Entrepreneur Lab by CIEE

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi är eLab av CIEE

eLab är ett 6 eller 12-veckors entreprenörskapsprogram som drivs av en ideell, icke-statlig organisation som kallas CIEE. Sedan 1947 har CIEE hjälpt tusentals människor få kunskap och färdigheter som krävs för att leva och arbeta i ett globalt inbördes beroende och kulturellt mångfaldig värld genom att erbjuda de mest omfattande, relevanta och värdefulla utbytesprogrammen som finns tillgängliga.

Vad vi gör

eLab är ett program där blivande företagare guidas genom processen att starta eget företag. Vi främjar utvecklingen av unga entreprenörsinnen som kommer till oss från hela världen och introducerar dem för start-scenen i London eller Berlin. Vi ger entreprenörer de praktiska färdigheterna, nätverksmöjligheterna och steg-för-steg-vägledning de behöver för att bygga sina företag från grunden.

Vi gör det här genom att:

  • Erbjuder den mest omfattande sortimentet av utbytesprogram och tjänster tillgängliga.
  • Sätta ihop de största resurserna och de mest erfarna, passionerade föreläsarna och gästtalarna i startscenen.
  • Säkerställa att varje vecka individuella och gruppcoachingssessioner samt expertmentoring är tillgängliga för att utvärdera och förbättra affärsmodeller.

Fördelarna med eLab

Vårt 6-veckors program lämnar dig med en affärsmodell och färdplan, så att du kan använda dina idéer såväl som ett tonhöjdsplan för att presentera för potentiella grundare, investerare och inkubatorer. Vi utvärderar dina individuella affärsmål och behov för att hjälpa dig hitta de bästa lösningarna på dina problem. Dessutom kommer vi att ansluta dig direkt med experter och mentorer inom ditt branschområde samt några av de största sinnena i start-up scenen. För att inte tala, coaching och vägledning som du får här kommer att göra dig säker och redo att starta ditt företag.120810_WDBD2788.jpg

Platser

berlin

Address
Gneisenaustr. 27
10961 berlin, berlin, Tyskland

london

Address
46-47 Russell Square, Bloomsbury
WC1B 4JP london, england, Storbritannien