Alinguas

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Tyska språkkurs i München

Intensiva språkkurser i München - på tyska och många främmande språk sedan 1992 Alinguas dina röst skor i Münchens stadsdel Schwabing kontaktpunkt för alla som vill lära sig ett främmande språk i utmärkta förhållanden. Speciellt har vi specialiserat oss till elever för vilka tyska är ett främmande språk. Men vi erbjuder även många andra språk från engelska till kinesiska.

Letar du efter en intensiv tyskakurs i München? Är du intresserad av en kurs i engelska eller en språkkurs i franska, italienska, spanska, grekiska, tjeckiska, ryska, slovakiska eller kinesiska? Är du intresserad av språkkurser och vill ta in München dina kunskaper håller måttet? Sedan kontaktar oss och anmäla dig till en av våra utmärkta språkkurser i München.

Dina fördelar:

  • Den officiella Telc testar A1 till C1 - små grupper - kvalificerad undervisning - rättvisa priser - bra resultat i undersökningar - personlig lärmiljö - gratis Internetanvändning - Gratis action och kulturprogram från juni till augusti - sommarspråkkurser för barn och tonåringar.

Platser

Munich

Address
Language School Alinguas GbR
Hohenzollernplatz 5

D-80796 Munich, Bayern, Tyskland