Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Vi är kvalificerade lärare internationellt certifierade och erkända mål att träna professionella massörer och alla som är intresserade av traditionell thailändsk massage (även känd som thailändsk yoga massage), en förebyggande och botande konst av massage, som fortfarande är nästan okänd i väst. För att uppnå detta har vi stöd av en av de högst kvalificerade skolorna i traditionell thailändsk karosseri i Thailand, ITM. Vår thailändska internationella skola är en franchise av ITM Chiang Mai.

Vi är den enda fullt certifierade, internationellt erkända, traditionella thailändska massagestolen i Tyskland med flerspråkig undervisning. På vår skola finns inga språkbarriärer: alla våra kurser är på engelska, spanska och tyska!

Vårt traditionella naturhälsocenter är engagerat i wellness i Berlin och erbjuder en mängd olika verkstäder och retreater samt thailändska kroppsbehandlingar i hemmet, för att berika utbildningen och tjäna samhället. ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin är internationellt ackrediterad med utbildningscentrum runt om i världen och vår inlärningsgaranti gör det möjligt för studenter att upprepa sina kurser så många gånger som de vill, helt gratis.

"Upptäck det gamla sättet att hälsa och välbefinnande"

varför välja oss

Ackreditering och erkännande

ITM Thai Hand International Training Massage

Vår undervisningsmetod följer strikt de tekniker som de mest prestigefyllda och traditionella skolorna i Thailand ställer och uppfyller våra elevernas behov av högkvalitativ utbildning.

Varje kurs börjar med de allra flesta grunderna. Därför krävs ingen tidigare erfarenhet.

Om du vill lära känna vår skola och lära dig mer om våra kurser, är vi glada att ordna ett personligt möte. Vi är gärna till din tjänst för eventuella frågor eller uppgifter.

Undervisningsmetod

Våra lärarutbildningar använder den universella VAK (visuell, auditiv, kinestetisk) undervisningsform. Våra elever lär sig genom emulering av sina lärares demonstrationer för att utföra praktisk träning, efter deras lärares rörelser för att säkerställa korrekt teknik.

Certifikat för studenter

Studenter som följer ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin kurser kommer att få certifikat som är godkända och godkända av ITM Chiang Mai, bekräftat av hälsovårdsministeriet och utbildningsministeriet i Thailand och erkänd av hela världen.

Upprepa kursen gratis så många gånger du vill

ITM anser att man övar en mycket viktig aspekt av att lära sig thailändsk yoga massage och studenterna kan därför upprepa kurserna så många gånger som de vill utan extra kostnader. Dessutom kan eleverna ta sin examen när de tycker att de är redo. ITM utdelar endast certifikat till studenter som passerar tentamen.

World Massage Federation (WMF)

VÅR SKOLA ÄR MEDLEM AV: World Massage Federation (WMF)

WMF grundades för att expandera massage globalt genom att organisera träningssessioner, pedagogiska seminarier, läger och tävlingar.

Välkommen till Berlin

Berlin, Tysklands huvudstad, dateras till 1200-talet. Påminnelser om stadens turbulenta 2000-talets historia inkluderar dess Holocaust-minnesmärke och Berlinmurens graffiterade kvarlevor. Delad under det kalla kriget, har Brandenburger Tor i 18th century blivit en symbol för återförening. Staden är också känd för sin konstplats och moderna landmärken som den guldfärgade Berliner Philharmonie, som byggdes 1963.

Vår skola är bekvämt beläget i Prenzlauer Berg, det trendigaste området i Berlin som kan avnjutas bara att promenera eller cykla runt och upptäcka dolda fläckar med våra rekommendationer.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spansk
Tysk

Skolan erbjuder också:


ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Tänk dig ... att du känner dig helt avslappnad och glad. Eftersom du har ett jobb som ger dig så mycket uppfyllelse. Det ökar din hälsa och energi. Det eliminerar din str ... [+]

Finns det verkligen svårt att göra positiva förändringar och förbättra din hälsa och välbefinnande?

Är du stressad mestadels? Tror du någonsin: Jag önskar att jag verkligen haft mitt jobb?

Vårt unika Thai Yoga Massage Therapy Program är för dig om:

Du jobbar hårt och känner dig mycket stressadDu tänker ibland: Om jag fortsätter så här, är jag tvungen att få en utbrändhetEller om du redan har utbrändhet, RSI-klagomål, huvudvärk eller ryggsmärtaDu jobbar väldigt hårt och har väldigt lite tid att göra saker som du verkligen älskarDu vill ha mer tid att resa eller för dina hobbyer, familj och vännerDu förlorar tid i trafiken varje dag eftersom du måste pendla på jobbet - skulle det inte vara trevligt att jobba närmare hemmet?Du tänker ibland: Om jag bara var min egen chef så kunde jag skapa ett eget arbetsschemaDu vill resa och njuta av mer ledig tid, men du får inte ta mer ledighetDu får för lite tillfredsställelse från ditt nuvarande jobb och frågar dig ofta: ÄR DET DEN?Du vill betyda mer för andra och bidra på ett sätt som uppfyller digDu vill hjälpa andraDu är stressad för det mesta och vill känna dig avslappnadDu vill att din smärta och obehag ska försvinna: inga styvare axlar, huvudvärk, RSI, ryggsmärta, etc.Du tänker mycket på dig och vill lugna dina tankar och sinneDu vill hjälpa dina vänner / familj med deras hälsoproblem och stressnivåDu är en (fysioterapeuter) eller yogalärare och vill utöka dina tjänster - men du vet inte riktigt hurDu vill öka ditt immunförsvar - istället... [-]
Tyskland Berlin
Mars 2020
1 månad
Campusstudier
Läs mer på svenska
ITM International Training Massage School