Läs den officiella beskrivningen

Ditt intresse av att studera vid vår IUBH University of Applied Sciences visar att du tänker seriöst på din framtid.

Våra platser i Bad Honnef och Berlin är rätt plats för alla som vill uppnå en utmanande ledande ställning inom serviceindustrin från 2000-talet. Och bli en av sina högsta beslutsfattare.

Tillsammans med ledarskapsutbildningen och förvaltningsvetenskapen erbjuder våra kandidatexamen inom luftfart, gästfrihet, turism och evenemangshantering , internationell förvaltning samt marknadsföring en väsentlig praktisk och professionell inriktning med en oöverträffad internationell dimension. Våra masterprogram i International Management med specialiseringar inom Hospitality, Aviation, Human Resources , IT, Finance

Det rykte vi förvärvat bland experter och vårt kunnande ställs till ditt förfogande. samt en inbjudande miljö för studier.

Vår framgång kan också vara din om du tar med flexibilitet, rörlighet och villighet att arbeta såväl som nyfikenhet och motivation. Då kan IUBH bli den bästa platsen för dig att göra din start i framtiden.

IUBH lär fram framgång i livet, förbereder dig för globala karriärer:

  • 1,5-årig post-studie arbetssök visum garanterad efter examen, Blått kort tillgängligt för alla Schengen-länder
  • 87% av IUBH-examen startar sin karriär inom 3 månader efter examen
  • 99,5% framgångsförhållande, utfall för internationella studenter 0,5% - små klassstorlekar, personlig vård av professorer och personal

Vi ser fram emot att välkomna dig till campus snart!

Programmen undervisas på:
Engelska

IUBH Open Campus Day 2018

IUBH Image Film