eta College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En passion. En karriär. En livsstil.

eta College är en privat högskoleutbildning som specialiserar sig på kvalifikationer som leder till sysselsättning inom sport- och fitnessindustrin.

Dessa kvalifikationer är registrerade på Högskoleutbildningskvalifikationsramen (HEQSF) samt på yrkeskvalifikationerna. De riktas mot de bästa internationella standarderna för sport och fitness, vilket innebär att våra studenter är välutrustade för att hitta anställning i Sydafrika och över hela världen.

118658_pexels-photo-1080882.jpegTim Mossholder / Pexels

eta är stolt över att vara ledande inom utbildningsprogram för idrott och fitness. Som en enstaka sport- och gymnasium satsar vi oss på att tillhandahålla dynamiska inlärningsprogram som leder till internationellt jämförda kvalifikationer.

Våra yrkesprogrammen är godkända av CATHSSETA och våra högskoleutbildningar är ackrediterade av CHE. Våra kvalifikationer är registrerade på National Qualifications Framwork (NQF) av South African Qualifications Authority (SAQA).

Vid uppfyllandet av våra ackrediteringskriterier är våra högskolor registrerade hos högskolan och högskolan som privat högskolor.

För att säkerställa att vi tillgodoser kraven på sport och fitness i Sydafrika är eta också en licensierad tjänsteleverantör med Sport and Recreation South Africa (SRSA).

Våra kvalifikationer riktas mot internationell bästa praxis inom idrott och fitness. Därför kan våra kandidater hitta anställning i sydafrikanska och över hela världen.

Studenter kan studera vetenskap, fitness eller sportledning.

Det finns möjlighet att bedriva heltidsstudier , vilket är idealiskt för skolans försvinnare. deltid studier , vilket är bra för dem som vill göra en karriär förändring eller lära sig mer om deras intresseområde. För dem som vill ha flexibilitet med sina studier är onlineinlärning en perfekt lösning.

118659_pexels-photo-703016.jpegVictor Freitas / Pexels

eta utmärker sig genom att vara en specialiserad sport- och fitnesshögskola som helt fördjupar sina studenter i sina ämnen sport, fitness eller sporthantering. Vi balanserar klassrumsteori och forskning med praktiskt lärande och arbetsbaserad erfarenhet.

Våra studenter lämnar oss fittare, starkare än när de började och de utbildar skickliga och redo för arbetsplatsen.

eta har tolv campus. Dessa är belägna i Bloemfontein, Botswana, Kapstaden, Durban, East London, George, Johannesburg, Mauritius, Namibia, Port Elizabeth, Pretoria och Stellenbosch.

DHET-registrerade campus är BFN, CPT, DBN, GRG, JHB, PTA, STB. Vi har ytterligare webbplatser som erbjuder CATHSSETA-ackrediterade program i PLZ, Namibia, Mauritius och snart Botswana.

eta College erbjuder två leveranssätt. Du kan antingen gå på kurser på ett campus eller genomföra din examen via distansutbildning. Båda erbjuder lärande som förmedlas genom teknik.

Varför ansikte mot ansikte lärande med eta College ?

eta College Face to face learning är ett leveranssätt där du avslutar dina studier på ett campus med en strukturerad tidtabell.

Våra campus erbjuder Fitness, Coaching Science and Sport Management certifikat och examensbevis samt kort kurser och specialiseringar.

eta College är en ackrediterad och registrerad högskoleutbildning som har specialiserat sig på kvalifikationer inom sport och fitness. Vår utbildningshögskola är världsberömd för sin metod för teoretiskt, praktiskt och arbetsbaserat lärande, som vi kallar Total fördjupning . eta College lär sig hårt och de spelar hårt och vårt campus ger fokuspunkten där detta händer. Vi erbjuder ett antal klassrum, praktiska miljöer och fritidsmiljöer så att våra elever kan uppnå både teoretiskt lärande och praktiska färdigheter samtidigt som de har kul. Dessutom har vi relationer med arbetsplatsleverantörer för att säkerställa att studenter utsätts för lärande som är relevant för sina studier och ger möjligheter till anställning eller för att starta egna metoder.

118660_pexels-photo-618612.jpegSnapwire / Pexels

Varför distansutbildning med eta College ?

eta College Distance Learning är ett leveranssätt där du slutför dina studier hemifrån i enlighet med en strukturerad schema.

Distansutbildning ger en online-lärandeupplevelse.

För att lyckas med online- / distansinlärning måste du vara hårt arbetande och självförlitlig. Det är viktigt att ha jämn och regelbunden kontakt med din handledare för att säkerställa att du får det stöd du behöver. En annan viktig del av eta Distansinlärning är den erfarenhetsinlärningskomponenten. Detta kräver att du arbetar i fältet, skuggar, hjälper och lär av andra yrkesverksamma. Det är också viktigt att du har en e-postadress och tillgång till en dator och internet eftersom du kommer att behöva detta för forskning och för att genomföra alla dina uppdrag.

Platser

Kapstaden

Address
Western Province Cricket Club Sports Centre, 53 Ave de Mist, Rondebosch
8001 Kapstaden, Western Cape, Sydafrika

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: