Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen!

Vi har något för alla!

Institutet för språk- och förberedande studier, Karlsuniversitetet i Prag erbjuder ett stort urval tjeckiska kurser på olika nivåer av svårigheter och intensitet. Vi tillgodoser både de som är intresserade av intensiva dagliga kurser av varierande längd (årslång / semester / sex veckor), samt de som föredrar mindre intensiva kurser. För studenter som inte kan delta i lektionen erbjuder vi språkkurser via internet.

Vill du studera gratis på ett av de mest prestigefyllda europeiska universiteten? Registrera dig för en kurs på ILPS CU!

För högskoleledare erbjuder vi intensiva årliga förberedande kurser av tjeckiska språk och specialämnen. Tack vare denna kurs kommer dina chanser att passera inträdesprov på ditt valda universitet i Tjeckien öka kraftigt.

Förberedande kurser erbjuds också på engelska .

Studenterna kan välja mellan följande specialiteter:

  • Humaniora
  • Ekonomi
  • Teknisk
  • konst
  • Medicin och vetenskap

Vi välkomnar naturligtvis universitetsexaminade till våra kurser, som vill studera för en magisterexamen eller doktorand i Tjeckien.

Vi erbjuder hög kvalitet till ett rimligt pris - 36 veckors undervisning på 35 timmar i veckan (årslånga förberedande kurser)!

Ansökningsfrist för studenter med visumplikt är 30 juni 2015. Vi accepterar ansökningar för 2016-2017 läsåret september 2015.

Platser

prag

The Institute for Language and Preparatory Studies, Charles University in Prague (ILPS CU)

Address
The Institute for Language and Preparatory Studies, Charles University in Prague (ILPS CU)
Vratislavova 29/10

128 00 prag, prag, Tjeckien
Telefon
+420 224 990 420