Thai Chef School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Professionell kock

Ackrediterade av thailändska utbildningsministeriet

Vi är i Bangkok, huvudstaden för thailändsk kulinarisk matlagning och hemmet för världsberömda thailändska rätter. Vem skulle känna thailändsk matlagning bättre än vår thailändska kulinariska skola i Bangkok, och var skulle du gå till att lära känna thailändsk mat? Vi är en professionell thailändsk matlagningsklass i Bangkok. Kom och lär oss med oss ​​autentiska thailändska, pan-asiatiska och västerländska matlagningar med färska ingredienser och professionella recept på engelska.

Denna Bangkok Chef School och dess instruktörer ägnas åt att hjälpa varje kockstudent att uppnå de högsta kulinariska färdigheterna som är möjliga. All utbildning är utformad för att införa en framgångsrik arbetsetik och att utveckla förtroendet för att arbeta i ett kommersiellt kök. Professionell kockutbildning i Bangkok består av klassrumsarbete, intensiv fritidstrening och valfria praktikplatser på thailändska hotell / orter.

Tonvikten läggs på att uppnå autentiska smaker och arom tillsammans med professionell presentation. Alla rätter måste smaka rätt, luktar rätt och titta rätt. Detta är vår GARANTI till dig!

Lär dig thailändska

Den bästa delen är i Bangkok, du kan lära dig antingen thailändsk matlagning, pan-asiatisk matlagning, eller västerländsk matlagning. Det thailändska matlagningsprogrammet är 6 veckor och ackrediteras av thailändska utbildningsdepartementet. Panasiatiska och västerländska matlagningsprogram är både 7 veckor, intensiv och professionell. Lär dig hur du behärskar thailändska, kinesiska, japanska och västerländska professionella rätter. Lär dig allt om Förrätter, Soppor, Sallader, Curry Pastes, Stir Fries, Ångad, Grillad, Stekt Stekt, Desserter, Växtbaserade drycker, Gatumatar, ... ELLER Lär dig grunderna i västerländsk matlagning i vår västerländska Basic Culinary kurs.

Kom och lära oss med oss. Tre stora utbildningar finns tillgängliga:

  1. CULINARY TRAINING - Lär dig pan-asiatiska rätter eller västerländsk matlagning, grundläggande kulinarisk träning, arbeta på hotell / resort som betald praktikant och låt oss hjälpa dig att hitta ett bra betalande jobb på ett kryssningsfartyg eller i ett F
  2. PROFESSIONAL THAI CULINARY TRAINING-Lär 80 professionella thailändska rätter grundligt under 6 veckor med intensiv matlagning, matlagning och matlagning.
  3. Utbytesstudent - Kom till Thailand, lära sig thailändska rätter och kultur, få högskolepoäng. Boenden ingår i detta program.
  4. BASIC CULINARY SKILLS TRAINING-Lär dig viktiga grundläggande kulinariska färdigheter som knivkompetens, HACCP-träning, matkostnad, mätningar, ... i 2 intensiva veckor.

VÅRT UPPDRAG

Thai Chef School är engagerad i att underlätta studentinlärning och karriärutveckling. Vi strävar efter att tillhandahålla en professionell och dynamisk inlärningsmiljö samtidigt som eleverna får bli morgondagens kulinariska ledare. Vårt mål är att hjälpa mat- och dryckesarbetare att bedriva sina kulinariska drömmar genom att erbjuda ackrediterad karriärutbildning tillsammans med hjälp av arbetsplacering.

Vår skola campus ligger i Bangkok, den kulturella och kulinariska huvudstaden i Thailand. Som rankad # 6 i världs popularitet, är thailändsk mat noterat för sin smak och hälsa aspekter. Vi vet hur bra thailändska rätter ska smaka, för vi är belägna i Thailand. Vi undervisar äkta thailändsk matlagning, inte fusion. Och för dem som är intresserade av att lära sig västerländsk (europeisk) matlagning, inte ett problem. Följ med oss ​​bara i vår västerländska grundläggande kurserskurs. Vårt campus är bekvämt beläget direkt på Sukhumvit Road, 2 kvarter från BTS On Nut, direkt under Tom N Toms Coffee Shop i Phyll Community Center. Klasser utförs i nya professionella klassrum av engelsktalande thailändska kockar.

VÅRA CHEFS:

Skolskockar är högutbildade engelsktalande thailändska medborgare. Alla har erfarenhet av att arbeta i thailändska och västerländska restauranger lokalt och internationellt och har haft många års erfarenhet av matlagning vid olika skolor.

VÅRA MÅL:

Vårt grundläggande mål är att lära eleverna äkta provsmakning på thailändska och västerländska rätter samtidigt som vi skapar en arbetsetik och professionella färdigheter i våra kandidater. Vi prenumererar på idén att man lär sig bäst genom att göra; därför är klasserna helt praktiska. Och detta är precis vad våra elever gör - de lagar mat, lagar mat och lagar mat. Instruktörer visar hur man förbereder en maträtt, och eleverna övar tills rätt smak uppnås. Vi gör nybörjare till kockar, kockar till kockar och kockar till thailändska kulinariska kockar. Vill du lära dig och ha lite kul? Kom med oss ​​här i exotisk Bangkok. Lärande smakade aldrig så bra !!

Platser

bangkok

Address
1770 Sukhumvit Road Soi 54, Bang Chak, Prakanong
Bangkok, Thailand

bangkok, Thailand

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium