Läs den officiella beskrivningen

VÅR VISION

Med huvudkontor i Kanada sedan 1959, är LaSalle College İstanbul en privat college består av ett internationellt team av specialister dedikerade till att erbjuda kvalitetsutbildning för våra elever att nå sin fulla potential. Specialist inom mode, är akademins vision att sätta Istanbul på kartan över mode städerna i världen. Genom att vårda innovation och hög kaliber design, våra studenter fortsätter att vinna internationellt erkännande. När kollegiet först öppnade 1993, erkände vi ett behov av att utveckla den lokala modeindustrin och såg en stor möjlighet att utbilda våra elever att bli världsklass designers kapabla att göra sin prägel internationellt samt stimulera modebranschen inom Turkiet. Idag är våra mode program fokuserar på utformningen av unika men säljmodekollektioner så att våra elever kan vara beredda att möta kraven från industrin med en entreprenörs kant.

KANADENSISK UTBILDNING

Alla program kursplaner erbjuds på LaSalle College İstanbul utvecklas av LCI Utbildning i Montreal enligt kanadensiska utbildningsstandarder. Vårt team av lärare och yrkesverksamma i Turkiet samarbetar nära med kanadensiska huvudkontor för att möta högsta utbildningskrav. Pedagogisk relevans, enhetlighet och lämplighet för varje utbildningsplanen är tre faktorer som formellt utvärderas inom alla LCI Utbildning dotterbolag. Från state-of-the-art utbildningslokaler till kvalificerade instruktörer, LaSalle College İstanbul har ett internationellt rykte för att tillhandahålla utbildning av hög kvalitet.

Från kejsare till sultaner, dynastier och imperier har Istanbul historiskt varit en ekonomisk nav för land och hav handel. Omgiven av Gyllene hornet mynning, Bosporen sundet, Svarta havet och Marmarasjön, pendeltåg färjor är ryggraden i dagliga transporter.

LaSalle College İstanbul är strategiskt beläget i centrum av Istanbul på gångavstånd från museer, restauranger och köpcentra. Eleverna kan njuta av Istanbuls blandning av romerska, bysantinska och ottomanska arkitektur, visa upp stadens charm. Dess kulturella mångfald kan också ses genom att titta på sin attraktiva skyline av kejserliga moskéer, historiska kyrkor och synagogor.

Naturligtvis är Istanbul en guldgruva för kultur och konst. I själva verket, EU döpte staden till Europeisk kulturhuvudstad för år 2010. Med en befolkning på över tolv miljoner, är Istanbul den enda bi-kontinental stad i världen är en del av både Asien och Europa och LaSalle College Istanbul är stolta över att ha en elevkår som speglar denna mångfald av kulturer.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

LaSalle College Istanbul

Inredningen Program vid LaSalle College İstanbul ger dig kompetens att göra karriär som en inredningsarkitekt! ... [+]

Inredning Diploma

Är du ett brinnande intresse inredning? Har du gott om designkoncept i åtanke när man tittar på en plats? Om så är fallet, kommer Inredning Program vid LaSalle College İstanbul ger dig kompetens att göra karriär som en inredningsarkitekt!

Detta program tar dig från de grundläggande principerna och inslag av design till full renderingar i Photoshop och AutoCAD. Under dina studier kommer du att arbeta med olika former, färger, texturer, material och belysning för att designa interiörer.

Dessa inrednings kurser kommer också att utveckla dina färdigheter för att införliva designteori och material & möbel specifikationer för att skapa 2D och 3D-planer. Akademiker kan välja att följa en av tre karriär alternativ: bostäder, kommersiella eller institutionella utformning.... [-]

Turkiet istanbul
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
LaSalle College Istanbul

Gör tanken på att bli nästa topp modedesigner i Turkiet inspirerar dig? Om så är fallet, är Fashion Design Program för LaSalle College İstanbul för dig! ... [+]

Mode Design Diploma

Gör tanken på att bli nästa topp modedesigner i Turkiet inspirerar dig? Om så är fallet, är Fashion Design Program för LaSalle College İstanbul för dig! Från att producera en modekoncept att omvandla den till utestående kläder och främja din egen modekollektion, kommer detta program tar dig genom varje steg av design.

Våra lärare, som är yrkesverksamma inom området, träna dig att möta kraven från denna mycket konkurrenskraftiga och nitning industrin. Akademiker har möjlighet att visa sina färdigheter genom att sätta samman modevisningar och delta i både lokala och internationella modedesigntävlingar.

Programöversikt

Detta modedesign Programmet består av 6 terminer, 15 veckor per termin under en totalt 90 veckor.... [-]

Turkiet istanbul
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
LaSalle College Istanbul

Om du är affärs kunniga, har en passion för mode och ett kreativt sinne, kommer LaSalle College Istanbul Fashion Marketing program ta din talang till nästa nivå. ... [+]

Fashion Marketing Diploma

Om du är affärs kunniga, har en passion för mode och ett kreativt sinne, kommer LaSalle College Istanbul Fashion Marketing program ta din talang till nästa nivå.

Akademiker i detta program inte bara köpa, sälja och marknadsföra modeprodukter men även förstå grunderna i modebranschen, manipulera nuvarande datorprogram som används inom området och skapa professionella bildskärmar.

Lärare i detta program är också yrkesverksamma inom området och har möjlighet att ge studenterna en inblick i de aktuella förhållandena på arbetsplatsen. Från den lokala industrin på den internationella arenan, mode handlare arbetar för kläder återförsäljare eller grossister att utveckla, analysera och genomföra effektiva sätt marknadsföringsstrategier.... [-]

Turkiet istanbul
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska