Läs den officiella beskrivningen

Vibrerande, mångkulturellt och dynamisk, den University of Johannesburg (UJ) delar tempo och energi kosmopolitiska Johannesburg, staden vars namn det bär. Proudly sydafrikanska, är universitetet levande ner till sina afrikanska rötter, och väl förberedd för sin roll i actualising potentialen att högre utbildning gäller för kontinentens utveckling.

Den fenomenala framgångssaga för universitetet är en som har överraskat kritiker och vann över skeptiker. Att vara en institution som stoltserar i sin tillgängliga kompetens, efter endast 11 år UJ har etablerat sig som en institution av global kompetens och världsklass resning.

I sina första fem år av existens, fördubblades UJ dess ackrediterade forskningsresultat och ökade antal framstående sydafrikanska forsknings Stolar från ingen till sju. Denna anmärkningsvärd prestation nåddes i god tid före målet för 2015. 2010 års forskningsresultatet var resultatet av UJ önskan, under den inledande perioden, att etablera UJ som en grundligt forskningsfokuserat universitet.

UJ är den första och enda afrikanska universitet antagits till högt respekte konsortium av 28 forskningsintensiva universitet i världen, Universitas 21 - en viktig stöd för den växande internationella resning av UJ.

UJ skryta världsklass, internationellt erkända akademiska program som bygger på läroplaner informerade genom banbrytande utveckling inom både grund- och forskarutbildningen. UJ: s program, inom sina nio fakulteter, är utformade för att förbereda studenterna för arbetslivet och för globalt medborgarskap. Universitetet har fyra campus, nämligen Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; den Doornfontein Campus; och Soweto Campus.

Baserat på val av UJ Orange Carpet första årets studerande - de med en APS poäng lika med och större än 40 punkter - flaggskeppsprogram inkluderar: Redovisning; Elektriska och elektroniska / Mekanik / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Juridik / BCom lag; Matematik / Tillämpad matematik; IT / datavetenskap; Människans fysiologi; Optometry; Finans; Psykologi; och lärarutbildning.

För att göra UJ: s undervisning, forskning och innovation mål skall bli verklighet, UJ har, under de senaste åtta åren, investerat i över R2 miljarder i uppgradering och utvidgning av levande och lärande anläggningar på alla sina campus och på att skapa en säker och säker, lärande i världsklass och forskningsmiljö för både personal och studenter.

UJ införde också handdatorer (en tablett eller laptop) i första årets klassrum under 2014, i ett försök att ansluta dessa unga sinnen med världen av e-kunskaper som de växer in i, och att omvandla sin förmåga att bidra och konkurrera.

UJ: s examen framgång ligger nu på 83,4% och den totala årliga examen utgång överstiger 11.400 studenter. Universitetets First Year Experience Programme (FYE), ett initiativ som erbjuder akademisk kompetens förstärkning med en accent på studenter mentorskap kamrater, är en av de stödprogram som hjälper lätta skola till universitets övergången. Nästan 1.300 elev handledare, valda från tredje året nivå och uppåt, fungerar som ett gränssnitt mellan studenter och lärare. UJ introducerade också akademiska rådgivare i universitetets bostäder och godkänd utanför campus mottagningsanläggningar. Under UJ Academic Excellence Programme, är 250 elev rådgivare betjänar 2.000 första årets studerande i 25 bostäder.

Noter är också att UJ, med mer än 49,500 studenter; 2300 internationella studenter; 6.700 doktorander och berömda akademisk personal, är en institution med en beundransvärd examensfrekvens. UJ är hem för 133 rankade forskare, varav sex är A-klassad, och har sju National Research Foundation Stolar. Dessutom producerar den det största antalet svarta revisorer för alla ackrediterade bostadshus universitet i landet.

Medan UJ bedriver global excellens och resning, planerar universitetet är nationellt lyhörd på ett sätt som bara UJ kan. I detta avseende, bland Sydafrikas sex ledande universitet, ger bara UJ framgångsrikt tillgång till nästan 2000 första årets studerande som kommer från de fattigaste samhällena, ge dem vid behov, med top-up NSFAS finansiering, stipendier och två hälsosamma måltider om dagen .

Under de kommande tio åren, har UJ satt sex strategiska mål, nämligen:

Global Excellence inom forskning och innovation.
Global Excellence in Teaching and Learning.
En internationell profil Fit for Global Excellence och tyngd.
En enastående Student Experience.
Aktiv Global Reputation Management, och
En institution och människor passar för Global Excellence och tyngd.

Vision

En internationell University of choice, förankrad i Afrika, dynamiskt forma framtiden.

Mission

Inspirera sin samfundet att förändra och tjäna mänskligheten genom innovation och samarbete strävan efter kunskap.

värden

FANTASI KONVERSATION REGENERATION etisk grund

Forma framtiden

tänka självständigt
Att utveckla en kosmopolitisk identitet
Uppvisar ambition och enhet
Antagande företagande tillvägagångssätt

Att lära tillsammans från vår mångfald

Att fatta kloka beslut kollektivt

Engagerande meningsfullt sätt med varandra
Visar ömsesidig respekt
ledande konsultativt

Utveckla hållbart genom kreativa bidrag

Introspek för förnyelse

Innovation för det gemensamma bästa
Att positiv förändring
Med utnyttjande av förbises möjligheter

Treasuring akademiska friheten

Söker balans i jakten på kunskap

Inför utmaningar med mod och tjäna förtroende
Agera ansvarsfullt genom att vara rättvis, konsekvent och transparent
Delta i och hjälpa samhället (Ubuntu) *
  • Ubuntu är förmågan att uttrycka medkänsla, rättvisa, ömsesidighet, värdighet, harmoni och mänskligheten i syfte att bygga, underhålla och stärka samhället. Ubuntu talar till vår inter-samhörighet, vår gemensamma mänsklighet och ansvaret för varje som flödar från vår anslutning.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

University of Johannesburg

Syftet med denna examen är att ge studenterna kunskap och färdigheter för att utveckla mjukvarulösningar för att lösa affärsproblem effektivt med den senaste tekniken. De ... [+]

Syftet med denna examen är att ge studenterna kunskap och färdigheter för att utveckla mjukvarulösningar för att lösa affärsproblem effektivt med den senaste tekniken. Det producerar diplomaten med de teoretiska och praktiska färdigheter som är inställda för att tillämpa den senaste tekniken och verktygen när man utvecklar en optimal mjukvarulösning för ett företag.

Förkunskapskrav

Varje lämplig kandidatexamen eller 3-årig examen i informationsteknologi, med minst ett års erfarenhet av mjukvaruutveckling. Sökande behöver i genomsnitt 60% under det sista studieåret.

Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med avancerat diplom är att förbereda studenten för vidareutbildning inom områdena redovisning, revision och beskattning. Programmet kommer också att förbereda stu ... [+]

Syftet med avancerat diplom är att förbereda studenten för vidareutbildning inom områdena redovisning, revision och beskattning. Programmet kommer också att förbereda studenten för arbetsmarknaden genom att göra det möjligt för en student att tillämpa integrerad kunskap och avancerad konceptuell tänkande för komplexa problem inom redovisning, revision och beskattning.

Ingångskrav

Förkunskapskraven för avancerat diplom i redovisning är ett diplom eller nationellt examensbevis med ekonomisk redovisning, revision eller internrevision och beskattning på 3: e årsnivå och grad 12 matematik med minst APS på 4. Studenter med en APS under 4 för matematik eller med Matematisk litteraturgrad 12 kommer endast att beaktas efter avslutad modul för matematikdiplom som erbjuds av naturvetenskapliga fakulteten vid University of Johannesburg till alla andra och tredje års diplomstudenter som är intresserade av att fortsätta studier vid University of Johannesburg .... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Advanced Diploma in Retailing är att utveckla den tillämpade och praktiska kompetensen för kandidaten i förvärv, förståelse och tillämpning av detaljhandelspri ... [+]

Syftet med Advanced Diploma in Retailing är att utveckla den tillämpade och praktiska kompetensen för kandidaten i förvärv, förståelse och tillämpning av detaljhandelsprinciper. Det ger en intensiv, fokuserad och tillämpad specialisering inom detaljhandelns område för att säkerställa att kandidaterna har en djup och systematisk förståelse för aktuellt tänkande, praxis, teori och metodik inom detaljhandelsområdet.

Förkunskapskrav

En sökande måste ha ett lämpligt examens- eller kandidatexamen eller motsvarande examen på NQF-nivå 6 som bestäms av en statuskommitté. Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Advance Diploma är att bredda och fördjupa kunskapen, förståelsen, insikten och färdigheterna i syfte att vidareutbildning i ekonomi. Programmet är utformat fö ... [+]

Syftet med Advance Diploma är att bredda och fördjupa kunskapen, förståelsen, insikten och färdigheterna i syfte att vidareutbildning i ekonomi. Programmet är utformat för att förbereda studenten för arbetsmarknaden genom att ge dem verktyg för korrekt tolkning och förståelse av ekonomin på en mikroekonomisk och makroekonomisk nivå, inom en ram av affärsmiljön.

Ingångskrav

Tillträdeskraven för avancerat diplom i ekonomi är ett diplom, nationellt diplom eller BTech med ekonomi som huvudnivå upp till 3: e årsnivå (med ett genomsnitt på 55% för ekonomi 3 OCH ett totalt genomsnitt på 55% för relevant kvalifikation OCH minimum APS på 4 för matematik). Studenter med en APS under 4 för matematik eller matematisk litteraturgrad 12 kommer endast att beaktas efter framgångsrikt avslutad modul för matematik för diplomstudenter som erbjuds av naturvetenskapliga fakulteten till alla andra och tredjeårs diplomstudenter som är intresserade av att fortsätta vidare studier vid Universitet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med avancerat diplom är att förbereda diplom- eller nationella diplomstudenter för vidareutbildning inom områdena ekonomisk ledning och ledningsredovisning. ... [+]

Syftet med avancerat diplom är att förbereda diplom- eller nationella diplomstudenter för vidareutbildning inom områdena ekonomisk ledning och ledningsredovisning.

Programmet kommer att förbereda studenten för arbetsmarknaden genom att göra det möjligt för dem att tillämpa integrerad kunskap och avancerad konceptuell tänkande för att innovativt lösa komplexa problem inom ekonomistyrning.

Ingångskrav

Förkunskapskraven för Advanced Diploma in Financial Management är ett diplom eller nationellt diplom med ekonomisk redovisning och förvaltningsredovisning på en 3-årig nivå och grad 12 matematik med minst APS på 4. Studenter med en APS under 4 för matematik eller med grad 12 Matematisk litteratur kommer att beaktas endast efter avslutad modul för matematik för diplomstudenter som erbjuds av naturvetenskapliga fakulteten vid University of Johannesburg till alla andra och tredjeårs diplomstudenter som är intresserade av att fortsätta vidare studier vid University of Johannesburg .... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Advance Diploma är att förbereda diplom- eller nationella diplomstudenter inom området fastighetsvärdering och förvaltning. Det kommer också att ge en möjlighe ... [+]

Syftet med Advance Diploma är att förbereda diplom- eller nationella diplomstudenter inom området fastighetsvärdering och förvaltning. Det kommer också att ge en möjlighet för studenter att bli professionella fastighetsvärderare efter att ha lyckats fullfölja kraven från Sydafrikanska rådet för fastighetsvärderare yrke (SACPVP).

Ingångskrav

Ingångskraven för avancerat diplom i fastighetsvärdering och förvaltning är ett diplom eller nationellt diplom med inriktning på fastighetsförvaltning eller motsvarande och grad 12 matematik med ett minimum APS på 4. Studenter med en APS under 4 för matematik eller med grad 12 matematisk litteratur kommer endast att beaktas efter avslutad modul för matematik för diplomstudenter som erbjuds av naturvetenskapliga fakulteten vid University of Johannesburg till alla andra och tredje års diplomstudenter som är intresserade av att fortsätta studier vid University of Johannesburg .... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Advanced Diploma in Remedial Education är att leverera professionellt kvalificerade remedial lärare och specialister för lärande stöd som kan arbeta i antingen ... [+]

Syftet med Advanced Diploma in Remedial Education är att leverera professionellt kvalificerade remedial lärare och specialister för lärande stöd som kan arbeta i antingen inkluderande klassrum eller specialskolor. Detta görs genom att ge lärare integrerad teoretisk kunskap, praktiska färdigheter, specialiserad kompetens och erfarenhet av evidensbaserad praxis kring pedagogik och didaktik vid bottenutbildning för elever som upplever specifika inlärningsstörningar.

MålgruppLärare som vill fortsätta sin utbildning och expertis som lärare och specialister för lärande.Lärare från alla faser, allmänna skolor och specialskolor skulle dra nytta av detta examensbevis.District tjänstemän från Department of Education som stödjer elever som kräver botemedel utbildning.Förkunskapskrav... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med Advanced Diploma in Financial Markets är att utveckla studentens kunskap om disciplinen på finansmarknader och handel. ... [+]

Syftet med Advanced Diploma in Financial Markets är att utveckla studentens kunskap om disciplinen på finansmarknader och handel. Programmet består av en fokuserad läroplan för att förbereda studenten för en karriär på finansmarknader. Läroplanen innehåller tio ämnesområden som sträcker sig från introduktion till finansiella marknader till teori om företagsevenemang till handel med finansiella marknader och avslutande finansiella marknadstransaktioner. Behärskning av läroplanen ger studenterna förmågan att syntetisera principerna på finansmarknaden och tillämpa finansiella instrument på ett professionellt sätt. Grundläggande kunskaper om globala investeringar som är relevanta för finansmarknadsindustrin kommer att fås så att den kvalificerade studenten kan arbeta i dagens värld av professionell finansmarknadsindustri. Programmet betonar kompetens, integritet och tillämpning av etik i en professionell miljö. Den framgångsrika studenten kommer att få ett globalt och sydafrikanskt finansiellt perspektiv och en fördjupad förståelse av marknaden som ger dem en konkurrensfördel för sysselsättningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Certifikat

University of Johannesburg

Utöka dina marknadshorisonter genom att delta i vårt mycket hyllade program inom marknadsföring och kundcentricitet utformad för att tillgodose behoven hos praktiserande ... [+]

Håller du dig själv i en position där du måste göra marknadsföring för din enhet eller organisation, och du verkligen behöver bättre marknadsföringskunskaper? Din position utesluter den långa vandringen för att få en marknadsföringskvalifikation och att studera med ett gäng skolgångare vädjar inte heller till dig. Ändå måste du hitta ett sätt att bli en framgångsrik marknadsförare.

Läs vidare ... för vägen till marknadsföring lyckas genom certifikatet för marknadsföringVem ska delta?

Kandidater som bör ansöka inkluderar:

Personer i marknadsförings-, försäljnings- eller PR-positioner som inte har någon marknadsföringsutbildning.Människor från affärsenheter som i ökande grad behöver marknadsföra sin erbjudna affärsenhet eller produkt / tjänster.Människor som vill komplettera sin tekniska eller tekniska kompetensbas med marknadsföringskompetens.Syftet med kvalificeringen... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Institutionen för kvalitets- och driftsledning vid University of Johannesburg , erbjuder certifikatkurser för individer som vill uppgradera sin formella behörighet. ... [+]

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Deltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

University of Johannesburg

Syftet med examen är att utveckla studenten ... [+]

Syftet med kvalificeringen är att utveckla studentens tillämpade och kognitiva kompetenser i förvärv, tolkning, förståelse och tillämpning av ledningsinformation och beslutsstöd. Studenten ska kunna analysera och förklara företags- och miljödata, information och system i samband med ett företag och dess affärsmiljö och att bedöma och tolka den externa effekten av beslut. Studenten ska också kunna reflektera över sina ledarbeslut och tillämpningar för att bedöma effekten av dessa i det holistiska sammanhanget för specialiserade ledningsfunktioner i industrin, för att kontextualisera sitt lärande till sin affärsmiljö och uppskatta förbättringar och interventioner de kan påverka i deras arbetsmiljöer.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenter som har ett diplom i PR och kommunikation bör kunna utföra specialiserade PR-aktiviteter; producera kommunikationsmedier för PR-sammanhang; använda teori för at ... [+]

Studenter som har ett diplom / utökat diplom i PR och kommunikation ska kunna:

Utför specialiserade PR-aktiviteter.Producera kommunikationsmedier för PR-sammanhang.Använd teori för att forma det bredare sammanhang som en PR-praktiker fungerar i.Använd administration och ledarskapskvaliteter som PR-professionell.Läroplan för diplom i PR och kommunikation

Syfte: Syftet med examen är att utveckla studenten kompetens att planera, tillämpa, genomföra och utvärdera praxis och kommunikationshantering i olika affärs- och sociala sammanhang. Läroplanen för programmet Diplom (PR och kommunikation) består av 25-terminers moduler sammanställda enligt följande:

Majors: Kommunikationshantering, PR och media. * Erfarenhetstid för denna examen är .5. Läroplan för utökat diplom i PR och kommunikationsändamål: Syftet med denna examen är avsett att utveckla en student kompetens att planera, tillämpa och övervaka PR och kommunikationsaktiviteter i en mängd olika sammanhang. * Observera: Studenter under det första året av det utökade examensbeviset måste godkänna alla moduler, såväl kreditbärande som grundläggande moduler, för att bli promoterade till det andra studieåret. ** Erfarenhetstid för denna kvalificering är .5... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med examen i finansiella tjänster är att utveckla studentens kunskap inom området finansiella tjänster och dess verksamhet. ... [+]

Syftet med examen i finansiella tjänster är att utveckla studentens kunskap inom området finansiella tjänster och dess verksamhet. Programmet består av en fokuserad läroplan för att förbereda studenten för en karriär inom finanssektorn. Behärskning av läroplanen kommer att ge studenterna förmågan att syntetisera principer för finansiella tjänster på ett professionellt sätt. Grundläggande kunskaper om globala finansiella tjänster som är relevanta för finansservicebranschen kommer att fås så att den kvalificerade studenten kan arbeta i dagens värld av den professionella branschen för finansiella tjänster. Programmet betonar 5 kompetens, integritet och tillämpning av etik i en professionell miljö. Den framgångsrika studenten får ett globalt och sydafrikansk finansmarknadsperspektiv och en fördjupad förståelse av miljön som ger dem en konkurrensfördel för sysselsättningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Med ett examensbevis i affärsinformationsteknologi erbjuder IT-utövare lösningar på affärsproblem genom tillämpning av datorbaserad teknik och tekniker. ... [+]

Med ett examensbevis i affärsinformationsteknologi erbjuder IT-utövare lösningar på affärsproblem genom tillämpning av datorbaserad teknik och tekniker.

FörkunskapskravMinsta APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 6 (70%)

Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Institutionen för arkitektur erbjuder diplom i arkitektur, som har ovillkorlig validering från Architectural Profession (SACAP) och Commonwealth Association for Architect ... [+]

Arkitektpersonal är involverade i att utforma den byggda miljön. Deras ansträngningar är tydliga överallt, från den enkla konstruktionen av ett billigt bostadsprojekt till den sofistikerade uppförandet av skyskrapor. Arkitektpersonal är anställda i design, teknisk upplösning och hantering av byggprojekt.

Institutionen för arkitektur erbjuder diplom i arkitektur, som har ovillkorlig validering från Architectural Profession (SACAP) och Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Diplom i arkitekturbroschyr

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den framgångsrika mat- och dryckestudenten kommer att ha lämplig kunskap, tekniska och personliga färdigheter på operationella och tillsynsnivåer inom livsmedels- och dry ... [+]

Den framgångsrika mat- och dryckestudenten kommer att ha lämplig kunskap, tekniska och personliga färdigheter på operationella och tillsynsnivåer inom livsmedels- och dryckesindustrin i Sydafrika eller internationellt.

Människor kan arbeta i mat- och drycksenheter, privat och verkställande catering, marknadsföring och kampanjer, utbildning eller inom områden med mat och dryck inom branschen.

FörkunskapskravMinsta APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenten som får denna examen visar kompetens när det gäller att analysera och tillämpa principerna för modesystemet från produktion till konsumtion för att möta marknad ... [+]

Studenten som får denna examen visar kompetens när det gäller att analysera och tillämpa principerna för modesystemet från produktion till konsumtion för att möta marknadens krav.

Programmet är strukturerat för att ge resultat som demonstreras av studentens förmåga att:

Utveckla och tillämpa en produktionsstrategi som återspeglar marknadsundersökningar, designutveckling, branding, marknadsföring, merchandising och distribution av ett produktsortiment som uppfyller behoven på en identifierad modemarknadsmod.Använd avancerad textilapplikation, manuell kompetens och datateknologi (CAD / CAM) på tillverkningsprocesserna för ett brett sortiment av modeprodukter.Utveckla tekniska paket som analyserar, löser och kommunicerar problem relaterade till teknisk produktutveckling och kvalitetsförbättring av modeprodukter.Tillämpa principer för affärs-, personal- och verksamhetsstyrning för att förbättra kvalitet, produktivitet och lönsamhet relaterad till modetillverkning.Genomföra grundläggande forskning inom ett utvalt specialiserat område i modekedjan: teknisk produktutveckling textilteknik och applikation; produktions- och kvalitetssystem; marknadsföring och varumärke; material- och produktinriktning; och antagande och konsumtion av modevaror.Karriärmöjligheter... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med detta examensbevis är att tillhandahålla redovisningskunskaper och färdigheter för att säkerställa kompetens i att utföra rapporteringsfunktioner, göra skattet ... [+]

Syftet med detta examensbevis är att tillhandahålla redovisningskunskaper och färdigheter för att säkerställa kompetens i att utföra rapporteringsfunktioner, göra skattetjänster och management-rådgivningstjänster på en redovisningstekniker-nivå och konvertera denna inbäddade kunskap praktiskt till ett redovisningsprogram.

Möjliga karriärerRedovisningsteknikerBokhållareKostnadsräknareFörkunskapskravMinsta APS20 med matematik22 med matematisk litteraturEngelska: 3Matematik: 3Matematisk litteratur: 5

OBS:

Programmen presenteras endast på engelska.Prestationsnivån (betyg) som erhållits för Livsorientering ingår INTE i beräkningen av Admission Points Score (APS).Registrerings- och startdatum... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Diplomprogrammet innehåller smyckepraxis som inkluderar smyckesdesign, ritning och tillverkningstekniker. Andra viktiga studieområden inkluderar Gemmology, Technology, Co ... [+]

University of Johannesburg (UJ) är beläget i Johannesburg och är ett av Sydafrikas dynamiska smyckennav. De modernaste anläggningarna i kombination med föreläsningens kompetens gör UJ Department of Jewellery Design till en förstklassig miljö för att studera en karriär inom smycken. Institutionens mål är att kultivera breda kunskaper förknippade med smyckenentreprenörskap. Studenter uppmuntras att utveckla en rad kompetenser som gör att de kan uppnå sin fulla kreativa potential.

Diplomprogrammet innehåller smyckepraxis som inkluderar smyckesdesign, ritning och tillverkningstekniker. Andra viktiga studieområden inkluderar Gemmology, Technology, Contextual Studies och Design Management. Institutionen främjar ett dubbelt fokus på kommersiella och avancerade fina smycken med tonvikt på konceptuell design.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med detta program är att utveckla studentens tillämpade och kognitiva kompetenser när det gäller förvärv, tolkning, förståelse och tillämpning av ledningsinformati ... [+]

Att utveckla studentens tillämpade och kognitiva kompetenser i förvärv, tolkning, förståelse och tillämpning av ledningsinformation och beslutsstöd. Studenten ska kunna:

hantera operativa resurser inom verksamhetsledningsfältet,visa detaljerad förståelse för de olika leveranskedjemålen som behövs under olika operativa omständigheterreflektera över ledningsbeslut och tillämpningar för att bedöma effekten av dessa i det holistiska sammanhanget för specialiserade operativa ledningsfunktioner i industrin, för att kontextualisera sitt lärande till sin affärsmiljö och uppskatta förbättringar och ingripanden de kan påverka i sina arbetsmiljöer.Resultat

Resultat på utgångsnivå: Den kvalificerade studenten ska kunna:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

rapportskrivning ... [+]

rapportskrivning [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

National Diploma in Hospitality Management förbereder examen med operativa och administrativa aspekter, som kan tillämpas i alla större företag och företagande företag in ... [+]

National Diploma in Hospitality Management förbereder examen med operativa och administrativa aspekter, som kan tillämpas i alla större företag och företagande företag inom besöksnäringen.

Behörighetskrav Minimi APS: 22 med matematik eller 24 med Matematisk Literacy Engelska: 4 (50% +) Matematik: 3 (40% +) Matematisk Literacy: 5 (60% +)

Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till detta program som specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En student som har erhållit denna examen är behörig att tillämpa teoretisk kunskap, praktisk erfarenhet och färdigheter inom civilingenjör som civilingenjör, som ingår i ... [+]

En student som har erhållit denna examen är behörig att tillämpa teoretisk kunskap, praktisk erfarenhet och färdigheter inom civilingenjör som civilingenjör, som ingår i ingenjörsteamet, genom att använda beprövade tekniker på ingenjörsverksamhet, inom standarder och koder under fjärrkontroll övervakning och under noggrann övervakning om det fungerar utanför standarder och koder.

Resultat

Utgångsnivåresultat:

Den kvalificerade studenten måste ha:

förmågan att planera anläggningstekniska system, i enlighet med relevanta praxiskoder under fjärrövervakning, och under noggrann övervakning om de arbetar utanför standarder och koder.förmågan att utforma anläggningstekniska system, i enlighet med relevanta praxisregler, under fjärrövervakning och under noggrann övervakning om de arbetar utanför standarder och koder.förmågan att förbereda och administrera dokumentationen för anläggningstekniska system, i enlighet med relevanta praxisregler under fjärrövervakning, och under noggrann övervakning om de fungerar utanför standarder och koder.förmågan att bygga och underhålla civilingenjörssystem under övervakningFörkunskapskrav och urvalskriterierEtt nationellt seniorcertifikat eller en motsvarande behörighet enligt motsvarande standard.Se fakultetsförordning EB3 för minimikrav för antagning för Senior Certificate (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009).N4-certifikat med minst 70% i matematik- och ingenjörsvetenskap och godkänt på två språk.N5-certifikat, med minst 60% i matematik och ingenjörsvetenskap.Studenter som har godkänt passande program kan undantas från minimikraven.Examensbevis... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Detta är en bredbaserad kvalifikation avsedd att förbereda diplomater för sysselsättnings- och mellanledningsanställning i byggbranschen och för teknisk och stödnivå inom ... [+]

Detta är en bredbaserad kvalifikation avsedd att förbereda diplomater för sysselsättnings- och mellanledningsanställning i byggbranschen och för teknisk och stödnivå inom kvantitetsundersökningsyrket. Studenter som har uppnått denna examen är behöriga att stödja handledare, chefer och kvantitetsmätare.

Resultat

Utgångsnivåresultat:

Övervakning av byggprojekt;Upphandling, administration och förvaltning av byggprojekt; ochUtarbetande av kontraktsdokumentation och administration av byggkontrakt.Förkunskapskrav och urvalskriterierEtt nationellt seniorcertifikat eller en motsvarande behörighet enligt motsvarande standard.Se fakultetsförordning EB3 för minimikrav för antagning för Senior Certificate (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009).För NTC4: Matematik D, Fysiska vetenskaper D.Studenter som har godkänt passande program kan undantas från minimikraven.Erfarenhetsundervisning... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Kandidater som har erhållit denna behörighet kommer att vara kompetenta att tillämpa operationshanteringstekniker och strategier, vilket resulterar i effektivitet och pro ... [+]

Kandidater som har erhållit denna behörighet kommer att vara kompetenta att tillämpa operationshanteringstekniker och strategier, vilket resulterar i effektivitet och produktivitet i industrin. Den kvalificerade studenten kan registrera sig hos ECSA.

Resultat

Utgångsnivåresultat:

Den kvalificerade studenten kommer att kunna:

Utför operationstekniker i branschen.Tillämpa lednings- och ledarprinciper i branschen.Tillämpa kostnadskontroll.Tillämpa relevanta principer och förfaranden för att utföra finansiella analyser.Förkunskapskrav och urvalskriterierEtt nationellt seniorcertifikat eller en motsvarande behörighet enligt motsvarande standard.Se fakultetsförordning EB3 för minimikrav för antagning för Senior Certificate (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009).Rekommenderat ämne: Teknisk ritning.N3-certifikat, med minst 60% i matematik och fysikalisk vetenskap, och godkänt på två språk.Studenter som har godkänt passande program kan undantas från minimikraven.Examensbevis... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Studenter som har erhållit denna examen kan självständigt, såväl som under handledning, integrera analytiska och praktiska tekniker och tekniska kunskaper för att lösa vä ... [+]

Studenter som har erhållit denna examen kan självständigt, såväl som under handledning, integrera analytiska och praktiska tekniker och tekniska kunskaper för att lösa väldefinierade och öppna ingenjörsproblem. De kommer också att kunna välja kriterier för att bedöma processer och resultat. Denna kvalifikation är avsedd för ingenjörer inom industrin.

Resultat

Resultat på utgångsnivå: Den kvalificerade studenten kan:

Tillämpa principer för maskinteknik för att diagnostisera och lösa tekniska problem.Demonstrera maskinteknisk kunskap och färdigheter inom ett eller flera specialiserade områden.Engagera sig i mekanisk konstruktionsarbete, individuellt och som en del av ett team.Kommunicera effektivt i en teknisk miljö.Tillämpa ledningsprinciper i en teknisk miljö.Förkunskapskrav och urvalskriterierEtt nationellt seniorcertifikat eller en motsvarande behörighet enligt motsvarande standard.Se fakultetsförordning EB3 för minimikrav för antagning för Senior Certificate (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009).N4-certifikat, med ett minstpoäng på 60% i både matematik och fysikalisk vetenskap, och ett godkännande på engelska och ett annat språk.Studenter som har godkänt passande program kan undantas från minimikraven.Erfarenhetsundervisning... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

På denna nivå kommer en kvalificerad student att vara kompetent i grundläggande metallurgisk processdrift, produktutveckling och problemlösning och därmed bidra till beho ... [+]

På denna nivå kommer en kvalificerad student att vara kompetent i grundläggande metallurgisk processdrift, produktutveckling och problemlösning och därmed bidra till behoven hos metallurgisk industri och gruvsamhället. Den kvalificerade studenten kan registrera sig hos ECSA som tekniker.

Resultat

Utgångsnivåresultat:

Den kvalificerade studenten är behörig att:

Använd särskild metallurgisk utrustning och kontrollera metallurgiska processer och produkter enligt angivna specifikationer.Kommunicera effektivt med rapporter, presentationer, specifikationer, ritningar och standarder.Förkunskapskrav och urvalskriterierEtt nationellt seniorcertifikat eller en motsvarande behörighet enligt motsvarande standard.Se fakultetsförordning EB3 för minimikrav för antagning för Senior Certificate (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009).Rekommenderat ämne: Teknisk ritning.Studenter som har godkänt passande program kan undantas från minimikraven.Examensbevis... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Med ett nationellt diplom / utökat nationellt i ledningen kan en examen arbeta som handledare, första linjechef, Senior / Middle Manager, Manager i företagsinställning, c ... [+]

Med ett nationellt diplom / utökat nationellt i ledningen kan en examen arbeta som handledare, första linjechef, Senior / Middle Manager, Manager i företagsinställning, chef för eget företag, Branch Manager, Business Advisor

Nationella examensbevisMinsta APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)Utökade nationella examensbevisMinsta APS:19 med matematik ELLER21 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Med ett nationellt diplom / utökat nationellt diplom i logistik kan kandidater arbeta som inköpschefer som hanterar inköpsaspekterna av att driva ett företag, som lagerch ... [+]

Med ett nationellt diplom / utökat nationellt diplom i logistik kan kandidater arbeta som inköpschefer som hanterar inköpsaspekterna av att driva ett företag, som lagerchefer och mer.

Nationella examensbevisMinsta APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)Utökade nationella examensbevisMinsta APS:19 med matematik ELLER21 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Med ett nationellt diplom / utökat nationellt diplom i personalhantering kan kandidater arbeta som personalutvecklare som hanterar medarbetarrelaterade frågor i organisat ... [+]

Med ett nationellt diplom / utökat nationellt diplom i personalhantering kan kandidater arbeta som personalutvecklare som hanterar medarbetarrelaterade frågor i organisationer.

Nationella examensbevisMinsta APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)Utökade nationella examensbevisMinsta APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Med ett nationellt diplom / utökat nationellt diplom i småföretagsledning kan du arbeta som entreprenör, starta och driva ditt eget företag, affärsrådgivare, hantera ett ... [+]

Med ett nationellt diplom / utökat nationellt diplom i småföretagsledning kan du arbeta som entreprenör, starta och driva ditt eget företag, affärsrådgivare, hantera ett små / medelstora företag eller social entreprenör.

Nationella examensbevisMinsta APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)Utökade nationella examensbevisMinsta APS:19 med matematik ELLER21 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Transportledare hanterar olika transportrelaterade problem inom ett företag eller institutionellt företag. ... [+]

Transportledare hanterar olika transportrelaterade problem inom ett företag eller institutionellt företag.

Nationella examensbevisMinsta APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)Utökade nationella examensbevisMinsta APS:19 med matematik ELLER21 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det centrala syftet med National Diploma in Biochemistry är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom biokemi. ... [+]

DOORNFONTEIN-KAMPUS

Det centrala syftet med National Diploma in Biochemistry är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom biokemi. Programmet fokuserar därför centralt på att förse studenter med en djupgående och specialiserad kunskap om de allmänna principerna och praktiska färdigheter som är tillämpliga på biokemiindustrin. Som en del av examensstudien och i samarbete med relevanta arbetsplatsinstitutioner / organ / organisationer utsätts studenter också för den relevanta arbetsvärlden för att få erfarenhet av att tillämpa den förvärvade kunskapen och praktiska färdigheter i arbetsplatsens sammanhang. Undervisningen och arbetslivserfarenheten gör det möjligt för framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär- och anställningsmöjligheter relaterade till analys av deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det centrala syftet med Nationaldiploma i bioteknik är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom bioteknik. ... [+]

DOORNFONTEIN-KAMPUS

Det centrala syftet med Nationaldiploma i bioteknik är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom bioteknik. Programmet fokuserar därför centralt på att förse studenter med en djupgående och specialiserad kunskap om de allmänna principerna och praktiska färdigheterna som är tillämpliga på bioteknikindustrin. Som en del av examensstudien och i samarbete med relevanta arbetsplatsinstitutioner / organ / organisationer utsätts studenter också för den relevanta arbetsvärlden för att få erfarenhet av att tillämpa den förvärvade kunskapen och praktiska färdigheter i arbetsplatsens sammanhang. Undervisningen och arbetslivserfarenheten gör det möjligt för framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär- och anställningsmöjligheter relaterade till analys av deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

En student som har avlagt examen kommer att vara kompetent att tillhandahålla professionellt, tekniskt och utvecklingsstöd inom datorindustrin. ... [+]

En student som har avlagt examen kommer att vara kompetent att tillhandahålla professionellt, tekniskt och utvecklingsstöd inom datorindustrin.

Resultat

Utgångsnivåresultat:

Den kvalificerade studenten har förmågan att:

Kommunicera, utveckla, underhålla och implementera programvarusystem.Utveckla, implementera och underhålla hårdvarusystem i datormiljön.Implementera och underhålla nätverkshårdvara och operativsystem.Beskriv och implementera de teoretiska principerna som stöder datormiljönFörkunskapskrav och urvalskriterierEtt nationellt seniorcertifikat eller en motsvarande behörighet enligt motsvarande standard.Se fakultetsförordning EB3 för minimikrav för antagning för Senior Certificate (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009).N3-certifikat, med minst 60% i matematik, fysikalisk vetenskap, industriell elektronik och elektroteknik, och godkänt på två språk.Studenter som har godkänt passande program kan undantas från minimikraven.Erfarenhetsundervisning... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Ett nationellt diplom i detaljhandelsföretag förbereder dig för arbete i detaljhandeln. ... [+]

Ett nationellt diplom i detaljhandelsföretag förbereder dig för arbete i detaljhandeln.

FörkunskapskravMinsta APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

På denna nivå kommer en kvalificerad student att vara kompetent i grundläggande metallurgisk processdrift och problemlösning, och därmed bidra till behoven hos metallurgi ... [+]

På denna nivå kommer en kvalificerad student att vara kompetent i grundläggande metallurgisk processdrift och problemlösning, och därmed bidra till behoven hos metallurgisk industri och gruvsamhället. Den kvalificerade studenten kan registrera sig hos ECSA som tekniker.

Resultat

Utgångsnivåresultat:

Den kvalificerade studenten har förmågan att:

Tillämpa metallurgiska principer på växter och processer och använda relevant metallurgisk laboratorie- och växtutrustning.Insamla och bearbeta data och utvärdera information om olika anläggningsparametrar.Visa ansvar gentemot säkerhet och hälsa och miljön.Implementera kommunikationsfärdigheter för att skriva rapporter och göra muntliga presentationer, med stöd av effektiv icke-verbal information.Tillämpa tekniska och administrativa principer på metallurgiska anläggningar och processer.Demonstrera förmågan att prestera under tryck med eget initiativ.Förkunskapskrav och urvalskriterierEtt nationellt seniorcertifikat eller en motsvarande behörighet enligt motsvarande standard.Se fakultetsförordning EB3 för minimikrav för antagning för Senior Certificate (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009).Rekommenderat ämne: Teknisk ritning.N3-certifikat, med minst 60% i matematik och fysikalisk vetenskap och godkänt på två språk.Studenter som har godkänt passande program kan undantas från minimikraven.... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det centrala syftet med Nationaldiploma i fysik är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom fysik. ... [+]

DOORNFONTEIN-KAMPUS

Det centrala syftet med Nationaldiploma i fysik är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom fysik. Programmet fokuserar därför centralt på att förse studenter med en djupgående och specialiserad kunskap om de allmänna principerna och praktiska färdigheter som är tillämpliga på fysikindustrin. Som en del av examensstudien och i samarbete med relevanta arbetsplatsinstitutioner / organ / organisationer utsätts studenter också för den relevanta arbetsvärlden för att få erfarenhet av att tillämpa den förvärvade kunskapen och praktiska färdigheter i arbetsplatsens sammanhang. Undervisningen och arbetslivserfarenheten gör det möjligt för framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär- och anställningsmöjligheter relaterade till analys av deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Den kvalificerade eleven skulle vara tekniskt kompetent i effektiv och säker process och arbetskraftshantering av all gruvproduktionsverksamhet på första nivåhanterings- ... [+]

Den kvalificerade eleven skulle vara tekniskt kompetent i effektiv och säker process och arbetskraftshantering av all gruvproduktionsverksamhet på första nivåhanterings- och tillsynsnivåer vid gruvor.

Resultat

Den kvalificerade eleven bör ha den tekniska och ledande förmågan att effektivt driva alla typer av gruvproduktionsverksamheter på junior- och mellanledningsnivå.

Förkunskapskrav och urvalskriterierEtt nationellt seniorcertifikat eller en motsvarande behörighet enligt motsvarande standard.Se fakultetsförordning EB3 för minimikrav för antagning för Senior Certificate (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009).Studenter som har godkänt passande program kan undantas från minimikraven.Företräde kommer att ges till sökande som har en föråtagad praktisk utbildningsmöjlighet från ett välrenommerat gruvföretag.... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Denna kvalifikation är avsedd för process- eller kemitekniker som arbetar i processrelaterade branscher. Studenter som har fått denna examen har kompetensen att tillämpa ... [+]

Denna kvalifikation är avsedd för process- eller kemitekniker som arbetar i processrelaterade branscher. Studenter som har fått denna examen har kompetensen att tillämpa befintlig processteknik på kemitekniska problem i kemiska processer och anläggningsdrift.

Resultat

Resultat på utgångsnivå: Den kvalificerade studenten har förmågan att:

Identifiera, utvärdera, formulera och lösa processrelaterade tekniska och operativa problem.Designa processutrustning för att modifiera befintliga delar av anläggningen.Planera och genomföra produktion av erforderliga produkter.Planera och genomföra projekt med hjälp av projekthanteringsverktyg och färdigheter.Kommunicera effektivt, både muntligt och skriftligt, med en mängd målgrupper med lämplig språkstruktur, stil och grafiskt stöd.Implementera kunskap om säkerheten, hälsan och miljön (SHE) påverkan av kemisk bearbetningsverksamhet genom att identifiera påverkan och åtgärder som används för att kontrollera dessa effekter.Använd IT för tillämpning av tekniska metoder, färdigheter och verktyg.Förkunskapskrav och urvalskriterierEtt nationellt seniorcertifikat eller en motsvarande behörighet enligt motsvarande standard.Se fakultetsförordning EB3 för minimikrav för intyg (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009).N3-certifikat, med minst 60% i matematik och fysikalisk vetenskap, och godkänt på två språk.Studenter som har godkänt passande program kan undantas från minimikraven.Erfarenhetsundervisning... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Marknadsförare bestämmer konsumenternas behov och uppfyller konsumenternas krav. ... [+]

Marknadsförare bestämmer konsumenternas behov och uppfyller konsumenternas krav.

FörkunskapskravMinsta APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det centrala syftet med Nationaldiploma i matematik är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter i matematik. ... [+]

DOORNFONTEIN-KAMPUS

Det centrala syftet med Nationaldiploma i matematik är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter i matematik. Programmet fokuserar därför centralt på att förse studenter med en djupgående och specialiserad kunskap om de allmänna principerna och praktiska färdigheterna som är tillämpliga på matematikindustrin. Som en del av examensstudien och i samarbete med relevanta arbetsplatsinstitutioner / organ / organisationer utsätts studenter också för den relevanta arbetsvärlden för att få erfarenhet av att tillämpa den förvärvade kunskapen och praktiska färdigheter i arbetsplatsens sammanhang. Undervisningen och arbetslivserfarenheten gör det möjligt för framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär- och anställningsmöjligheter relaterade till analys av deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det centrala syftet med National Diploma in Food Technology är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom matteknik. ... [+]

DOORNFONTEIN-KAMPUS

Det centrala syftet med National Diploma in Food Technology är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom matteknik. Programmet fokuserar därför centralt på att förse studenter med en fördjupad och specialiserad kunskap om de allmänna principerna och praktiska färdigheterna som är tillämpliga på livsmedelsteknologibranschen. Som en del av examensstudien och i samarbete med relevanta arbetsplatsinstitutioner / organ / organisationer utsätts studenter också för den relevanta arbetsvärlden för att få erfarenhet av att tillämpa den förvärvade kunskapen och praktiska färdigheter i arbetsplatsens sammanhang. Undervisningen och arbetslivserfarenheten gör det möjligt för framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär- och anställningsmöjligheter relaterade till analys av deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det pedagogiska tillvägagångssättet som används är lärande genom aktivt engagemang i frågor och att göra studenterna medvetna om deras samhällsansvar som medborgare i rel ... [+]

DOORNFONTEIN-KAMPUS

Det centrala syftet med National Diploma in Citizenship är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom Citizenship. Programmet fokuserar därför centralt på att förse studenter med en djupgående och specialiserad kunskap om de allmänna principerna och praktiska färdigheterna som är tillämpliga på vetenskapssektorn. Som en del av examensstudien och i samarbete med relevanta arbetsplatsinstitutioner / organ / organisationer utsätts studenter också för den relevanta arbetsvärlden för att få erfarenhet av att tillämpa den förvärvade kunskapen och praktiska färdigheter i arbetsplatsens sammanhang. Undervisningen och arbetslivserfarenheten gör det möjligt för framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär- och anställningsmöjligheter relaterade till analys av deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Miljöhälsoutövare forskar, identifierar, utvärderar och kontrollerar möjliga miljöhälsorisker. ... [+]

Obs: Inskrivning av nya studenter kommer inte att ske för diplomprogrammet om godkännande för att erbjuda kandidatexamen i miljöhälsa 2017.

Karriär

Miljöhälsoutövare forskar, identifierar, utvärderar och kontrollerar möjliga miljöhälsorisker.

FörkunskapskravMinsta APS: 23Undervisningsspråk - engelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: accepteras inteFysiska vetenskaper: 4 (50%)Livsvetenskaper: 4 (50%)Ytterligare ämne 1: 4 (50%)Ytterligare ämne 2: 4 (50%)

Antagning för internationella sökande krävs för att uppfylla kraven i överensstämmelse som fastställts i lagen om invandring nr 13 från 2002, reglerna som har gjorts där enligt universitetets policy.Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet på grund av rymdbegränsningar. Alla sökande måste genomföra NBT (National Benchmark Test) innan antagningen. Resultatet av NBT kommer att informera beslut som fattats om placering av den sökande. Livsorientering ingår inte vid beräkning av APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Kvalifikationen kommer att tilldelas en elev som har lämnat bevis för att bedömarna är nöjda att den angivna kompetensen, som anges i de angivna resultaten, har uppnåtts, ... [+]

Kvalifikationen kommer att tilldelas en elev som har lämnat bevis för att bedömarna är nöjda att den angivna kompetensen, som anges i de angivna resultaten, har uppnåtts, antingen genom utbildning och utbildning i ett erkänt leverantörs inlärningsprogram, eller genom expertis som uppfyller de angivna angivna resultaten.

Resultat

Utgångsnivåresultat:

Den kvalificerade studenten ska ha förmåga och kunskap att effektivt:

Utför det normala gruvundersökningsarbetet för en gruva med tillhörande beräkningar och efterföljande planering och ritningar av planer som kan krävas.Utför och kontrollera provtagningen som krävs för mineralutvärderingsändamål.Övervaka malmflödet för att upptäcka mineral- / malmförluster genom att beräkna lämpliga malmflödeskontrollfaktorer.Kommunicera med andra för att ingå i en gruvs produktionsteam.Lös matematiska problem relaterade till gruvmätning.Presentera data i ett statistiskt format för rapporteringsändamål.Skriv och presentera rapporter.Utför elementära utvärderingar av mineralreserver.Lös statistiska problem relaterade till distribution av mineralvärden.Förkunskapskrav och urvalskriterierEtt nationellt seniorcertifikat eller en motsvarande behörighet enligt motsvarande standard.Se fakultetsförordning EB3 för minimikrav för antagning för Senior Certificate (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009).Rekommenderat ämne: Teknisk ritning.N3- eller N4-certifikat, med ett godkännande på minst 60% i teknisk matematik och ingenjörsvetenskap, och ett godkännande på två språk.Studenter som har godkänt passande program kan undantas från minimikraven.Erfarenhetsundervisning... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Idrottsadministratör, Facilitetschef, Professionell tränare, Fitnesstränare, Sportmarknadsförare, Sportsponsorschef, evenemangschef och marknadsutövare undersöker, identi ... [+]

Karriär

Idrottsadministratör, Facilitetschef, Professionell tränare, Fitnesstränare, Sportmarknadsförare, Sportsponsorschef, evenemangschef och marknadsutövare undersöker, identifierar, utvärderar och kontrollerar eventuella hälsorisker i miljön.

FörkunskapskravMinsta APS:18 Matematik ELLER19 med matematisk litteraturUndervisningsspråk - Engelska: 3 (40%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 4 (50%)Ytterligare ämne 1: 3 (40%)Ytterligare ämne 2: 3 (40%)Ytterligare ämne 3: 3 (40%)Ytterligare ämne 4: 3 (40%)

Antagning för internationella sökande krävs för att uppfylla kraven i överensstämmelse som fastställts i lagen om invandring nr 13 från 2002, reglerna som har gjorts där enligt universitetets policy.Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet på grund av rymdbegränsningar. Alla sökande måste genomföra NBT (National Benchmark Test) innan antagningen. Resultatet av NBT kommer att informera beslut som fattats om placering av den sökande. Livsorientering ingår inte vid beräkning av APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Denna kvalifikation är avsedd för planeringstekniker som arbetar inom statliga och icke-statliga sektorer. Studenter skulle i ett team kunna utföra både rumsliga och icke ... [+]

Denna kvalifikation är avsedd för planeringstekniker som arbetar inom statliga och icke-statliga sektorer. Studenter skulle i ett team kunna utföra både rumsliga och icke-rumsliga planeringsfält med lämplig teknik för att kritiskt svara på utmaningarna i den byggda miljön. Eleverna kan ansöka om registrering som teknisk planerare hos SACPLAN efter att ha uppfyllt specifika SACPLAN-krav.

Resultat

Utgångsnivåresultat:

Den kvalificerade studenten ska kunna:

Forskning och planering inom den byggda och naturliga miljön för att underlätta planering, kontroll och utveckling av markanvändning.Använd lämplig teknik i planeringen av markanvändning och utveckling.Tillämpa kommunikationsfärdigheter för att hämta och sprida information.Tillämpa tolkningsfärdigheter i frågor som rör stadsplanering.Förkunskapskrav och urvalskriterierEtt nationellt seniorcertifikat eller en motsvarande behörighet enligt motsvarande standard.Se fakultetsförordning EB3 för minimikrav för antagning för Senior Certificate (fram till 2008) och National Senior Certificate (från 2009).Rekommenderade ämnen: Geografi eller ritning.N3-certifikat, med minst 60% i matematik och engelska.Studenter som har godkänt passande program kan undantas från minimikraven.Erfarenhetsundervisning... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det centrala syftet med Nationaldiploma i statistik är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter i statistik. ... [+]

DOORNFONTEIN-KAMPUS

Det centrala syftet med Nationaldiploma i statistik är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter i statistik. Programmet fokuserar därför centralt på att förse studenter med en djupgående och specialiserad kunskap om de allmänna principerna och praktiska färdigheterna som gäller för statistikbranschen. Som en del av examensstudien och i samarbete med relevanta arbetsplatsinstitutioner / organ / organisationer utsätts studenter också för den relevanta arbetsvärlden för att få erfarenhet av att tillämpa den förvärvade kunskapen och praktiska färdigheter i arbetsplatsens sammanhang. Undervisningen och arbetslivserfarenheten gör det möjligt för framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär- och anställningsmöjligheter relaterade till analys av deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det centrala syftet med Nationaldiploma i tillämpad kemi är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom tillämpad kemi. ... [+]

Doorfontein Campus

Det centrala syftet med Nationaldiploma i tillämpad kemi är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom tillämpad kemi. Programmet fokuserar därför centralt på att förse studenter med en djupgående och specialiserad kunskap om de allmänna principerna och praktiska färdigheterna som är tillämpliga på tillämpad kemi industrin. Som en del av examensstudien och i samarbete med relevanta arbetsplatsinstitutioner / organ / organisationer utsätts studenter också för den relevanta arbetsvärlden för att få erfarenhet av att tillämpa den förvärvade kunskapen och praktiska färdigheter i arbetsplatsens sammanhang. Undervisningen och arbetslivserfarenheten gör det möjligt för framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär- och anställningsmöjligheter relaterade till analys av deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

National Diploma in Tourism Management förbereder kandidaten med operativa och ledande aspekter för att arbeta i en mängd olika turismrelaterade sektorer. ... [+]

National Diploma in Tourism Management förbereder kandidaten med operativa och ledande aspekter för att arbeta i en mängd olika turismrelaterade sektorer.

FörkunskapskravMinsta APS:22 med matematik ELLER24 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 5 (60%)

Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Det centrala syftet med National Diploma in Zoology är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom zoologi. ... [+]

DOORNFONTEIN-KAMPUS

Det centrala syftet med National Diploma in Zoology är att utveckla kandidater som kan visa fokuserad kunskap och färdigheter inom zoologi. Programmet fokuserar därför centralt på att förse studenter med en djupgående och specialiserad kunskap om de allmänna principerna och praktiska färdigheterna som är tillämpliga på zoologiindustrin. Som en del av examensstudien och i samarbete med relevanta arbetsplatsinstitutioner / organ / organisationer utsätts studenter också för den relevanta arbetsvärlden för att få erfarenhet av att tillämpa den förvärvade kunskapen och praktiska färdigheter i arbetsplatsens sammanhang. Undervisningen och arbetslivserfarenheten gör det möjligt för framgångsrika studenter att få tillgång till ett antal karriär- och anställningsmöjligheter relaterade till analys av deras specialisering.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Med ett utökat allmänt nationellt diplom kan du ha ledningsmöjligheter inom olika branscher på första och / eller mellanledningsnivå, utbildningschef, HRD-chef, anställni ... [+]

Ledningsmöjligheter i olika branscher på första och / eller mellannivå, Tränningschef, HRD-chef, Anställningsrelationschef, Produktutvecklingschef, Branchchef, General Manager, Change Facilitator, Management Consultant, Entrepreneur, Business Innovator

FörkunskapskravMinsta APS:25 med matematik ELLER28 med matematisk litteraturEngelska: 4 (50%)Matematik: 3 (40%)Matematisk litteratur: 6 (70%)

Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet eftersom specifika urvalskriterier kan tillämpas och på grund av utrymmesbegränsningar.

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

University of Johannesburg

... [+]

För mer information kontakta:

University of Johannesburg

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Korta kurser i ekonomiska och finansiella vetenskaper ... [+]

Korta kurser i ekonomiska och finansiella vetenskaperTitel Årskurs 12Examensbevis plus nödvändigt Admission Points Score (APS)APS - 18 (matematik) eller 20 (matematisk litteratur) M Vermaak / H Coovadia mvermaak @ uj.ac.za Konkurrensekonomi 1 vecka under en termin per år R11350 BCom, BCom (lag), LLB eller motsvarande och en bakgrund i konkurrenslagar och politik. Dr Simon Roberts sroberts @ uj.ac.za Avancerade egendomskoncept 3 dagar R5280 Finansiella begrepp för mellanliggande fastigheter SLP Herr Marno Booyens marnob @ uj.ac.za Analysera industriell klustering för ekonomisk utveckling 3 - 5 dagars kontakt / 6 månader R10500 Grad 12 och intern urvalsprocessRekommenderad SLP: Introduktion till LEDMinsta deltagare: 18Transport / boende / catering kostar inte Dr Marius Venter mventer @ uj.ac.za Tillämpad ekonometrisk analys och prognos 1 vecka R12000 BCom i ekonomiErfarenhet inom ekonomin, introduktion till ekonometrik, statistik eller företagSökande kommer att bli föremål för en intern urvalsprocessGrundläggande kunskaper om ekonomi, statistik eller matematik Prof Lumengo Bonga- Bonga lbonga @ uj.ac.za Tillämpade privata-offentliga partnerskap för lokal ekonomisk utveckling (LED) 3 - 5 dagars kontakt / 6 månader R10500 Grad 12 och intern urvalsprocessRekommenderad SLP: Introduktion till LEDMinsta deltagare: 18Transport / boende / catering kostar inte Dr Marius Venter mventer @ uj.ac.za Tillämpad projektledning för lokal ekonomisk utveckling (LED) 3 - 5 dagars kontakt / 6 månader R10500 Grad 12 och intern urvalsprocessRekommenderad SLP: Introduktion till LEDMinsta deltagare: 18Transport / boende / catering kostar inte Dr Marius Venter mventer @ uj.ac.za Tillämpad strategisk planering för lokal ekonomisk utveckling (LED) 3 - 5 dagars kontakt / 6 månader R10500 Grad... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Korta kurser i förvaltning ... [+]

Titel Årskurs 12Erfarenhet inom områden relaterade till offentlig förvaltning, ekonomi eller företagSökande kommer att bli föremål för en intern urvalsprocessSLP "Introduktion till lokal ekonomisk utveckling" som en förstudie rekommenderas Dr Marius Venter mventer @ uj.ac.za Tillämpade informationssystem (IT-projektledning (introduktion)) 3 dagar R8000 Betyg 12. 12 månaders arbetslivserfarenhet. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Tillämpade informationssystem (IT-projektledning (mellanliggande)) 40 timmar (över en termin) R15000 Betyg 12. 12 månaders arbetslivserfarenhet. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Tillämpade informationssystem (IT-projektledning (Advance)) 10 dagar (över ett år) R21500 Betyg 12. 12 månaders arbetslivserfarenhet. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Tillämpade informationssystem (IT-hantering) 40 timmar (över en termin) R12500 Betyg 12. 12 månaders arbetslivserfarenhet. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Företagsledning (kort kurs i projektledning) 5 dagar N / A Betyg 12 med certifikat godkännande. Yvette Boys bmshortcourses@uj.ac.za Företagsledning (kort kurs i riskhantering) 5 dagar N / A Betyg 12 med certifikat godkännande. Yvette Boys bmshortcourses@uj.ac.za Business Management (Högre certifikat inom affärsledning: General Management) 1 år R38660 Betyg 12 med certifikat godkännande. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Företagsledning (högre certifikat i företagsledning: affärsanalys) 1 år R38660 Betyg 12 med certifikat godkännande. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Business Management (Högre certifikat inom Business Management: Operations and Productivity) 1 år R38660 Betyg 12 med certifikat godkännande. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Business Management (Högre certifikat inom Business Management: Risk Management) 1 år R38660 Betyg 12 med certifikat godkännande. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Business Management (Högre certifikat inom Business Management: Change Management) 1 år R38660 Betyg 12 med certifikat godkännande. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Business Management (Högre certifikat i Business... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Korta kurser inom humaniora ... [+]

Titel Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Kortkurser Program som erbjuds av fakulteten för teknik och den byggda miljön ... [+]

Titel Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Korta kurser i vetenskap ... [+]

Korta kurser i vetenskapTitel

* Erkännande av förkunskaper måste erkännas till nivå 12

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

NQF Nivå Undervisning och lärande: Chef FAKULTETEN FÖRVALTNING University of Johannesburg ... [+]

NQF Nivå

Undervisning och lärande:

Chef

FAKULTETEN FÖRVALTNING

University of Johannesburg

[-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Postgraduate Certificate

University of Johannesburg

Syftet med postgraduate Certificate in Education in Senior Phase (SP) and Education Education and Training (FET) Teaching är att leverera professionellt kvalificerade nyb ... [+]

Syftet med postgraduate Certificate in Education in Senior Phase (SP) and Education Education and Training (FET) Teaching är att leverera professionellt kvalificerade nybörjarlärare för Senior Phase och vidareutbildning av skolan.

Detta görs genom att ge studentlärare en väl avrundad utbildning som utrustar dem med specialiserad undervisningskompetens i minst ett skolämne i Seniorfasen och ett skolämne i FET-skolan, en nyanserad förståelse av teorinens integrerade natur och öva i utbildning och sammanhanget med läraryrket i Sydafrika.

Resultat av programmet

Studenter som slutför detta program kan:

Lär minst ett skolområde (ett SP-ämne och ett FET-ämne) valt bland följande ämnesområden:Konst och kulturspråkMatematikNaturvetenskapLivsorienteringFöretag och förvaltningSamhällsvetenskapTeknologiStödja och vårda lärande och utveckling i olika utbildningsförhållanden.Identifiera och adressera hinder för lärande i klassrummet.Formulera en personlig undervisningsfilosofi och reflektera kritiskt över sin undervisningsfilosofi och hur den hänför sig till undervisningens beteendeFörkunskapskravPGCE (Vidareutbildning och utbildningsundervisning) A5SFTQ För att kunna få tillgång till PGCE (FET Teaching) måste en sökande ha:En första examen på nivå 7 med minst 360 högskolepoäng med två skolrelaterade ämnen, en på andraårsnivå och en på tredjeårsnivå. Bedömning av förkunskaper kan också leda till inträde eller avancerad kreditvärdighet.Anmärkning: Examensbeviset för vidareutbildning och undervisning består av tre års moduler med följande alternativ:Utbildnings- och undervisningsstudier samt specialisering i två undervisningsmetodik och praktikmoduler i FET-undervisningUtbildnings- och lärarstudier plus inriktning i en undervisningsmetodik och praktikmodul i FET-undervisning och en stödspecialiseringUtbildnings- och lärarstudier plus inriktning på en undervisningsmetodik och praktikmodul i FET-undervisning och ett forskningsprojektEleverna bör ha tillräcklig studie av de discipliner som ligger till grund för de specifika undervisningsspecialiseringarna (ämnen) för att undervisa i det specifika... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Postgraduate Diploma

University of Johannesburg

Syftet med programmet är att stärka och fördjupa studentens kunskaper och att utveckla tillämpad kompetens för att analysera, tolka och förstå revisionsprocesser, princip ... [+]

Syftet med programmet är att stärka och fördjupa studentens kunskaper och att utveckla tillämpad kompetens för att analysera, tolka och förstå revisionsprocesser, principer och metoder för informationssystem. Den utvecklar vidare den studerandes intellektuella oberoende, forskning och professionella färdigheter. Kvalificeringen förbereder eleverna på ett meningsfullt sätt att bidra till organisationers informationssystemrevision samt förvärv, användning och utveckling av informationssystem och teknik.

Förkunskapskrav

En potentiell student borde ha fått en kandidatexamen på NQF nivå 7 från UJ. Kandidater från andra universitet borde ha erhållit en relevant examen på en NQF-nivå 7 eller motsvarande därav och kan ansöka om antagning till institutionens akademiska styrelse som utvärderar varje ansökan individuellt. RPL kommer att tillämpas i enlighet med UJ RPL-policyn. Utöver de minimikrav för antagning som anges ovan, måste blivande studenter uppnå minst 60% i genomsnitt Under det sista året i en lämplig kandidatexamen för att göra examensbeviset.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med programmen är att utveckla akademisk personal som reflekterande utövare ... [+]

Examensarbete i inkluderande utbildningFörkunskapskravEn fyra år BEd grad ELLEREn treårig allmän kandidatexamen som är godkänd av en PGCE eller ett avancerat diplom i utbildning i en kognat specialisering ELLEREn tidigare fyraårig professionell B Prim Ed, B Sec Ed, BA Ed undervisningsgrad OREn tidigare forskarutbildning för yrkesutbildning som HDE (PG) eller universitetsutbildningsdiplom (UED)

Utöver de minimikrav för antagning som anges ovan, kan blivande studenter genomgå en urvalsprocess, inklusive skriftliga inlämningar angående arbetslivserfarenhet och motivation för inträde i programmet. Studenter ska ha utmärkta allmänna datorkunskaper och tillförlitlig tillgång till internet.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med forskarutbildningen i fastighetsplanering är att möjliggöra att yrkesverksamma yrkesverksamma inom finansiell planeringsbransch kan genomföra avancerad reflekt ... [+]

Syftet med forskarutbildningen i fastighetsplanering är att möjliggöra att yrkesverksamma yrkesverksamma inom finansiell planeringsbransch kan genomföra avancerad reflektion och utveckling genom aktuellt tänkande, praxis och litteraturgranskning i Estate Planning. Kvalificeringen kräver en hög nivå av teoretiskt engagemang och intellektuell oberoende, liksom förmågan att relatera kunskap till en rad sammanhang inom fastighetsplanering, förtroende, beskattning av förtroende och förvaltning av gods för att bedriva professionellt eller högt kvalificerat arbete inom Fastighetsplanering.

Programmet består av en fokuserad läroplan för att förbereda studenten för en karriär inom Estate Planning. Läroplanen innehåller tre ämnesområden som sträcker sig från fastighetsplanering, förvaltning av gods och förtroenden och beskattning av fonder. Behärskning av läroplanen kommer att ge studenterna förmågan att utvärdera och tillämpa komplexa fastighetsplaneringsprinciper i en holistisk ekonomisk planeringsprocess, vid implementering av råd eller vid förvaltningen av ett gods vid döden. Fördjupad förståelse för fastighetsplanering och förtroendeprinciper kommer att fås så att den kvalificerade studenten kan arbeta i dagens professionella värld av ekonomisk planering. Programmet betonar kompetens, integritet och tillämpning av etik i en professionell miljö. Den framgångsrika studenten får ett helhetsperspektiv för fastighetsplanering och en fördjupad förståelse för fastighetsplanering som ger dem en konkurrensfördel för sysselsättningen inom finansplaneringsbranschen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med detta program är att ge eleverna den nödvändiga kunskapen för att utföra högkvalificerat professionellt arbete inom disciplinerna för ledarskapsföring och ekon ... [+]

Syftet med detta program är att ge eleverna den nödvändiga kunskapen för att utföra högkvalificerat professionellt arbete inom disciplinerna för ledarskapsföring och ekonomi. Programmet består av en bred kursplan för att förbereda doktoranden för ett brett utbud av finansrelaterade specialiteter. Programmet betonar tillämpning, analys och utvärdering inom respektive ämnesområde samt tillämpning av integritet och etik i en professionell miljö. Mastering av läroplanen ger eleverna färdigheter att syntetisera komplexa förvaltnings-, finansiella, prestations- och riskprinciper för att driva och öka värdet till de enheter som anställer dem. Den framgångsrika studenten kommer att få ett övergripande ekonomiskt och affärsmässigt perspektiv som ger dem en konkurrensfördel för sysselsättningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med detta program är att utveckla de intellektuella och praktiska färdigheterna för studenterna i analys, tolkning och tillämpning av redovisning, styrning och kon ... [+]

Syftet med detta program är att utveckla de intellektuella och praktiska färdigheterna för studenterna i analys, tolkning och tillämpning av redovisning, styrning och kontroll och internrevision / beskattningsprinciper. Detta program kommer att förbereda studenterna att tillämpa redovisnings-, styrning- och kontroll- och internrevisions- eller beskattningsprinciper i praktiken. Slutligen kommer detta program att förbereda studenter för ytterligare studier i redovisning, styrning och kontroll och internrevision eller beskattning som vetenskap. Kandidater i detta program kan också registrera sig hos professionella organ såsom South African Institute of Professional Accountants (SAIPA) och Institute of Internal Auditors (IIA). Detta program ger emellertid inte tillgång till South African Institute of Chartered Accountants (SAICA) styrelseundersökningar. Antagningskrav: Förutsättningen för antagning är en kandidatexamen eller ett avancerat examensbevis i redovisning / internrevision eller ett framgångsrikt genomförande av ett överbryggande program i samband med en examen (annat än redovisning / internrevision). Platserna på detta program är begränsade och tilldelas baserat på akademiska prestationer. Kontaktinformation: Nicolene du Plooy / 011 559 3059 / nicolenedp@uj.ac.za... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med PGDip är att tillhandahålla kunskaper, färdigheter och tillämpad kompetens inom områdena redovisning, revision, ekonomisk förvaltning och beskattning till stud ... [+]

Syftet med PGDip är att tillhandahålla kunskaper, färdigheter och tillämpad kompetens inom områdena redovisning, revision, ekonomisk förvaltning och beskattning till studenter som planerar att kvalificera sig som auktoriserade revisorer så att de kommer att uppfylla de krav som fastställs av redovisning yrke.

Programmet är anpassat till kompetensramen och läroplanskraven för South African Institute of Chartered Accountants (SAICA). Studenter som kvalificerar sig till PGDip (Accounting Science) kommer att kunna registrera sig för SAICA: s kvalificerade examen för att kvalificera sig som en Chartered Accountant. Programmet ger eleverna den kompetens och den tekniska kompetensen som krävs för att vara anställd inom branschen redovisning, revision, ekonomisk förvaltning och beskattning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Syftet med detta program är att stärka elevernas kunskaper och förståelse inom finansmarknaderna och börsmäklaren, eftersom fältet är tvärvetenskapligt och det tjänar til ... [+]

Syftet med detta program är att stärka elevernas kunskaper och förståelse inom finansmarknaderna och börsmäklaren, eftersom fältet är tvärvetenskapligt och det tjänar till att stärka och fördjupa studentens kunskaper. Programmet består av en bred studieplan för att förbereda forskarstuderande för finansmarknadsrelaterade specialiteter. Programmet betonar tillämpning, analys och utvärdering inom respektive ämnesområde samt tillämpning av integritet och etik i en professionell miljö. Denna kvalifikation kräver en hög nivå av teoretiskt engagemang och intellektuellt oberoende, samt förmågan att relatera kunskaper till en rad olika sammanhang för att utföra professionellt eller högkvalificerat arbete. Mastering av läroplanen ger eleverna färdigheter att syntetisera komplexa principer för fondförmedling för att driva och öka värdet till de enheter som anställer dem. Den framgångsrika studenten kommer att få ett övergripande börsmöjlighetsperspektiv som ger dem en konkurrenskraftig fördel för anställning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media