European Sportsmanagement Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

ESMoutside

För yrkesmän och varje sportentusiaster

Trogen detta motto, har experter som finns i områdena utbildning, professionell idrott och affärer och grundade Europeiska Sports Management Academy. den grundare och initiativtagare till detta, speciellt anpassade till de särskilda behoven hos professionella och elitidrottare studerar, var ännu professionell fotbollsspelare och har som Dr. Dipl. Sport ekonom även akademisk kompetens. Dessutom båda parter, Dr. Thomas Roßberger och Daniela Roßberger förlita sig på tillsammans 40 års erfarenhet av ledande tyska företag.

det deklarerade Mål den ESM ACADEMY är tidigare eller fortfarande aktiv Professionella och tävlingsidrottare hjälpa dig själv efter idrottskarriär nya karriärmöjligheter i sport management av klubbar eller i den ekonomi att öppna. Studera, fristående från tid och plats. med en skräddarsytt studieprogram om två terminer förmedlar ESM ACADEMY flexibla, enkla, kompakta och professionella alla nödvändiga tekniska förutsättningar för en framgångsrik verksamhet som sportchef, sportchef eller manager.

Denna skola erbjuder program i:
  • Tysk

Se Certifikater »

Program

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Certifiering sport manager

Online och Campus-kombinerat Deltid 2 terminer October 2019 Tyskland Nuremberg

Vårt certifikat i Sport Management förbereder eleverna för en ledande position inom professionell idrott. Förutom sin egen praktisk erfarenhet, till exempel som en professionell eller tävlingsidrottare, är det viktigt i dagsläget för att få långtgående kompetens. Av dessa skäl har europeiska Sport Management Academy har skapat en skräddarsydd aktiva eller före detta elitidrottare online grad program. [+]

Studien för professionella idrottsmän och varje sportentusiaster!

Vårt certifikat i Sport Management förbereder eleverna för en ledande position inom professionell idrott.

Förutom sin egen praktisk erfarenhet, till exempel som en professionell eller tävlingsidrottare, är det viktigt i dagsläget för att få långtgående kompetens. Av dessa skäl har europeiska Sport Management Academy har skapat en skräddarsydd aktiva eller före detta elitidrottare online grad program.

Baserat på principen om "blended learning" (sänder läromedel genom olika kanaler) viktigt innehåll från områdena management, marknadsföring, kommunikation, juridik och idrottspsykologi förmedlar.... [-]