Läs den officiella beskrivningen

Tyska språkkurs i München

Intensiva språkkurser i München - på tyska och många främmande språk sedan 1992 Alinguas dina röst skor i Münchens stadsdel Schwabing kontaktpunkt för alla som vill lära sig ett främmande språk i utmärkta förhållanden. Speciellt har vi specialiserat oss till elever för vilka tyska är ett främmande språk. Men vi erbjuder även många andra språk från engelska till kinesiska.

Letar du efter en intensiv tyskakurs i München? Är du intresserad av en kurs i engelska eller en språkkurs i franska, italienska, spanska, grekiska, tjeckiska, ryska, slovakiska eller kinesiska? Är du intresserad av språkkurser och vill ta in München dina kunskaper håller måttet? Sedan kontaktar oss och anmäla dig till en av våra utmärkta språkkurser i München.

Dina fördelar:

  • Den officiella Telc testar A1 till C1 - små grupper - kvalificerad undervisning - rättvisa priser - bra resultat i undersökningar - personlig lärmiljö - gratis Internetanvändning - Gratis action och kulturprogram från juni till augusti - sommarspråkkurser för barn och tonåringar.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Alinguas

Sedan 1992 erbjuder Alinguas språkskola i München tyska språkkurser i enlighet med den gemensamma europeiska referensramen (nivåerna A1-C2) i ... [+]

Tyska språkkurser i Tyskland, München i Alinguas språkskola - hög kvalitet, rimliga priser

Sedan 1992 erbjuder Alinguas språkskola i München tyska språkkurser i enlighet med den gemensamma europeiska referensramen (nivåerna A1-C2), i små grupper (4 -12 deltagare på sommaren till 14), och riktade examensförberedande för alla internationella undersökningar.

Här, våra studenter uppnå de bästa resultaten genom sitt tyska språkkurs.

Våra högt kvalificerade språklärare undervisar målmedveten, men inte bara helt i enlighet med kursplanen. Snarare, de fungerar som en coach och stötta de optimala språkstudenter i deras lärande framsteg.

I ett personligt samtal över en kopp kaffe eller te, vi uppskattar din flyt. Efter en fri placeringstest tyska äger rum, där du också kan hitta din språkförmåga. Då kommer vi att vara glada att ge dig råd och hitta lämpligt för din individuella prestation mål Intensiv tyskakurs i München / Tyskland.... [-]

Tyskland Munich
Oktober 2019
Heltid
1 - 48 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska