syfte att ytterligare lärande i nationalekonomi. Programmet är utformat för att förbereda för arbetsmarknaden genom att ge dem verktygen för en korrekt tolkning och förståelse av ekonomin på mikroekonomisk och makroekonomisk nivå, inom ramen för företagsklimatet.

INTRÄDESFORDRINGAR

Inträdeskrav för Advanced Diploma i nationalekonomi är en Diploma, National Diploma eller BTech med ekonomi som en viktig upp till 3: e året nivå (med ett genomsnitt på 55% för ekonomi 3 OCH ett totalt genomsnitt på 55% för den aktuella examen och en minimi APS av fyra för matematik). Studenter med en APS under 4 för matematik eller med Grade 12 Matematisk Literacy kommer endast övervägas efter avslutad matematik för Diploma studenter modul som erbjuds av den naturvetenskapliga fakulteten för alla andra och tredje år Diploma studenter intresserade av fortsatta studier vid universitetet .... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Advance Diploma är att förbereda Diploma eller National Diploma studenter inom Fastighetsvärdering och Management. Det kommer också att ge en möjlighet för st ... [+]

Syftet med Advance Diploma är att förbereda Diploma eller National Diploma studenter inom Fastighetsvärdering och Management. Det kommer också att ge en möjlighet för studenter att bli professionella fastighetsvärderare efter genomgången kraven i sydafrikanska rådet för Fastighetsvärdering Yrke (SACPVP).

INTRÄDESFORDRINGAR

Inträdeskrav för Advanced Diploma i Fastighetsvärdering och förvaltning är en Diploma eller National Diploma med inriktning mot fastighetsförvaltning eller motsvarande och Grade 12 Matematik med ett minimum APS av fyra. Studenter med en APS under 4 för matematik eller med Grade 12 Matematisk Literacy kommer endast övervägas efter slutförandet av matematik för Diploma studenter modul som erbjuds av den naturvetenskapliga fakulteten vid universitetet i Johannesburg till alla andra och tredje år Diploma studenter intresserade av ytterligare studier vid universitetet i Johannesburg.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Advanced Diploma på de finansiella marknaderna är att utveckla studentens kunskaper om disciplin av de finansiella marknaderna och handel. ... [+]

Syftet med Advanced Diploma på de finansiella marknaderna är att utveckla studentens kunskaper om disciplin av de finansiella marknaderna och handel. Programmet består av en fokuserad läroplan att förbereda för en karriär på finansmarknaderna. Läroplanen omfattar tio ämnesområden som sträcker sig från Introduktion till Financial Markets till Theory of Corporate Events till handel på finansmarknaderna och Avslutande finansiella marknadstransaktioner. Mastering av läroplanen kommer att ge studenterna möjlighet att syntetisera principer på finansmarknaden och tillämpa finansiella instrument på ett professionellt sätt. Grundläggande kunskap om globala investeringar som är relevanta för den finansiella marknaden industrin kommer att vinna gör det möjligt för kvalificerade studerande att arbeta i dagens värld av professionell finansmarknader industrin. Programmet betonar kompetens, integritet, och tillämpning av etik i en professionell miljö. Den framgångsrika studerande kommer att få en global och sydafrikanska finansmarknaden perspektiv och en fördjupad förståelse av marknaden som kommer att ge dem en konkurrensfördel för anställning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med denna examen är att ge eleverna de kunskaper och färdigheter för att utveckla mjukvarulösningar för att lösa affärsproblem på ett effektivt sätt med hjälp av d ... [+]

Syftet med denna examen är att ge eleverna de kunskaper och färdigheter för att utveckla mjukvarulösningar för att lösa affärsproblem på ett effektivt sätt med hjälp av den senaste tekniken. Den producerar diplomaten med de teoretiska och praktiska färdigheter som att tillämpa den senaste tekniken och verktygen vid utveckling av en optimal programvarulösning för ett företag.

Behörighetskrav

Vilket lämpligt kandidatexamen eller tre år Examen i informationsteknik, med åtminstone ett års mjukvaruutveckling erfarenhet. Sökande behöver i genomsnitt 60% under sin sista studieåret.

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Advanced Diploma är att förbereda Diploma eller National Diploma studenter för att lära sig mer inom ekonomisk förvaltning och redovisning. ... [+]

Syftet med Advanced Diploma är att förbereda Diploma eller National Diploma studenter för att lära sig mer inom ekonomisk förvaltning och redovisning.

Programmet kommer att förbereda studenten för arbetsmarknaden genom att ge dem möjlighet att tillämpa integrerad kunskap och avancerade konceptuella tänkande att innovativt lösa komplexa problem i Financial Management.

INTRÄDESFORDRINGAR

Inträdeskrav för Advanced Diploma i Financial Management är ett diplom eller National Diploma med Redovisnings och intern redovisning vid en 3: e år nivå och grad 12 matematik med minimi APS av fyra. Studenter med en APS under 4 för matematik eller med Grade 12 Matematisk Literacy kommer endast övervägas efter slutförandet av matematik för Diploma studenter modul som erbjuds av den naturvetenskapliga fakulteten vid universitetet i Johannesburg till alla andra och tredje år Diploma studenter intresserade av ytterligare studier vid universitetet i Johannesburg.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Certifikat

University of Johannesburg

The Department of Quality and Operations Management at the University of Johannesburg, offers certificate courses to individuals who would like to upgrade their formal qu ... [+]

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Deltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Utöka din marknadsföring horisonter genom att delta i vår hyllade program i marknadsföring och kundfokus utformad för att uppfylla behoven hos praktiserande eller blivand ... [+]

Tycker du dig i en position där du måste göra marknadsföring för din enhet eller organisation, och du verkligen behöver bättre marknadsföring kunskap? Din position utesluter den långa färden för att erhålla ett marknadsförings examen och studera med ett gäng lämnar skolan egentligen inte tilltalar dig heller. Ändå måste hitta ett sätt att bli en framgångsrik marknadsförare.

Läs vidare .... eftersom vägen till marknadsföring framgång går genom Certificate i Marketing & kundfokus ... Vem bör delta?

Kandidater som bör gälla inkluderar:

Människor i marknadsföring, försäljning eller PR-positioner, som inte har någon marknadsföring utbildning. Människor från affärsenheter som alltmer behöver för att marknadsföra sin verksamhet enhet eller produkt / tjänster som erbjuds. Människor som vill komplettera sin teknik eller tekniska färdigheter bas med marknadsföring expertis. Syftet med kvalificerings ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

University of Johannesburg

... [+]

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenter som har en examen i PR och kommunikation ska kunna utföra specialiserade PR-verksamhet; producera kommunikationsmedia för förbindelserna sammanhang allmänheten, ... [+]

Studenter som har en examen / Extended Diploma in Public Relations och kommunikation ska kunna:

Utför specialiserade PR-aktiviteter. Producera kommunikationsmedia för PR sammanhang. Använd teori att forma större sammanhang där en PR utövare funktioner. Använd administration och ledaregenskaper som en PR professionell. Läroplan för Diploma in Public Relations och kommunikation

Mål: Syftet med examen är att utveckla i studenten kompetens att planera, tillämpa, genomföra och utvärdera PR och kommunikation hanteringsmetoder i en mängd olika företag och sociala sammanhang.

Läroplanen för Diploma (PR och kommunikation) Programmet består av 25 termin moduler som kompilerats på följande sätt: ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

Beteende och visa kunskap och tillämpning av projekt och supply chain management principer, kvalitet och produktivitetsförbättring. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med examen i Financial Services Operations är att utveckla studentens kunskaper inom området för finansiella tjänster och dess verksamhet. ... [+]

Syftet med examen i Financial Services Operations är att utveckla studentens kunskaper inom området för finansiella tjänster och dess verksamhet. Programmet består av en fokuserad läroplan att förbereda för en karriär inom den finansiella sektorn. Mastering av läroplanen kommer att ge studenterna möjlighet att syntetisera finansiella tjänster verksamhet principer på ett professionellt sätt. Grundläggande kunskap om de globala finansiella tjänster som är relevanta för den finansiella sektorn kommer att vinna gör det möjligt för kvalificerade studerande att arbeta i dagens värld av professionella finansiella tjänster verksamhet industrin. Programmet betonar fem kompetens, integritet, och tillämpning av etik i en professionell miljö. Den framgångsrika studerande kommer att få en global och sydafrikanska finansmarknaden perspektiv och en fördjupad förståelse för miljön som kommer att ge dem en konkurrensfördel för anställning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med denna examen är att ge bokföring kunskap och färdigheter för att säkerställa kompetens att utföra rapporteringsfunktioner, vilket gör skattetjänster och lednin ... [+]

Syftet med denna examen är att ge bokföring kunskap och färdigheter för att säkerställa kompetens att utföra rapporteringsfunktioner, vilket gör skattetjänster och ledning rådgivning på en redovisning tekniker nivå, och att omvandla denna inbäddad kunskap praktiskt i ett bokföringsprogram.

Möjliga Ägare redovisning tekniker Bokhållare Kostnad revisor Förkunskapskrav minimum APS 20 med matematik 22 med Matematisk Literacy Engelska: 3 Matematik: 3 Matematisk Literacy: 5

Anteckningar:

Programmen presenteras endast på engelska. Den uppnådda nivån (betyg) erhållits för Life Orientering ingår inte i beräkningen av Admission poä... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den framgångsrika mat och dryck verksamhet studenten ha lämpliga kunskaper, tekniska och personliga färdigheter på operativa och tillsyns nivåer inom livsmedels- och dryc ... [+]

Den framgångsrika mat och dryck verksamhet studenten ha lämpliga kunskaper, tekniska och personliga färdigheter på operativa och tillsyns nivåer inom livsmedels- och dryckesindustrin i Sydafrika eller internationellt.

Människor kan arbeta i mat och dryck enheter, privat och verkställande catering, marknadsföring och kampanjer, utbildning eller i områden med mat och dryck inom industrin.

Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Diplomet Programmet omfattar Smycken Practice som innehåller Smycken Design, Rita och tillverkningsteknik. Andra viktiga områden av studien omfattar gemmologin, teknik, k ... [+]

University of Johannesburg (UJ) ligger i metropolen Johannesburg och är en av de dynamiska Smycken nav i Sydafrika. Den toppmoderna anläggningar i kombination med sakkunskapen hos föreläsa personal gör UJ Institutionen för Smycken Design en förstklassig inställning att studera mot en karriär inom Smycken industrin. Avdelningens mål är att odla bred bas kunskaper i samband med smycken entreprenörskap. Eleverna uppmuntras att utveckla en rad kompetenser som gör det möjligt för dem att uppnå sin fulla kreativa potential.

Diplomet Programmet omfattar Smycken Practice som innehåller Smycken Design, Rita och tillverkningsteknik. Andra viktiga områden av studien omfattar gemmologin, teknik, kontextuell studier och Design Management. Avdelningen främjar ett dubbelt fokus på kommersiella och high-end fina smycken med betoning på konceptuell design.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Institutionen för arkitektur erbjuder examen i arkitektur, som har ovillkorlig validering från arkitektkåren (SACAP) och Commonwealth Association for Architecture (CAA). ... [+]

Arkitektoniska proffs är involverade i att forma den byggda miljön. Deras ansträngningar är tydligt överallt, från den enkla konstruktionen av en låg kostnad bostadsprojekt till den sofistikerade uppförandet av skyskrapor. Arkitektoniska proffs är anställda inom konstruktion, teknisk lösning och hantering av byggprojekt.

Institutionen för arkitektur erbjuder examen i arkitektur, som har ovillkorlig validering från arkitektkåren (SACAP) och Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Examen i arkitektur broschyr

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Witn en examen i Business Information Technology, utövare IT ge lösningar på affärsproblem genom tillämpning av datorbaserad teknik och tekniker. ... [+]

Witn en examen i Business Information Technology, utövare IT ge lösningar på affärsproblem genom tillämpning av datorbaserad teknik och tekniker.

Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 6 (70% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten erhålla denna kvalifikation kommer att visa kompetens att analysera och tillämpa principerna om modesystemet från produktion till konsumtion för att m EET markn ... [+]

Studenten erhålla denna kvalifikation kommer att visa kompetens att analysera och tillämpa principerna om modesystemet från produktion till konsumtion för att m EET marknadens krav.

Programmet är uppbyggt för att producera resultat visas av studentens förmåga att:

Utveckla och tillämpa en produktionsstrategi som speglar marknadsundersökningar, design utveckling, branding, marknadsföring, marknadsföring och distribution av ett sortiment som uppfyller behoven hos en identifierad mode målgrupp. Tillämpa avancerade textil applikation, manuella färdigheter och datorteknik (CAD / CAM) till tillverkningsprocesserna för ett varierat utbud av modeprodukter. Utveckla tekniska paket som analyserar, lösa och kommunicera problem relaterade till teknisk produktutveckling och förbättring av modeprodukter kvalitet. Applicera affärs, personal och principer operativa lednings att förbättra kvalitet, produktivitet och lönsamhet i samband med mode tillverkning. Bedriva grundläggande forskning inom ett utvalt specialiserat område av modekedjan: teknisk produktutveckling; textil teknik och tillämpning; produktions- och kvalitetssystem; marknadsföring och branding; material och varuförsörjning; och antagande och konsumtion av mode. karriär opportunaties ... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Med en utökad General National Diploma kan du ha möjligheter hantering i olika branscher på första och / eller mellanchefsnivå, utbildningsansvarig, HRD Manager Arbets Re ... [+]

Hanteringsmöjligheter inom olika branscher på första och / eller mellanchefsnivå, utbildningsansvarig, HRD Manager Arbets Relations Manager, produktutvecklingschef, platschef, General Manager, Change Facilitator, managementkonsult, entreprenör, affärs Innovator

Behörighetskrav Minimi APS: 25 med matematik eller 28 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 6 (70% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenter som har erhållit denna kompetens kommer att vara behörig att stödja arbetsledare, chefer och kvantitet lantmätare. ... [+]

En National Diploma i det relevanta ämnesområdet kommer att tilldelas sökande efter avslutad alla teoretiska och erfarenhetskrav lärande.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

rapportskrivning ... [+]

rapportskrivning [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

Rekommenderad ämne: Teknisk ritning. Studenter som har gått lämpliga tillträdes program kan undantas från de minimikrav. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

Avsluta nivå resultat: Kval studenten kunna:

Studenter som har gått lämpliga tillträdes program kan undantas från de minimikrav. [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

Planera och genomföra produktion av varor som efterfrågas. Använd den i tillämpningen av tekniska metoder, färdigheter och verktyg. Studenter som har gått lämpliga tillträdes program kan undantas från de minimikrav.

En National Diploma i det relevanta ämnesområdet kommer att tilldelas sökande efter avslutad alla teoretiska och erfarenhetskrav lärande.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Utfall Kommunicera, utveckla, underhålla och genomföra mjukvarusystem. Utveckla, implementera och underhålla hårdvarusystem i datormiljö. Implementera och underhå ... [+]

Utfall Kommunicera, utveckla, underhålla och genomföra mjukvarusystem. Utveckla, implementera och underhålla hårdvarusystem i datormiljö. Implementera och underhålla nätverkshårdvara och operativsystem. Beskriva och genomföra de teoretiska principer som stöder datormiljö Förkunskapskrav och urvalskriterier

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Utfall ... [+]

Utfall [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

Certifiering är avsedd för planering tekniker som arbetar i statliga och icke-statliga sektorn.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Se fakulteten förordning EB3 för minimi behörighet för Senior Certificate (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009). N4 certifikat med ett minimum ... [+]

Se fakulteten förordning EB3 för minimi behörighet för Senior Certificate (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009). N4 certifikat med ett minimum pass 70% i matematik och ingenjörsvetenskap, och ett pass på två språk. Studenter som har gått lämpliga tillträdes program kan undantas från de minimikrav. Tilldelning av diplom [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Med en National Diploma / Extended National i Management en examen kan fungera som handledare Första linjens chef, Senior / mellanchef, chef inom Corporate inställning, c ... [+]

Med en National Diploma / Extended National i Management en examen kan fungera som handledare Första linjens chef, Senior / mellanchef, chef inom Corporate inställning, chef för eget företag, platschef, affärsrådgivare

National Diploma Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +) Utökade National Diploma Behörighetskrav Minimi APS: 19 med matematik eller 21 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Med en National Diploma / Extended National Diploma i logistik akademiker kan fungera som inköpschefer som arbetar med inköps aspekterna av att driva ett företag, som lag ... [+]

Med en National Diploma / Extended National Diploma i logistik akademiker kan fungera som inköpschefer som arbetar med inköps aspekterna av att driva ett företag, som lagerchefer och mer.

National Diploma Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +) Utökade National Diploma Behörighetskrav Minimi APS: 19 med matematik eller 21 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Med en National Diploma / Extended National Diploma i Human Resources Management akademiker kan fungera som Human Resource Management utövare behandlar personalrelaterade ... [+]

Med en National Diploma / Extended National Diploma i Human Resources Management akademiker kan fungera som Human Resource Management utövare behandlar personalrelaterade frågor i organisationer.

National Diploma Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +) Utökade National Diploma Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Med en National Diploma / Extended National Diploma i Small Business Management kan du arbeta som entreprenör, starta och driva ett eget företag, en affärsrådgivare, hant ... [+]

Med en National Diploma / Extended National Diploma i Small Business Management kan du arbeta som entreprenör, starta och driva ett eget företag, en affärsrådgivare, hantera ett litet / medelstora företag, eller social entreprenör.

National Diploma Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +) Utökade National Diploma Behörighetskrav Minimi APS: 19 med matematik eller 21 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Transport chefer hantera en mängd olika transportrelaterade problem inom ett företag eller institutioner företag. ... [+]

Transport chefer hantera en mängd olika transportrelaterade problem inom ett företag eller institutioner företag.

National Diploma Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +) Utökade National Diploma Behörighetskrav Minimi APS: 19 med matematik eller 21 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den centrala Syftet med National Diploma i biokemi är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i biokemi. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrala Syftet med National Diploma i biokemi är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i biokemi. Programmet fokuserar därför centralt för att förse eleverna med en fördjupad och specialiserad kunskap om de allmänna principer och praktiska färdigheter som gäller för biokemi industrin. Som en del av diplom studien, och i samarbete med berörda institutioner arbetsplats / organ / organisationer, studenter är också utsatta för det aktuella arbetslivet för att få erfarenhet av att tillämpa förvärvade kunskaper och praktiska färdigheter i samband med arbetsplatsen. Undervisningen och arbetsplatsen erfarenhet gör framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär och arbetstillfällen om analytiska deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den centrala Syftet med National Diploma i bioteknik är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter inom bioteknik. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrala Syftet med National Diploma i bioteknik är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter inom bioteknik. Programmet fokuserar därför centralt för att förse eleverna med en fördjupad och specialiserad kunskap om de allmänna principer och praktiska färdigheter som gäller för den biotekniska industrin. Som en del av diplom studien, och i samarbete med berörda institutioner arbetsplats / organ / organisationer, studenter är också utsatta för det aktuella arbetslivet för att få erfarenhet av att tillämpa förvärvade kunskaper och praktiska färdigheter i samband med arbetsplatsen. Undervisningen och arbetsplatsen erfarenhet gör framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär och arbetstillfällen om analytiska deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En National Diploma i Retail Business Management förbereder dig för arbete inom detaljhandeln industrin. ... [+]

En National Diploma i Retail Business Management förbereder dig för arbete inom detaljhandeln industrin.

Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den centrala Syftet med National Diploma i fysik är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i fysik. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrala Syftet med National Diploma i fysik är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i fysik. Programmet fokuserar därför centralt för att förse eleverna med en fördjupad och specialiserad kunskap om de allmänna principer och praktiska färdigheter som gäller för fysik industrin. Som en del av diplom studien, och i samarbete med berörda institutioner arbetsplats / organ / organisationer, studenter är också utsatta för det aktuella arbetslivet för att få erfarenhet av att tillämpa förvärvade kunskaper och praktiska färdigheter i samband med arbetsplatsen. Undervisningen och arbetsplatsen erfarenhet gör framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär och arbetstillfällen om analytiska deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den kvalificerade eleven skulle vara tekniskt kompetent i en effektiv och säker process och arbetskraft hantering av alla gruvproduktionsverksamhet på grundnivå ledning o ... [+]

Avdelningen förbehåller sig rätten att välja studenter för det här programmet. Eleverna uppmanas att säkerställa en patientjournal 100%, vilket krävs för anställning och upplevelsebaserat lärande i gruvor.

VÄNLIGEN NOTERA:

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

National Diploma in Hospitality Management förbereder examen med operativa och administrativa aspekter, som kan tillämpas i alla större företag och företagande företag in ... [+]

National Diploma in Hospitality Management förbereder examen med operativa och administrativa aspekter, som kan tillämpas i alla större företag och företagande företag inom besöksnäringen.

Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den centrala Syftet med National Diploma i Food Technology är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i Food Technology. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrala Syftet med National Diploma i Food Technology är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i Food Technology. Programmet fokuserar därför centralt för att förse eleverna med en fördjupad och specialiserad kunskap om de allmänna principer och praktiska färdigheter som gäller för Food Technology industrin. Som en del av diplom studien, och i samarbete med berörda institutioner arbetsplats / organ / organisationer, studenter är också utsatta för det aktuella arbetslivet för att få erfarenhet av att tillämpa förvärvade kunskaper och praktiska färdigheter i samband med arbetsplatsen. Undervisningen och arbetsplatsen erfarenhet gör framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär och arbetstillfällen om analytiska deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Marknadsförare bestämma konsumenternas behov och uppfylla konsumenternas krav. ... [+]

Marknadsförare bestämma konsumenternas behov och uppfylla konsumenternas krav.

Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den centrala Syftet med National Diploma i matematik är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i matematik. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrala Syftet med National Diploma i matematik är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i matematik. Programmet fokuserar därför centralt för att förse eleverna med en fördjupad och specialiserad kunskap om de allmänna principer och praktiska färdigheter som gäller för matematik industrin. Som en del av diplom studien, och i samarbete med berörda institutioner arbetsplats / organ / organisationer, studenter är också utsatta för det aktuella arbetslivet för att få erfarenhet av att tillämpa förvärvade kunskaper och praktiska färdigheter i samband med arbetsplatsen. Undervisningen och arbetsplatsen erfarenhet gör framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär och arbetstillfällen om analytiska deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den pedagogiska metod som används är att lära genom aktivt engagemang med frågor och göra eleverna medvetna om sina medborgerliga ansvar som medborgare i förhållande till ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrala Syftet med National Diploma i medborgarskap är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i medborgarskap. Programmet fokuserar därför centralt för att förse eleverna med en fördjupad och specialiserad kunskap om de allmänna principer och praktiska färdigheter som gäller för science industrin. Som en del av diplom studien, och i samarbete med berörda institutioner arbetsplats / organ / organisationer, studenter är också utsatta för det aktuella arbetslivet för att få erfarenhet av att tillämpa förvärvade kunskaper och praktiska färdigheter i samband med arbetsplatsen. Undervisningen och arbetsplatsen erfarenhet gör framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär och arbetstillfällen om analytiska deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Miljö Hälsovård forskning, identifiera, utvärdera och kontrollera eventuella miljö hälsorisker. ... [+]

Obs: Inskrivning av nya studenter kommer inte att ske för Diplomprogrammet om godkännande tas emot att erbjuda kandidatexamen i Environmental Health 2017.

Karriär

Miljö Hälsovård forskning, identifiera, utvärdera och kontrollera eventuella miljö hälsorisker.

Förkunskapskrav Minimi APS: 23 Undervisningsspråket och lärande engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: Accepteras Physical Sciences: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Ytterligare Ämne 1: 4 (50% +) Ytterligare Ämne 2: 4 (50% +)

Entré för internationella sökande är föremål för att uppfylla de krav efterlevnad som fastställts av Immigration Act nr 13 från 2002, de föreskrifter som finns inom ramen för universitetets policy. Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till programmet på grund av utrymmesbegränsningar. Alla sökande måste fylla i NBT (National Benchmark Test) före antagning. Resultatet av NBT kommer att informera de beslut som fattas om placering av sökanden. Livet Orientering ingår inte vid beräkning av APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Sport Administratör, faciliteter ägare, professionell coach, tränare, sport marknadsförare, sponsring av sport ägare, evenemangschef och marknadsförare utövare forskning, ... [+]

Karriär

Sport Administratör, faciliteter ägare, professionell coach, tränare, sport marknadsförare, sponsring av sport ägare, evenemangschef och marknadsförare utövare forskning, identifiera, utvärdera och kontrollera eventuella miljö hälsorisker.

Förkunskapskrav Minimi APS: 18 matematik eller 19 med Matematisk Literacy Undervisningsspråket och lärande engelska: 3 (40% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 4 (50% +) Ytterligare Ämne 1: 3 (40% +) Ytterligare Ämne 2: 3 (40% +) Ytterligare Ämne 3: 3 (40% +) Ytterligare Ämne 4: 3 (40% +)

Entré för internationella sökande är föremål för att uppfylla de krav efterlevnad som fastställts av Immigration Act nr 13 från 2002, de föreskrifter som finns inom ramen för universitetets policy. Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till programmet på grund av utrymmesbegränsningar. Alla sökande måste fylla i NBT (National Benchmark Test) före antagning. Resultatet av NBT kommer att informera de beslut som fattas om placering av sökanden. Livet Orientering ingår inte vid beräkning av APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den centrala Syftet med National Diploma i statistik är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i statistik. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrala Syftet med National Diploma i statistik är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i statistik. Programmet fokuserar därför centralt för att förse eleverna med en fördjupad och specialiserad kunskap om de allmänna principer och praktiska färdigheter som gäller för statistikbranschen. Som en del av diplom studien, och i samarbete med berörda institutioner arbetsplats / organ / organisationer, studenter är också utsatta för det aktuella arbetslivet för att få erfarenhet av att tillämpa förvärvade kunskaper och praktiska färdigheter i samband med arbetsplatsen. Undervisningen och arbetsplatsen erfarenhet gör framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär och arbetstillfällen om analytiska deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den centrala Syftet med National Diploma i tillämpad kemi är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i tillämpad kemi. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrala Syftet med National Diploma i tillämpad kemi är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i tillämpad kemi. Programmet fokuserar därför centralt för att förse eleverna med en fördjupad och specialiserad kunskap om de allmänna principer och praktiska färdigheter som gäller för tillämpad kemi industrin. Som en del av diplom studien, och i samarbete med berörda institutioner arbetsplats / organ / organisationer, studenter är också utsatta för det aktuella arbetslivet för att få erfarenhet av att tillämpa förvärvade kunskaper och praktiska färdigheter i samband med arbetsplatsen. Undervisningen och arbetsplatsen erfarenhet gör framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär och arbetstillfällen om analytiska deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

National Diploma in Tourism Management förbereder examen med operativa och administrativa aspekter att arbeta i en mängd olika turistrelaterade sektorer. ... [+]

National Diploma in Tourism Management förbereder examen med operativa och administrativa aspekter att arbeta i en mängd olika turistrelaterade sektorer.

Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

Utfall [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den centrala Syftet med National Diploma i zoologi är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i zoologi. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Den centrala Syftet med National Diploma i zoologi är att utveckla akademiker som kan visa fokuserad kunskaper och färdigheter i zoologi. Programmet fokuserar därför centralt för att förse eleverna med en fördjupad och specialiserad kunskap om de allmänna principer och praktiska färdigheter som gäller för Zoologiska industrin. Som en del av diplom studien, och i samarbete med berörda institutioner arbetsplats / organ / organisationer, studenter är också utsatta för det aktuella arbetslivet för att få erfarenhet av att tillämpa förvärvade kunskaper och praktiska färdigheter i samband med arbetsplatsen. Undervisningen och arbetsplatsen erfarenhet gör framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär och arbetstillfällen om analytiska deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

University of Johannesburg

... [+]

För mer information kontakta:

University of Johannesburg

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Korta kurser i ekonomi och finans Sciences ... [+]

Korta kurser i ekonomi och finans Sciences Titel VARAKTIGHET Pris Förkunskapskrav Kontakt Program Kommersiell redovisning Feb-Nov R15000 grade 12 Diplom påskrift plus krävs antagningspoäng Betyg (APS) APS - 18 (matematik) eller 20 (Mathematical Literacy) Fru M Vermaak / Mr H Coovadia mvermaak @ uj.ac.za Konkurrens Economics 1 vecka i en termin per år R11350 BCom, BCom (lag), LLB eller motsvarande och en bakgrund i konkurrenslagstiftningen och -politiken. Dr Simon Roberts sroberts @ uj.ac.za Avancerad Property ekonomiska begrepp 3 dagar R5280 Mellan Property ekonomiska begrepp SLP Mr Marno Booyens marnob @ uj.ac.za Analysera industriella kl... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Korta kurser i humaniora ... [+]

Titel VARAKTIGHET Pris Behörighetskrav Kontakt Avancerad modern grekiska GRK 3001 (Advanced nygrekiska) 10 månader R3000 Mellan nygrekiska Fru Marilena Triandafillou marilenap @ uj.ac.za Grundläggande biblisk hebreiska texter (Basic bibliska hebreiska texter) 1 Termin R3000 Biblisk hebreiska för nybörjare Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Grundläggande talad arabiska (Basic talas arabiska) 1 Termin R3000 grade 12 Dr SM Mathee smathee @ uj.ac.za Biblisk hebreiska för nybörjare (biblisk hebreiska för nybörjare) 1 Termin R3000 grade 12 Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Mellan biblisk hebreiska (Intermediate biblisk hebreiska) 1 Termin R3000 Gru... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Korta kurser inom förvaltning ... [+]

Titel VARAKTIGHET Pris Förkunskapskrav Kontakt Företagsledning (Advanced Certificate i Business Management: Projektledning) 1 år R34740 Högre Certificate in Business Management (projektledning) Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Centrum för socialt entreprenörskap och social ekonomi (CSESE) (Asset-baserade socioekonomisk utveckling) Tre på varandra följande dagar. Själva kontakttiden är åtta timmar per dag R3900 NQF fyra examen eller arbetar för / hantera ett socialt företag Vongani Manganye csese@uj.ac.za Centrum för socialt entreprenörskap och social ekonomi (CSESE) (Business Incubator Management) Tre kvarter placerade en månads mellanrum u... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Korta kurser inom vetenskap ... [+]

Korta kurser inom vetenskap Titel VARAKTIGHET Pris Förkunskapskrav Kontaktuppgifter Certifikat i Cyber ​​Security På begäran R20000 Graderar 12 två års branscherfarenhet i Cyber ​​Security science@uj.ac.za Högre Certificate in Information Technology 1 år heltid (minst) 2 år på deltid R32000 grade 12 science@uj.ac.za Avancerade Karta yrkeskunskaper 6 dagar inklusive bedömning R6000 Grad / diplom och företrädesvis lärare som undervisar geografi vid FET nivå. Ms Thea Schoeman 011 559 3226 theas@uj.ac.za Grundläggande Karta yrkeskunskaper 6 dagar inklusive bedömning R5500 Ms Thea Schoeman 011 559 3226 theas@uj.ac.za Introd... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Korta kurser Program s erbjuds av Lunds Tekniska Högskola och samhällsbyggnad ... [+]

Titel VARAKTIGHET Pris Förkunskapskrav Kontakt Civil Engineering Science (Introduktion till Concrete Technology) 3 dagar R10000 Grade 12. Erkännande av tidigare lärande kommer att baseras på kandidaternas erfarenhet i betong teknik eller närliggande område under en period av minst ett år Mr J Bester jannesb@uj.ac.za Civil Engineering Science (Concrete Technology) 3 dagar R10000 Graderar 12 plus minst två års erfarenhet i betong teknik eller en närstående fi i den byggda miljön. Framgångsrikt slutförande av SLP Introduktion till betongteknologi. Erkännande av tidigare lärande kommer att baseras på kandidaternas erfarenhet i betong teknik eller närlig... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

NQF Nivå Undervisning och lärande: Chef FAKULTETEN FÖRVALTNING University of Johannesburg ... [+]

NQF Nivå

Undervisning och lärande:

Chef

FAKULTETEN FÖRVALTNING

University of Johannesburg

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Postgraduate Certificate

University of Johannesburg

... [+]

Learning stöd specialisering: Idrott [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Postgraduate Diploma

University of Johannesburg

Syftet med programmet är att stärka och fördjupa studentens kunskaper och utveckla tillämpad kompetens i att analysera, tolka och förstå informationssystem revision proce ... [+]

Syftet med programmet är att stärka och fördjupa studentens kunskaper och utveckla tillämpad kompetens i att analysera, tolka och förstå informationssystem revision processer, principer och metoder. Den utvecklar vidare att intellektuell självständighet, forskning och yrkesskicklighet studenten. Kvalificeringen förbereder eleverna för att ett meningsfullt sätt bidra till organisationer informationssystem revision samt förvärv, användning och utveckling av informationssystem och teknik.

Behörighetskrav

En potentiell studenten ska ha fått en kandidatexamen på NQF nivå 7 från UJ. Kandidater från andra universitet borde ha fått en relevant examen på en NQF nivå 7 eller motsvarande och kan ansöka om antagning till institutions akademiska styrelsen som kommer att utvärdera varje ansökan individuellt. RPL kommer att tillämpas i enlighet med UJ RPL politik. Utöver de minimi behörighet enligt ovan, måste blivande studenter få minst 60% i genomsnitt i sitt sista år på lämpligt kandidatexamen i syfte att göra magisterexamen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med detta program är att ge eleverna den nödvändiga kunskapen för att utföra högkvalificerat professionellt arbete inom disciplinerna för ledarskapsföring och ekon ... [+]

Syftet med detta program är att ge eleverna den nödvändiga kunskapen för att utföra högkvalificerat professionellt arbete inom disciplinerna för ledarskapsföring och ekonomi. Programmet består av en bred kursplan för att förbereda doktoranden för ett brett utbud av finansrelaterade specialiteter. Programmet betonar tillämpning, analys och utvärdering inom respektive ämnesområde samt tillämpning av integritet och etik i en professionell miljö. Mastering av läroplanen ger eleverna färdigheter att syntetisera komplexa förvaltnings-, finansiella, prestations- och riskprinciper för att driva och öka värdet till de enheter som anställer dem. Den framgångsrika studenten kommer att få ett övergripande ekonomiskt och affärsmässigt perspektiv som ger dem en konkurrensfördel för sysselsättningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

... [+]

Programmet består av en fokuserad läroplan att förbereda för en karriär i Estate planering. Läroplanen omfattar tre ämnesområden som sträcker sig från egendom planering, administration av gods och truster och beskattningen av truster.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med detta program är att utveckla intellektuella och praktiska färdigheter av studenterna i analys, tolkning och tillämpning av redovisning, styrning och kontroll ... [+]

Syftet med detta program är att utveckla intellektuella och praktiska färdigheter av studenterna i analys, tolkning och tillämpning av redovisning, styrning och kontroll och interna principer revision / beskattning. Detta program kommer att förbereda eleverna för att tillämpa redovisning, styrning och kontroll och intern revision eller skatteprinciper i praktiken.

Slutligen detta program kommer att förbereda studenterna för fortsatta studier inom redovisning, styrning och kontroll och intern revision eller skatter som en vetenskap. Akademiker i detta program har även möjlighet att registrera med yrkesorganisationer så det sydafrikanska institutet av god revisorssed (SAIPA) och Institutet för internrevisorer (IIA). Detta program är dock inte ge tillgång till den sydafrikanska Institute of Chartered Accountants (SAICA) ombord undersökningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med PGDip är att tillhandahålla kunskaper, färdigheter och tillämpad kompetens inom områdena redovisning, revision, ekonomisk förvaltning och beskattning till stud ... [+]

Syftet med PGDip är att tillhandahålla kunskaper, färdigheter och tillämpad kompetens inom områdena redovisning, revision, ekonomisk förvaltning och beskattning till studenter som planerar att kvalificera sig som auktoriserade revisorer så att de kommer att uppfylla de krav som fastställs av redovisning yrke.

Programmet är anpassat till kompetensramen och läroplanskraven för South African Institute of Chartered Accountants (SAICA). Studenter som kvalificerar sig till PGDip (Accounting Science) kommer att kunna registrera sig för SAICA: s kvalificerade examen för att kvalificera sig som en Chartered Accountant. Programmet ger eleverna den kompetens och den tekniska kompetensen som krävs för att vara anställd inom branschen redovisning, revision, ekonomisk förvaltning och beskattning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med detta program är att stärka elevernas kunskaper och förståelse inom finansmarknaderna och börsmäklaren, eftersom fältet är tvärvetenskapligt och det tjänar til ... [+]

Syftet med detta program är att stärka elevernas kunskaper och förståelse inom finansmarknaderna och börsmäklaren, eftersom fältet är tvärvetenskapligt och det tjänar till att stärka och fördjupa studentens kunskaper. Programmet består av en bred studieplan för att förbereda forskarstuderande för finansmarknadsrelaterade specialiteter. Programmet betonar tillämpning, analys och utvärdering inom respektive ämnesområde samt tillämpning av integritet och etik i en professionell miljö. Denna kvalifikation kräver en hög nivå av teoretiskt engagemang och intellektuellt oberoende, samt förmågan att relatera kunskaper till en rad olika sammanhang för att utföra professionellt eller högkvalificerat arbete. Mastering av läroplanen ger eleverna färdigheter att syntetisera komplexa principer för fondförmedling för att driva och öka värdet till de enheter som anställer dem. Den framgångsrika studenten kommer att få ett övergripande börsmöjlighetsperspektiv som ger dem en konkurrenskraftig fördel för anställning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

email eduquiries@uj.ac.za med fokus på förhållandet mellan teori och praktik och det sätt på vilket varje informerar och berikar den andra expanderar, stärka och be ... [+]

email eduquiries@uj.ac.za

med fokus på förhållandet mellan teori och praktik och det sätt på vilket varje informerar och berikar den andra expanderar, stärka och befästa sina kunskaper om undervisning, inlärning och bedömning i högre utbildning i den sydafrikanska sammanhanget lätta deras förmåga att utveckla, implementera och utvärdera information och lyhörd kursplaner och tillhörande pedagogik, inklusive lärande med teknik utveckla sin egenskap av pedagogiska forskare

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media