Berlin International College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Introduktion

Berlin International College (BIC) är en förberedelse / Pathway college i Tysklands huvudstad som förbereder internationella studenter för att studera vid tyska universitet på tyska eller engelska. BIC är specialiserat på examen inom teknik, IT och relaterade tekniska områden men vi erbjuder också program för affärsrelaterade examina. Som en specialtjänst, som ingår i alla våra program, får studenter en villkorad studieplats vid det partneruniversitet som de väljer.

ProgramalternativAtt studera en kandidatexamen

  • PPS FSP - Intensiva tyska språkkurser och grundkurser (Studienkolleg) med Feststellungsprüfung (FSP), universitetets examen
  • PPS TestAS - Intensiva tyska språkkurser och grundkurser (Studienkolleg) med TestAS, testet för akademiska studier, ett alternativ till FSP
  • PPS Engelska - Grundkurser (Studienkolleg) på engelska För att studera en magisterexamen
  • PP - Intensiva tyska språkkurser och studieförberedande kurs

PlatsBerlin International College ligger i Tysklands huvudstad i hjärtat av Europas största ekonomi. Allt och alla är representerade i Berlin, där lysande och kreativa sinnen inom akademia, politik och företag från hela världen möts för att uppleva denna unika multikulturalism. Därmed får BIC-studenter chansen att komma i kontakt med inspirerande människor, nätverk och uppleva alla de möjligheter Berlin har att erbjuda. Samtidigt kan de också delta i ett rikt utbud av konst, sport och andra aktiviteter under sin fritid, inklusive Berlins nattliv, vilket är svårt att matcha i dess livliga liv.

Följaktligen studerar BIC-studenter och lever i en spännande atmosfär av historia, konstnärlig kreativitet och pulserande energi.

Platser

berlin

BIC Berlin International College GmbH

Address
Berlin International College Warschauer Straße 32
10243 berlin, berlin, Tyskland
Telefon
+49 30 233226710