Läs den officiella beskrivningen

Le Cordon Bleu har utvecklats från en parisisk matlagningsskola till en kulinarisk konstakademi med ett stort internationellt nätverk. Le Cordon Bleu rykte fortsätter att sväva genom sina program, som kontinuerligt förbättras och anpassas till gastronomins nuvarande och framtida behov samt dess högkvalificerade kockinstruktörer, som alla har en bred kunskap inom sitt kompetensområde.

Teoretiska tekniska kulinariska kurser undervisas i ett auditorium utrustat med modernt kök och audiovisuella system, vilket gör det möjligt för studenter att enkelt titta på kockarna och ställa frågor i en klassrumsmiljö. Efter de teoretiska kurserna övar studenterna teknikerna i kulinariska klasser, under ledning och övervakning av sina kockinstruktörer.

Le Cordon Bleu Istanbul erbjuder sina program med ett internationellt chefsinstruktörsteam. Alla kurser undervisas på engelska och demonstrationskurser översätts samtidigt till turkiska. I slutet av dessa program examinerar studenterna kommandot både engelska och franska gastronomiterminologin och har den nödvändiga tekniska och materiella kunskapen för att skapa egna recept.

Le Cordon Bleu Istanbul ligger på en 3650 m² mark som rymmer också en demonstrationsbyggnad

med titeln "The Center of Excellence". Skolan syftar till att utrusta studenter inte bara med teoretisk kunskap utan

även med all nödvändig yrkeskunskap och färdigheter för sin framtida karriär.

Center of Excellence rymmer;

• Gastro - Auditorium

• Kök, Pâtisserie och Multifunktionella Kök

• Sensory Analysis Laboratory

• 200 m² stort kök

• Övningsrestaurangen: L'Atelier Bleu

• Privat matsal

• Bankettrum

• Huvudproduktion Kök

• Kött-, fjäderfä-, fisk- och grönsaksberedning Kök

Våra studenter uppmanas också att demonstrera och testa sina kunskaper och färdigheter i många

nationella och internationella tävlingar, genomföra forskning om lokala och internationella köket; och granskning

långglömda rätter.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleus högklassiga Diplôme de Cuisine-program är utformat för att hjälpa dig att behärska nödvändiga färdigheter för att skapa fina maträtter genom en kombinatio ... [+]

Översikt

Le Cordon Bleus högklassiga Diplôme de Cuisine-program är utformat för att hjälpa dig att behärska nödvändiga färdigheter för att skapa fina maträtter genom en kombination av praktiska sessioner, demonstrationer och teorielektioner. Studenterna kommer att lära sig alla professionella tekniker som krävs för att utvecklas med en rad spännande karriärmöjligheter och lärs av vårt team av klassiskt utbildade undervisningskockar, som alla har erfarenhet av att arbeta i ledande befattningar i världens finaste kök och Michelin-stjärniga restauranger.

Studerande som fyller nivåerna Basic, Intermediate och Superior Cuisine, som varar 6 timmar om dagen, 3 dagar i veckan och 180 timmar totalt, tilldelas "Diplôme de Cuisine".... [-]

Turkiet Istanbul
Öppen antagning
Engelska
Heltid
33 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleus Diplôme de Pâtisserie är en av de mest respekterade kulinariska kvalifikationerna i världen. Studenter som framgångsrikt fullbordar våra bankkurser kvalif ... [+]

Översikt

Le Cordon Bleus Diplôme de Pâtisserie är en av de mest respekterade kulinariska kvalifikationerna i världen. Studenter som framgångsrikt fullbordar våra bankkurser kvalificerar kommer att lära sig alla professionella tekniker som krävs för att utvecklas i en rad spännande karriärmöjligheter. Eleverna lärs av vårt team av klassiskt utbildade undervisningskockar, som alla har erfarenhet av att arbeta i ledande befattningar i världens finaste hotell, konditorier och restauranger med Michelin-stjärna.

Studenter som fullföljer nivåerna Basic, Intermediate och Superior Pâtsserie, som varar i 6 timmar om dagen, 2 dagar i veckan och 120 timmar totalt, tilldelas "Diplôme de Pâtisserie".... [-]

Turkiet Istanbul
Öppen antagning
Engelska
Heltid
33 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Le Cordon Bleu Istanbul

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® är respekterad inom kulin- och gästbranschen som ett varumärke av excellence. Det är en inflytelserik kvalifikation som kombinerar klassisk ... [+]

Le Cordon Bleus Grand Diplôme® är respekterad inom kulin- och gästbranschen som ett varumärke av excellence. Det är en inflytelserik kvalifikation som kombinerar klassisk träning i både mat och pâtisserie. Studenterna lärde sig grundläggande kulinära färdigheter innan de tillämpade denna kunskap på högkvalitativa produkter och specialkomponenter.

Detta Diplom delas ut efter framgångsrik avslutning av både Diplôme de Cuisine och Diplôme de Pâtisserie, som kan studeras samtidigt under en period av 9 till 12 månader.

Le Cordon Bleu Grand Diplôme är världsberömd som ett märke av excellens och är din nyckel till dörren till den kulinariska världen.

3 termi... [-]
Turkiet Istanbul
Öppen antagning
Engelska
Heltid
33 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Nişantepe District,Orman Street, 34794 Çekmeköy
Istanbul, Istanbul, Turkiet