GeniusQuest Film Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

GeniusQuest TM Film Academy

GeniusQuest TM Film Academy erbjuder diplom- och certifikatkurser på campus som är specifikt utformade för att påskynda din karriär inom digitala medier och underhållning. Vi erbjuder en inspirerande och högenergimiljö där du kommer att handledas av praktiserande branschfolk och samarbeta med kamrater. Du får verklig branschupplevelse, spelar flera roller och bygger meningsfulla professionella kontakter. Du lär dig genom att göra och omvandla din kreativitet till praktiska färdigheter genom praktiska, industribaserade portföljprojekt som visar ditt arbete för framtida arbetsgivare. På GeniusQuest TM Film Academy kommer du att uppleva en av Sydostasiens mest unika utbildningsmiljöer med instruktörer och kamrater som delar din passion. Vi är det bästa valet för blivande filmskapare att studera film i Sydostasien.

Våra flaggskeppskurser

 • TQUK nivå 5 diplom i medieproduktion - filmframställning (RQF)

16 månader, heltid

 • TQUK nivå 4 diplom i medieproduktion - filmframställning (RQF)

6 månader, heltid

GeniusQuest TM Film Academy kommer du att lära oss vår kännetecken Creative Revolution TM- process för att förvandla kreativitet och intensitet till de praktiska färdigheter som krävs av den konkurrenskraftiga världen inom den digitala medieindustrin.

Du kommer att regissera, filma och redigera i en högenergimiljö, förbereda för en spännande karriär inom filmskapande, under ledning av branschfolk och stödjande fakulteter, som förstår vad som krävs för att lyckas.

Varför välja GENIUSQUEST TM Film Academy

Här är de 10 bästa orsakerna till att morgondagens filmskapare väljer GeniusQuest TM Film Academy:

 • Internationellt respekterade filmskapande mentorer
 • Kurser som erbjuds helt eller främst på engelska
 • Heltid examensbevis och certifikat kvalifikationer värderade i över 100 länder
 • Professionell produktionsutrustning, postproduktionsanläggningar, egen studio och screeningteater
 • Relevant, praktisk och prisvärd filmutbildning
 • Branschjobb och praktikplatser för högpresterande studenter
 • Samarbetande, vänlig och inkluderande läromiljö
 • Fokusera på teamwork och människors färdigheter för anpassningsbara och kreativa filmskapare
 • Individuell talang och kreativitet vårdades
 • Unika campusplatser som erbjuder spektakulära bakgrunder och livliga sammanhang för studentfilmprojekt

Fokus på dokumentär berättelse

På GeniusQuest TM Film Academy är studenter specialiserade på filmskapande i dokumentär stil för att dra nytta av ökade möjligheter som presenteras genom att utveckla digitala medier och plattformar för berättelse. I denna era som kännetecknas av sociala medier, strömningsnätverk och tillgänglig filmskapande utrustning, dyker upp nya, nya sätt att berätta om nonfiction vid skärningspunkten mellan dokumentär och offentligt engagemang. Inställningen av varje GeniusQuest TM Film Academy-campus erbjuder studenter ett unikt kulturellt och socialt sammanhang för att representera lokala frågor och perspektiv samtidigt som de behåller sin oberoende kreativa och redaktionella röst.

TQUK-godkänt centrum

GeniusQuest TM är ett godkänt TQUK-center för nivå 4 och nivå 5-program inom filmskapning.

TQUK är Storbritanniens snabbast växande tilldelningsorganisation (AO), erkänd av Office of Qualifications and Examinations Regulation (Ofqual) i England och den walisiska regeringen. Som en Ofqual reglerad tilldelningsorganisation garanteras alla TQUK-kvalifikationer att uppfylla en hög standard. TQUK vidtar åtgärder för att se till att alla centra som erbjuder en TQUK-kvalificering ges det stöd de behöver för att ge bästa möjliga service till sina elever.

TQUK-kvalifikationer erkänns i över 100 länder runt om i världen, vilket öppnar dörren för potentiella regionala och globala utbildningsmöjligheter och anställningsmöjligheter för akademiker från GeniusQuest TM- diplomprogram.

Nästa kurser börjar september 2020

Karriärambitioner. Familjelöften. Personlig uppfyllande. Vad väntar du på? Lär dig mer om vår spännande pedagogiska erfarenhet och praktiska kurser. Nå i dag för att få information om GeniusQuest TM Film Academy och hur du kan lära dig film i Sydostasien.

128317_photo-1440404653325-ab127d49abc1.jpeg

Noom Peerapong / Unsplash

Lär dig filmskapande på GeniusQuest TM Film Academy i Thailand

Om Ko Samui, Thailand

Frodig med tropisk skog, kantad med palmer fodrade sträckor av gyllene sand, omgiven av pellucid, akvamarinvatten, är Ko Samui Thailands näst mest populära ödestination.

Beläget i Thailändska viken, är det cirka 700 km söder om Bangkok och 80 km från Thailands södra kust. Den tredje största ön i Thailand, den är den största i en skärgård med mer än 80 öar som inkluderar Ang Thong National Marine Park, ett kajakparadis och en dagstur från Ko Samui.

Liten tillräckligt för att omgås en halv dag på en motorcykel eller med bil, men denna ö-pärla har ändå en sådan mängd olika stränder och aktiviteter att det skulle vara omöjligt att uppleva allt på en enda dag. Stränderna i Chaweng, Lamai, Taling Ngam och Natien är livliga strandstäder med fantastiska orter, internationellt hyllade restauranger och underhållning i världsklass. Aktiviteter runt Ko Samui inkluderar yogainstruktion, Muay Thai-träning, dykning, golf och till och med matlagningskurser. Även om det finns några tystare stränder som är idealiska för avkoppling, särskilt de som har några av de finaste femstjärniga orterna i världen, och några som utstrålar gammaldags charm - som Bo Phut som har konverterade, gamla kinesiska butikshus - Ko Samui är en livlig, spännande plats som har utvecklat sin egen stil med öparadis samtidigt som man behåller mycket av sin naturliga skönhet

Samui International Airport, en av världens vackraste och bäst utformade i linje med dess underbara naturliga omgivningar, serveras med regelbundna flyg från Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Hong Kong samt ett antal städer i Kina.

Lär dig filmskapande med GeniusQuest TM i Ko Samui - En paradisisk upplevelse

Med sina vita stränder, klara hav, vattenfall, spektakulära utsiktspunkter, livliga townships och vackra tempel, är Ko Samui verkligen ett veritabelt filmskapande paradis. Om man tilltalar studenterna är dess prisvärda boende och relativt låga levnadskostnader.

GeniusQuest TM Film Academy ligger i hjärtat av ön i Bo Phut. Genom partnerskap med lokala företag, särskilt turist- och gästfrihetssektorerna, kan vi ge studenter möjligheter att skapa filmer som visar Ko Samuys naturliga skönhet, historia, folklore och kultur.

GeniusQuest TM erbjuder hem- och internationella studenter följande heltidsprogram på Ko Samui Campus:

 • TQUK nivå 5 diplom i medieproduktion - filmframställning (RQF)
 • TQUK nivå 4 diplom i medieproduktion - filmframställning (RQF)

Platser

Ko Samui

Address
Ko Samui, Surat Thani, Thailand

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium