IAS College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Nihao, hallå

IICPF medicinska klasser

ICPF medicinska klasser utförs av IAS-åriga college och universitet läroplaner FHM Tyskland ett år, och dess syfte är att låta medicinska akademiker medicinsk specialitet utbildning i tyska universitet och praktikplatser.

Denna kurs är endast för privat universitet har fått ett diplom av grund läkarstuderande eller magisterexamen doktorander inställningar (såsom: all intern och extern vetenskap lärd)

Efter att framgångsrikt slutföra en ettårig kurs, kan eleverna arbeta som en förberedelse för den formella inträde i sjukhuset i Tyskland. Samtidigt finns det ett speciellt program som kallas Master of Medical Management Mästare MMA- FHM i vårt universitet, kan vi rekommendera till studenterna.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Tysk

Visa kurser » Se Kurser - HealthcareStudies »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Kurs I AQUAS - Akademisk Kvalifikation För Högskolan För Tillämpad Vetenskap

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Tyskland Lübeck

Genom AQUAS-studenter från utlandet har man möjlighet att ta emot examensbeviset "Fachhochschulreife", vilket gör det möjligt att eftersträva ytterligare kandidatexamen vid tyska högskolan. [+]

Om AQUAS

AQUAS - Akademisk kvalifikation för Högskolan för tillämpad vetenskap i Tyskland av IAS College och Designschule Schwerin:

Genom AQUAS-studenter från utlandet har man möjlighet att ta emot examensbeviset "Fachhochschulreife", vilket gör det möjligt att eftersträva ytterligare kandidatexamen vid tyska högskolan.

Studenter kan fortsätta att studera valfria ämnen som erbjuds av Högskolan för tillämpad vetenskap.

Förkunskapskrav

Vem kan ansöka om AQUAS?

- 11: e klass eller 12: e klass färdig och extra certifikat av teknisk kompetens inom bredaste sikt (praktik, eventuell yrkeserfarenhet eller certifikatkurser,

t ex spel, programmering, ritning, Photoshop eller i något tekniskt fält)... [-]


Kurs I ICPF-Tech

Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Tyskland Lübeck

ICPF-Tech är en ettårig kurs som erbjuds av IAS och Allensbach University med målet att möjliggöra internationella studenter för högre studier i Tyskland. Programmet förbereder eleverna på tyska (A1-C1-nivå), teknisk tyska och inkluderar företag / industribesök, seminarier, sociala och kulturella integrationskurser. [+]

Om ICPF-Tech

För ingenjörer från utlandet.

ICPF-Tech är en ettårig kurs som erbjuds av IAS och Allensbach University med målet att möjliggöra internationella studenter för högre studier i Tyskland. Programmet förbereder eleverna på tyska (A1-C1-nivå), teknisk tyska och inkluderar företag / industribesök, seminarier, sociala och kulturella integrationskurser.

Ny: Teknikhanteringsmodul:

Vi uppdaterade ICPF - Tech kursen med en Engineering Management modul för att utrusta studenter med moderna ledningskunskaper så att de kan fungera bättre i dagens krävande industrimiljöer och de har större möjligheter. Modulen innehåller följande:

Förvaltning och organisationEngineering ManagementProjektledningProduktion och driftledningVärdeteknikStrategisk planeringsprognos / Risk / Contengincy / EstimationAgile / Lean Product / JITModerna frågor i ledningen... [-]

Videoklipp

(PSP) Pre Studies Program - Study Bachelors in Germany

ICPF MED - Study Medicine in Germany

ICPF TECH - Study Engineering in Germany

Kontakt

Adress, rad 1 Maria-Goeppert-Str. 1
23562 Lübeck, Schleswig-Holstein, Tyskland
Hemsida http://www.iaos.de/