Läs den officiella beskrivningen

Varje sommar sedan 2012 har vi öppnat våra dörrar för workshops inom olika discipliner: Fine and Performing Arts, Design, Music, Creative Entrepreneurship, Arts Management och Self-Marketing. Allt som ligger i hjärtat av Tysklands största och mest inspirerande stad.

Ett team av passionerade lärare och tränare erbjuder en stödjande miljö där du kan utmana dig själv i kreativt uttryck och kritiskt tänkande, hitta din konstnärliga röst och visuella språk, förverkliga dina idéer, dela dem med likasinnade människor och bygga upp ett nätverk som kommer att bli relevant för din karriär.

Följ med oss för att studera i Berlin och träffa konstnärer och kreativiteter från hela världen. Bli inspirerad av den unika atmosfären, utforska dina intressen och dyka in i kreativitetens storstad vid ett av världens största och mest mångsidiga universiteter.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att uppdateras .

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


Berlin Summer University of the Arts

Varje sommar sedan 2012 har vi öppnat våra dörrar för workshops inom olika discipliner: Fine and Performing Arts, Design, Music, Creative Entrepreneurship, Arts Managemen ... [+]

Rabatter för alumni och flera bokningar: Vi är glada att se dig igen och skulle vilja belöna dig med en 100 euro Alumni rabatt på din kursavgift (eller slutavgift om du anmäler dig för mer än en kurs). Deltagare som registrerar sig för flera av våra kurser får 50 euro rabatt på slutpriset.

Information och registrering: www.summer-university.udk-berlin.de

Bild och form

01.07-05.07 Övergångar - Ritning och rymd

Denna ritningsverkstad kommer att utforska övergångsrum i stadsberlin och experimentera med att teckna på ett öppet och tolkande sätt. Tonvikten kommer att läggas på praktiskt konstnärligt arbete i kombination med kritiska diskurser. Mer: href = "https://summer-university.udk-berlin.de/?id=352... [-]

Tyskland berlin
Öppen antagning
Engelska
Deltid
3 - 14 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska