Humboldt-Institut e.V.

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Humboldt-Institut

Under de senaste 40 åren studerade mer än 60.000 studenter från över 160 länder tyska med Humboldt-Institut. Detta gör Humboldt-Institut en av de största och mest erfarna leverantörer av tyska som ett främmande språk. Aspiration av Humboldt-Institut har alltid varit att erbjuda de bästa tyska kurser och för att garantera snabb och effektiv inlärning för alla elever. Intensiv tysk språkkurs erbjuds på 17 orter över hela Tyskland, varav fyra - Berlin, Constance, Lindenberg och Bad Schussenried - är öppna året runt. Humboldt-Institut erbjuder tyska kurser för alla åldersgrupper och språknivåer.

Klass storlek

Våra klasser består av ca.. 10 kursdeltagare. Med en sådan liten storlek vill vi se till att individuell uppmärksamhet ges till varje enskild person. Eftersom vi fokuserar väldigt mycket på den kommunikativa metoden i språket, utan att försumma grammatik, vi se till att göra varje elev prata och delta livfullt genom att begränsa antalet deltagare per grupp.

Humboldt-Institut eV

Språknivåer

Vi erbjuder upp till 6 olika språkliga nivåer, från totala nybörjare till mycket avancerade, eller, i enlighet med den europeiska referensramen, nivåerna A1-C2.

Tidtabell

Under en intensiv kurs, våra vuxna har 5 lektioner à 45 minuter varje morgon, med start kl 08:30 och kör fram till 01:00, inklusive två pauser. På måndag eftermiddag kommer det att finnas en lektion från 2:15 till 3:00. På tisdagar och torsdagar kommer det att finnas två lektioner från 02:15 till 03:45.

Tester

Alla kursdeltagare ta vecko examen som täcker allt innehåll kursen lärde föregående vecka, så att elever och lärare kan bedöma de framsteg som gjorts i det tyska språket. Vid slutet av en nivå, kommer det att finnas ytterligare en "nivå examen", som måste passeras med minst 75% för att kunna avancera till följande språknivå.

Läxor

Våra vuxna förväntas också göra några läxor varje dag, men de kommer fortfarande att ha gott om tid för fritidsaktiviteter.

Bostäder skolor

I våra bostadsområden skolor eleverna stanna på samma campus där de har sina lektioner, som har naturligtvis många fördelar för våra kursdeltagare: de har alla måltider tillsammans, tillbringa eftermiddagar, kvällar och helger tillsammans och därför är det mycket lätt för dem att göra en hel del nya vänner från olika länder på kort tid.

Öva tyska hela dagen

Vår personal kommer att försöka skapa en känsla av att vara en stor internationell familj vid Humboldt-Institut, där alla elever är integrerade, och där tyska är det enda språk som talas. Att ha en chans att öva målspråket hela dagen, även utanför klassrummet, kommer att påskynda inlärningsprocessen otroligt, och öka motivationen hos eleverna.

Platser

berlin

Humboldt-Institut e.V. (Berlin)

Address
Invalidenstrasse 19
10115 berlin, berlin, Tyskland
Telefon
+49 7522 988 0

Konstanz

Humboldt-Institut e.V. (Constance)

Address
Mainaustrasse 172
78464 Konstanz, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefon
+49 7522 988 0

Lindenberg im Allgäu

Humboldt-Institut e.V. (Lindenberg)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Ellgasser Str. 42,
Lindenberg im Allgäu

88161 Lindenberg im Allgäu, Bayern, Tyskland
Telefon
+49 7522 988 0

Bad Schussenried

Humboldt-Institut e.V. (Bad Schussenried)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Zellerseeweg 11
Bad Schussenried

88427 Bad Schussenried, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefon
+49 7522 988 0