Läs den officiella beskrivningen

Thai Culinary Training School

Professionell - Autentisk - Intensiv - All Inclusive

UTBILDNING FÖR YACHT CHEFS, NYA RESTAURANT START-UPS, OCH DESS LÄNDER ATT LÄR HUR KÖPAR ATT VARA EN THAI

Vi är i Bangkok, huvudstaden för thailändsk kulinarisk matlagning och hemmet för världsberömda thailändska rätter. Vem skulle känna thailändsk matlagning bättre än oss, och var annars skulle du gå till att lära känna thailändsk mat? Vår thailändska matlagning är inte fusion eller beredd med ersättningsingredienser. Vi använder autentiska ingredienser, och vi lär dig hur thailändska rätter ska smakas. Kom med i vår finjusterade och långvariga kockprogram. Du kan studera 1 vecka eller upp till 8 veckor. Övning gör perfekt, och det är precis vad du ska göra med oss. Du lär dig 25-30 professionella thailändska rätter varje vecka.

Under din kulinariska träning kan du förvänta dig att lära dig om:

  • Thai ingredienser-frukter, grönsaker, örter, kryddor, pasta, såser, ...
  • Professionell matberedning, matlagningsteknik
  • Thai kokkärl-woks, ångkokare, friterare, ...
  • Curry pasta (gjorde det gammaldags sätt med murbruk
  • Rörsteg, Sallader, Soppor, Förrätter, Ångning, Stekpanna, Efterrätter
  • Dips, såser
  • Thai fruktskärning
Ta en titt på vår FACEBOOK-sida: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/

VÅR CULINARY TRAINING BENÄMNING

Det bästa sättet att lära sig att laga mat är att göra det själv. I vårt intensiva, hands-on-program, studenter - koka, laga mat och laga mat. Med recept i din hand förklarar din kockinstruktör först och visar varje maträtt. Du tar anteckningar och ställer frågor. Då är det din tur att duplicera vad som har visats. Genom att självständigt förbereda varje maträtt lär du dig att förbereda det. Därefter kritiseras din "skapelse", och din instruktör berättar hur du förbättrar det.
Vanligtvis täcker 5-6 professionella thailändska rätter djupgående dagligen (25-30 / vecka). Vid tillfredsställande slutförande av tilldelade rätter slutar klassen varje dag.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Bangkok Thai Cooking Academy

Vi erbjuder träningsprogram på engelska för nybörjare samt erfarna matlagare. Vi kan ta dig från var du nu är till högre nivåer av kulinariska färdigheter säkert. Studera ... [+]

Internationella Culinary Training Programs

"Lär dig att laga mat som en thailändsk kock"

Studie från 1 vecka till 6 månader

Vi erbjuder träningsprogram på engelska för nybörjare och erfarna matlagare. Vi kan ta dig från var du nu är till högre nivåer av kulinariska färdigheter säkert.

Culinary Training School

Utbildning för jaktkockar, nya restaurangstarter och de som vill lära sig att laga thailändska som en thailändsk.

Vår akademi

Våra professionella kulinariska träningslokaler är nya och helt luftkonditionerade. Varje kockstudent har sin egen träningsstation komplett med gasfrysare, granitmatlagning, diskbänk och matplats. I träningschefen är stationen instruktörens demonstrationsstation där alla recept är förberedda och demonstreras av kockinstruktören.... [-]

Thailand Bangkok
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 8 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska