LaSalle College Istanbul

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VÅR VISION

Med huvudkontor i Kanada sedan 1959, är LaSalle College İstanbul en privat college består av ett internationellt team av specialister dedikerade till att erbjuda kvalitetsutbildning för våra elever att nå sin fulla potential. Specialist inom mode, är akademins vision att sätta Istanbul på kartan över mode städerna i världen. Genom att vårda innovation och hög kaliber design, våra studenter fortsätter att vinna internationellt erkännande. När kollegiet först öppnade 1993, erkände vi ett behov av att utveckla den lokala modeindustrin och såg en stor möjlighet att utbilda våra elever att bli världsklass designers kapabla att göra sin prägel internationellt samt stimulera modebranschen inom Turkiet. Idag är våra mode program fokuserar på utformningen av unika men säljmodekollektioner så att våra elever kan vara beredda att möta kraven från industrin med en entreprenörs kant.

KANADENSISK UTBILDNING

Alla program kursplaner erbjuds på LaSalle College İstanbul utvecklas av LCI Utbildning i Montreal enligt kanadensiska utbildningsstandarder. Vårt team av lärare och yrkesverksamma i Turkiet samarbetar nära med kanadensiska huvudkontor för att möta högsta utbildningskrav. Pedagogisk relevans, enhetlighet och lämplighet för varje utbildningsplanen är tre faktorer som formellt utvärderas inom alla LCI Utbildning dotterbolag. Från state-of-the-art utbildningslokaler till kvalificerade instruktörer, LaSalle College İstanbul har ett internationellt rykte för att tillhandahålla utbildning av hög kvalitet.

Från kejsare till sultaner, dynastier och imperier har Istanbul historiskt varit en ekonomisk nav för land och hav handel. Omgiven av Gyllene hornet mynning, Bosporen sundet, Svarta havet och Marmarasjön, pendeltåg färjor är ryggraden i dagliga transporter.

LaSalle College İstanbul är strategiskt beläget i centrum av Istanbul på gångavstånd från museer, restauranger och köpcentra. Eleverna kan njuta av Istanbuls blandning av romerska, bysantinska och ottomanska arkitektur, visa upp stadens charm. Dess kulturella mångfald kan också ses genom att titta på sin attraktiva skyline av kejserliga moskéer, historiska kyrkor och synagogor.

Naturligtvis är Istanbul en guldgruva för kultur och konst. I själva verket, EU döpte staden till Europeisk kulturhuvudstad för år 2010. Med en befolkning på över tolv miljoner, är Istanbul den enda bi-kontinental stad i världen är en del av både Asien och Europa och LaSalle College Istanbul är stolta över att ha en elevkår som speglar denna mångfald av kulturer.

Platser

istanbul

Address
LCI Istanbul
Gazeteciler Sitesi Dergiler Sok. No:4 - Esentepe Şişli

34394 istanbul, istanbul, Turkiet