Hankuk University Of Foreign Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

HUFS Anden: Beacon of the Global Era

Hankuk University Of Foreign Studies grundades 1954 för att producera begåvade individer som kunde ytterligare Koreas modernisering och orsaken till världsfred. Baserat på äkta förståelse och djup kärlek till det koreanska folket och mänskligheten har HUFS initiativrika anda hjälpt Korea att etablera en stor närvaro i världen och övervinna den nationella motgången från Koreakriget.

HUFS kommer fortsätta att arbeta för fred för hela mänskligheten genom sin pågående sökande efter sanningen och skapa en ny kultur. Detta kommer i första hand att innebära att koncentrera alla sina resurser på att främja begåvade människor för Korea i världen och för världen i Korea.

Utbildningsfilosofi

Inspirerad av idén om fri demokrati uppmuntrar HUFS utvecklingen av elevernas individualitet och bygger deras ledarskapskaraktär för att göra dem högklassiga människor av den sorten som kan bidra till utvecklingen av Korea och världen.

I processen, det strider aldrig från sin grundande anda av "sanning, fred och skapelse." HUFS flyttar också för att etablera sitt oberoende som en privat skola, samtidigt som man aldrig förlorar sin natur som en offentlig utbildningsinstitution.

Dessutom syftar HUFS till att skilja sig från andra institutioner för högre utbildning och behålla sin särskiljningsförmåga, vilket framgår av skolans namn.

Founding Spirit

Sanning: Sanningar som styr våra liv som beacons i horisonten Vi ägnar våra liv till sökandet efter sanning och förstärker grunden för alla akademiska studier med sanningens ljus, utökar vår kunskap och erfarenhet om oss själva och världen.

Fred: ömsesidigt fördelaktiga relationer mellan individer, mellan nationer och mellan mänskligheten och naturen HUFS ägnar sig åt akademisk och kulturell utbyte med andra etniska grupper och de som upprätthåller andra ideologier för att bana väg för dialog och överenskommelse om mänskligheten, så att i slutändan mänskligheten kan fredligt samexistera och blomstra

Skapande: Främjande av koreansk kultur för att berika världen Grundad av landets kärlek, främjar HUFS koreansk kultur för att berika världen i en tid av öppenhet och utgör grunden för skapandet av en ny kultur som är lämplig för globaliseringen.

Utbildningsfilosofi

HUFS härleder sin pedagogiska filosofi från andan i skolans motto, Sanning, Fred och Kreativitet . Studenter uppmuntras att omfamna idealerna för den liberala demokratin och att odla en känsla av individualitet och ledarskap för att bidra till nationens och världens hela berikning och välstånd.

HUFS-mål

HUFS odlar upplysta medborgare med ett globalt perspektiv och kreativa proffs som kommer att leda samman fusionen av världens kulturer i framtiden. Studenterna är utbildade i de liberala konsterna som omfattar humaniora samt sociala och naturvetenskapliga ämnen för att bygga en sund grund för kunskap.

Dessutom är eleverna utbildade på ett eller flera främmande språk, en framträdande egenskap och prioritet vid HUFS. Tillsammans med språkutbildningen är studien av regional geopolitik, ekonomi, samhälle och kultur i olika delar av världen för att vårda sanna medborgare i världen.

Platser

Seoul

Address
107 Imun-ro, Dongdaemun-gu, Seoul, Korea
02450 Seoul, Seoul, Sydkorea

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium