Läs den officiella beskrivningen

Humboldt-Institut

Under de senaste 40 åren studerade mer än 60.000 studenter från över 160 länder tyska med Humboldt-Institut. Detta gör Humboldt-Institut en av de största och mest erfarna leverantörer av tyska som ett främmande språk. Aspiration av Humboldt-Institut har alltid varit att erbjuda de bästa tyska kurser och för att garantera snabb och effektiv inlärning för alla elever. Intensiv tysk språkkurs erbjuds på 17 orter över hela Tyskland, varav fyra - Berlin, Constance, Lindenberg och Bad Schussenried - är öppna året runt. Humboldt-Institut erbjuder tyska kurser för alla åldersgrupper och språknivåer.

Klass storlek

Våra klasser består av ca.. 10 kursdeltagare. Med en sådan liten storlek vill vi se till att individuell uppmärksamhet ges till varje enskild person. Eftersom vi fokuserar väldigt mycket på den kommunikativa metoden i språket, utan att försumma grammatik, vi se till att göra varje elev prata och delta livfullt genom att begränsa antalet deltagare per grupp.

Humboldt-Institut eV

Språknivåer

Vi erbjuder upp till 6 olika språkliga nivåer, från totala nybörjare till mycket avancerade, eller, i enlighet med den europeiska referensramen, nivåerna A1-C2.

Tidtabell

Under en intensiv kurs, våra vuxna har 5 lektioner à 45 minuter varje morgon, med start kl 08:30 och kör fram till 01:00, inklusive två pauser. På måndag eftermiddag kommer det att finnas en lektion från 2:15 till 3:00. På tisdagar och torsdagar kommer det att finnas två lektioner från 02:15 till 03:45.

Tester

Alla kursdeltagare ta vecko examen som täcker allt innehåll kursen lärde föregående vecka, så att elever och lärare kan bedöma de framsteg som gjorts i det tyska språket. Vid slutet av en nivå, kommer det att finnas ytterligare en "nivå examen", som måste passeras med minst 75% för att kunna avancera till följande språknivå.

Läxor

Våra vuxna förväntas också göra några läxor varje dag, men de kommer fortfarande att ha gott om tid för fritidsaktiviteter.

Bostäder skolor

I våra bostadsområden skolor eleverna stanna på samma campus där de har sina lektioner, som har naturligtvis många fördelar för våra kursdeltagare: de har alla måltider tillsammans, tillbringa eftermiddagar, kvällar och helger tillsammans och därför är det mycket lätt för dem att göra en hel del nya vänner från olika länder på kort tid.

Öva tyska hela dagen

Vår personal kommer att försöka skapa en känsla av att vara en stor internationell familj vid Humboldt-Institut, där alla elever är integrerade, och där tyska är det enda språk som talas. Att ha en chans att öva målspråket hela dagen, även utanför klassrummet, kommer att påskynda inlärningsprocessen otroligt, och öka motivationen hos eleverna.

Programmen undervisas på:
  • Tysk

Skolan erbjuder också:

Kurser

Humboldt-Institut e.V.

Du bor i Berlin och vill lära dig tyska eller förbättra din tyska, men har ingen tid för en intensiv kurs? Därefter är våra deltidskurser i små klasser med ca 10 deltagar ... [+]

Deltidskurser

Du bor i Berlin och vill lära dig tyska eller förbättra din tyska, men har ingen tid för en intensiv kurs? Därefter är våra deltidskurser i små klasser med ca 10 deltagare det perfekta erbjudandet för dig. Kurserna omfattar mellan 4 och 10 lektioner per vecka på 45 minuter och sker på kvällen eller på lördag. Deltidskurser kan bokas från fyra veckors varaktighet.

[-]
Tyskland berlin
Öppen antagning
Tysk
Deltid
6 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Humboldt-Institut e.V.

Vår skola ligger i ett modernt byggnadskomplex, inbäddat mellan en vacker park och ett rymligt fritidsområde. Centrum av Bad Schussenried kan nås inom 5 minuter till fots ... [+]

Tyska för barn och tonåringar i Bad SchussenriedÅrliga junior intensiva kurser mellan Donau och Bodensjön

Barn är namnet på våra yngsta studenter från 7 år. Sammantaget är våra juniors åldrar mellan 7 och 14 år, men vi ser till att åldersskillnaden mellan de yngsta och äldsta studenterna är högst fyra år i alla skolor.

Idyllisk spa stad i södra Tyskland

Den historiska klosterorten Bad Schussenried ligger idylliskt inbäddat i det vackra kuperade landskapet mellan Donau, Iller och Bodensjön. Den här attraktiva semesterorten i hjärtat av Övre Schwaben är den perfekta utgångspunkten för olika utflykter och var inte bara känd för sina kulturella monument, utan också för skönheten i den omgivande naturen och dess rykte som mudbad och spa stad.... [-]

Tyskland berlin Bad Schussenried
Oktober 2019
Tysk
Heltid
2 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Humboldt-Institut e.V.

"Tonåringar" är termen för våra studenter mellan 13 och 17 år. I ingen skola finns det mer än 4 års ålder mellan de yngsta och äldsta studenterna. Vår skola ligger i utka ... [+]

Tyska för ungdomar i LindenbergIntensive kurser under hela året i ett vackert fotlandskap

Barnskola i utkanten av Lindenberg

Vår skola ligger i utkanten av Lindenberg på en liten kulle med en fantastisk utsikt över bergen och staden, som ligger mindre än 10 minuters promenad bort. Kurscentret är en pensionskola, det vill säga klassrum, fritidsanläggningar och studentbostäder ligger i ett enda byggnadskomplex. Pensionskolan ligger mitt i en vacker park och bredvid en liten skog, som båda hör till Humboldt-Institutions skolgård.

Modern skolanläggning

Många klassrum har stora söderläge fönster med fantastisk utsikt över Alperna och är utrustade med moderna bekvämligheter. Huset har rum för mer än 200 studenter och har en underbar infrastruktur med många möjligheter till fritidsaktiviteter.... [-]

Tyskland berlin Lindenberg im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Heltid
2 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Humboldt-Institut e.V.

En skid- eller snowboardbana kan bokas i en till fyra veckor. Den äger rum från måndag till fredag ​​efter klass. Under den här tiden kommer antalet timmar av den tyska k ... [+]

Tyska kurs plus skidåkning

Skidåkning är en del av Allgäu livsstil. Därför har vi satt upp en skid- och snowboardkällare i vårt kurscenter i Lindenberg och köpt hyreskidor. Beroende på snöförhållandena kan våra elever delta i skid- och snowboardundervisning och utgångar mellan december och februari.

En skid- eller snowboardbana kan bokas i en till fyra veckor. Den äger rum från måndag till fredag ​​efter klass. Under den här tiden kommer antalet timmar av den tyska kursen att minskas från 30 till 25 för ungdomar. På lördag kommer deltagarna även att besöka ett stort skidområde i Alperna under hela dagen. Avgifterna för skid- eller snowboardbanan inkluderar uthyrning av skid- eller snowboard, stövlar, hjälm och hissar.... [-]

Tyskland Lindenberg im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Heltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Humboldt-Institut e.V.

Sedan juni 2014 väntar vi våra elever på Humboldt-Instituts nyaste kursplats i centrala Berlin. Vår första året runt i norra republiken erbjuder en mängd olika kulturella ... [+]

Tyska kurser i BerlinVårt året runt kurs i Tysklands huvudstad

En stad av superlativ

Med mer än 3 miljoner invånare är Berlin inte bara den största staden i Tyskland, utan också den livligaste. Det viktiga ekonomiska, kulturella och pedagogiska centrumet är hem för många universitet, högskolor och forskningsinstitutioner. Varje år äger stora filmfestivaler, konserter och teaterföreställare plats i huvudstaden. De mest kända attraktionerna är Brandenburger Tor, Reichstag och den berömda shoppingmiljön längs Kurfürstendamm.

Berlin i ett nytt ljus

Tysklands nya och gamla huvudstad har sedan Tysklands återförening skenit i oöverträffad prakt. Och stadens magnetism var världsberömd redan före andra världskriget och oöverträffad i Europa.... [-]

Tyskland berlin
Oktober 2019
Tysk
Heltid
Deltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

Humboldt-Institut e.V.

Våra skolor för barn och tonåringar är omgivna av vackra landskap eller i centrum av större städer. Säkerheten för eleverna är garanterad, oavsett vilken kursplats de väl ... [+]

Tyska kurser för barn och ungdomar

Barn är namnet på våra yngsta studenter från 7 år. Sammantaget är åldrarna för våra yngsta studenter mellan 7 och 14 år, men vi ser till att åldersskillnaden mellan de yngsta och äldsta studenterna är högst fyra år i alla skolor.

Platser av kursen centrerar

Våra barns skolor ligger i vackra landskap, antingen i pittoreska småstäder och byar eller i utkanten av större städer. Så vi kan garantera den absoluta säkerheten hos våra unga studenter.

Bad Schussenried 10-13 (14-17) år Tyska kurser för barn mellan Bodensjön och Donau

Bad Dürkheim 11-14 år Tyska kurser för barn i juli i den historiska kurorten

... [-]
Tyskland berlin Bad Schussenried Lindenberg im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Heltid
2 - 8 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

German courses in Lindenberg and Bad Schussenried - Humboldt-Institut

German courses for adults in Constance and Berlin - Humboldt-Institut