Läs den officiella beskrivningen

Vi är CIEE

En ideell, icke-statlig organisation, CIEE är landets äldsta och största ideella studie utomlands och interkulturell utbytesorganisation. Sedan 1947 har CIEE hjälpt tusentals människor att få de kunskaper och färdigheter som krävs för att leva och arbeta i en globalt beroende och kulturell mångsidig värld genom att erbjuda de mest omfattande, relevanta och värdefulla utbytesprogrammen som finns tillgängliga.

Vad vi gör

På CIEE skapar vi möjligheter som hjälper till att samla människor. Vi främjar utvecklingen av förståelse och ömsesidig respekt mellan samhällen och nationer genom att främja utbyte av idéer och erfarenheter. Vi hjälper till att ge studenter, lärare och unga yrkesverksamma från hela världen färdigheter som gör dem aktiva och ansvariga globala medborgare.

Vi gör det här genom att:

  • Erbjuder den mest omfattande sortimentet av utbytesprogram och tjänster tillgängliga.
  • Sammansättning av de största resurserna och den mest erfarna, passionerade personalen på området.
  • Arbeta för att alla ska ha tillgång till möjligheter och erfarenheter som informerar sina perspektiv och utökar sina horisonter.

Vad vi står för

CIEE Core Values

Vi tror på excellens och integritet . Vi tillhandahåller högkvalitativa program och tjänster, leda genom exempel och gå extra för att tjäna våra studenter och partners.

Vi tror på respekt . Vi omfamnar och firar mångfald. Vi övar öppen och ärlig kommunikation.

Vi tror på tillgången . Vi strävar efter att öppna dörrar för människor från alla bakgrunder till CIEE-program och till CIEE.

Slutligen tror vi på CIEE vi på problemlösning . Vi utvecklar innovativa och praktiska lösningar för att öka tillgången till internationella utbytesmöjligheter.

106996_rsz_adobestock_70168914.jpg

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Entrepreneur Lab by CIEE

Generera och utveckla en livskraftig affärsidé, ta sedan det från koncept till färdig affärsplan och investerarens färdiga tonhöjd. Ta med ett affärsproblem som du vill l ... [+]

Boot Camp för Aspiring Entrepreneurs

Generera och utveckla en livskraftig affärsidé, ta sedan det från koncept till färdig affärsplan och investerarens färdiga tonhöjd. Ta med ett affärsproblem som du vill lösa eller vi kommer att tillhandahålla ett från ett riktigt företag - ta itu med det och testa dina lösningar. Polska ditt CV och tjäna ett värdefullt certifikat medan du får en smak av startkulturen, skaffa dig grundläggande färdigheter och få en internationell utmaning.

UtbetalningenEn övertygande affärsplanEn investerare redo pitch deckEtt Elab-certifikat

Programstruktur

Din vecka kommer att bestå av en blandning av aktiviteter för att maximera din erfarenhetsinlärning, inklusive dagseminarier och grupparbete, gästföreläsningar och diskussioner, coaching och fireside-chattar.... [-]

Tyskland Berlin Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
6 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

CIEE IN ONE WORD

eLab - Start building the business of your dreams